Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
P.S. то центр - там купа дівчат ходить, от і ДПП ^_^

На рахунок дівчат що ходить згоден, хотів написати для декого, але думаю для всіх трохи проблема. :rolleyes:

Опубліковано
Ага то ти ще й за кермом по телефону спілкуєшся??? :D:D:D

Спілкуюся - через БульТус)). А оскільки у мого Жужика взагалі капремонт передньої підвіски (роздовбав вщент) то я вже два тижні як пересів на маршрутки)

Опубліковано
Ага то ти ще й за кермом по телефону спілкуєшся??? :D:D:D

Спілкуюся - через БульТус)). А оскільки у мого Жужика взагалі капремонт передньої підвіски (роздовбав вщент) то я вже два тижні як пересів на маршрутки)

На зупинках маршруток був замічений. Будуть проблеми з пересуванням дай знати.

Опубліковано

У Луцьку сталася аварія, внаслідок якої загинула жінка. За кермом автомобіля був працівник прокуратури Волинської області. Про це повідомив сьогодні, 6 липня, власкор ЗІКу.

Як розповів головний прокурор області Андрій Гіль, їх співробітник, керуючи автомобілем «ВАЗ–21214», дійсно скоїв наїзд на двох пішоходів: 55-річну Наталію С. та 51-річного Юрія В. Жінка померла у лікарні.

Очільник обласної прокуратури зазначив, що наразі іде перевірка фактів, але, на його думку, вини водія в аварії немає, оскільки загибла переходила дорогу у недозволеному місці.

Опубліковано
але, на його думку, вини водія в аварії немає, оскільки загибла переходила дорогу у недозволеному місці.

значит ли это, что в неположенных местах можно безнаказанно сбивать пешеходов насмерть или это привилегия работников прокуратуры? :dont:

Опубліковано
Очільник обласної прокуратури зазначив, що наразі іде перевірка фактів, але, на його думку, вини водія в аварії немає, оскільки загибла переходила дорогу у недозволеному місці.

А если бы простой человек на том же месте сбил работника прокуратуры?

Опубліковано
А если бы простой человек на том же месте сбил работника прокуратуры?

Був би напад при "исполнении" :angry2:

Опубліковано
У Луцьку сталася аварія, внаслідок якої загинула жінка. За кермом автомобіля був працівник прокуратури Волинської області. Про це повідомив сьогодні, 6 липня, власкор ЗІКу.

Як розповів головний прокурор області Андрій Гіль, їх співробітник, керуючи автомобілем «ВАЗ–21214», дійсно скоїв наїзд на двох пішоходів: 55-річну Наталію С. та 51-річного Юрія В. Жінка померла у лікарні.

Я тащусь від наших ПРАВООХОРОНЦІВ! Ще йде перевірка, а обласному прокурору ужо фсьо ясно. Що нічому не навчили події в Голованівці?

Ні, звісно, вина потерпілої (якщо це правда !) є, переходити потрібно на переходах.... А можливо той прокурорішко летів 140 п"яний в дим? А найближчий позначений перехід за 800 м?

Опубліковано

аварія на кружку набережної. не знаю як хто їхав, але удари в машин сильні.

швидка відразу приїхала, можливо є постраждалі. <_<

post-4550-1246962275.jpg

Опубліковано

Сьогодні на Відродження (перехрестя з Січовою) синій Ланос з позначкою "У" врізався в зад 240 мерсу таксі котрий стояв останнім на стоянці таксі. Мерсу нічого, а от в ланоса передка практично нема :(

Опубліковано
аварія на кружку набережної. не знаю як хто їхав, але удари в машин сильні.

швидка відразу приїхала, можливо є постраждалі. <_<

post-4550-1246962275.jpg

Водій Пассата (близько 12-00) втратив свідомість (нібито сердечко прихватило) і з Шевченка скотився фактично на зустрічну на кільце. Навіть якщо водій Мітсубісі встиг зреагувати і зупинитись то Пассат тупо в нього в"їхав

Стояла швидка, допомагали "сердечнику"... В Мітсубісі вроді всі цілі (сім"я з дитиною)

Опубліковано
ага..., то ж давайте відразу якось позначимо VIP автівки - щоб їх навіть не зупиняли після ДТП.

Трьома (спереду, зліва та справа) акуратними чергами з АК-47

Опубліковано

Сьогодні біля Юванта, ГАЗ-24 "Волга" примудрилася заїхати в відкриті двері Ніссана. Напевно водій останнього не глянув в зеркало - хоч не розумію, як можна було паркуватися біля будки охоронця, за 50-70 см від бровки.

Опубліковано
ага..., то ж давайте відразу якось позначимо VIP автівки - щоб їх навіть не зупиняли після ДТП.

Трьома (спереду, зліва та справа) акуратними чергами з АК-47

Або супровід... по боках німецькі мотокаляски з "пулеметамы". :D

Опубліковано
Сьогодні на Відродження (перехрестя з Січовою) синій Ланос з позначкою "У" врізався в зад 240 мерсу таксі котрий стояв останнім на стоянці таксі. Мерсу нічого, а от в ланоса передка практично нема :(

от він

Опубліковано

Сьогодні близько 18.00 сталося ДТП біля заправки між Луцьком і Г.Полонкою, Вантажівка ЗІЛ стояла майже перпендикулярно до дороги, а під нею скутер і труп водія скутера, на вигляд чоловік років 40-50.

Опубліковано

зранку на неробочому світлофорі стояла Лада 2107(може 03,05,06) з роббитим задком так що задні колеса не крутились. Другого винуваться аварії ненаблюдалось, як і міліції

Опубліковано
зранку на неробочому світлофорі стояла Лада 2107(може 03,05,06) з роббитим задком так що задні колеса не крутились. Другого винуваться аварії ненаблюдалось, як і міліції

Бачив цього Жигулика близько 8.30 години ранку (проспект Перемоги, на перехресті з вулицею, де знаходиться міськвідділ міліції). Задок розбитий вщент, двоє чоловіків намагалися чимось схожим на лом чи виправити кузов, чи відсунути машину з дороги. Також не бачив ні міліції, ні другого учасника ДТП...

Опубліковано

Только что возле "Гостинца".

Я на крайней правой полосе на байке. Едет большой такой джип, непешно себе (километров 60) примерно посередине дороги, ближе к левому краю. Начнает медленно поворачивать на Молоді. В этот момент сзади слышен рёв мотора и вылетает "Мерс" (больше сотни). Траектории их пересекаются. "Мерс" сигналит, пищит тормозами и бросается влево. Уже на меньшей скорости обходит джип по внешнему радиусу, подрезает его и с рёвом уходит в ночь. Выглядело красиво, словно в фильме. Но опасно же, блин!

post-419-1247608249.jpg

Опубліковано

Імхо, що один - що інший - неправі. Джипу нема чого з лівого ряду направо повертати, мерсу - гнати не варто.

Опубліковано
Імхо, що один - що інший - неправі. Джипу нема чого з лівого ряду направо повертати, мерсу - гнати не варто.

Згідний ох як могло закінчитись проблемамою "в ночь".

Опубліковано

ДТП правда не сьогодні була а 18го липня. Фоток не встиг зробити.

десь в 13 їхав і в Милушах така "картина". Стоїть на обочині передком майже в кюветі "Богдан" 22-ка з побитою пластмасою взаді знизу. і чуть трохи через 5-7 метрів Форд (вроді мондео) з розбитим (добряче розбитим) передком.

Мабуть 22-ка рзверталась і в неї влетів той форд. Було ДАЇ і оформляло ДТП.

Опубліковано

Той форд Скорпіо по зустрічній обходив колонну авто які призупинилась щоб маршрутка розвернулась, само собою побачив він маневр маршрутки піздно.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...