Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Ставила, ставлю и ставить буду :D

Во дворе - стрёмно, на стоянке - царапают, у ЗАГСа - бьют... и куда бежать, чего делать? :)

Символы "?" и "!" на клавиатуре залипают, что ли? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знал бы прикуп жил бы в Сочи!!!!

Жжот не мій братан, а та сс....ка,шо їздити не вміє !!!! просто в дворі срьомно оставляти,а там цілу ніч маршрутки їздять і світло горить!!!

да який прикуп ? Брат кожен день в Киiв iздить чи що ? В свiтлу пору доби на маршрутцi з дому (чи автостоянки) до маршрутки на Киiв, в темну пору на таксi. Не знаю,що там йому розбили в машинi, але вивалить,не дай Бог, баксiв з триста за ремонт машини,а за тi грошi на таксi, чотири рази на мiсяць, пiвтора року мiг би спокiйно до маршрутки на Киiв виiзджати та назад. А взагалi брату спiвчуваю

а ти сама на стоянцы ставила машину????

я ставив,так ймовірніше шо подряпають на стоянці"Умелиє водітелі" чим в дворі чи біля ЗАГСу!!!

а взагалi тобi *вiн* а не *вона* писав :) в смислi ursa

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти сама на стоянцы ставила машину????

я ставив,так ймовірніше шо подряпають на стоянці"Умелиє водітелі" чим в дворі чи біля ЗАГСу!!!

От і розказуй тепер про свою Теорію Ймовірності Баркаса своєму брату... і ти, і він - я просто переконаний: найдосвідченіші водії Волині, які їздять, як мінімум, на Мазераті, і ваші автівки не можуть опуститися до того, щоб переночувати під вікнами у хазяїв, або на стоянці поряд з іншими, недостойними їх товариства транспортними засобами. Інша справа - поставити машини біля РАГСу: там їм і місце. Всі нормальні, досвідчені водії з правильними "тачілами" так і роблять - залишають свою машину на кілька днів (а головне - ночей) у місці, де багато людей і машин.

По темі:

1. Брат не правий, коли лишив машину без нагляду. Парковка під "Гостинцем" обійшлася б за дві доби в гривень 30 максимум, і був би нагляд. Сам винен.

2. Ти не правий, якщо вважаєш, що всі навколо - мудаки, а ви з братом - перці.

3. Хотілося б бачити менше емоцій, і більше грамотності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ursa вибач(за ставила...) і кніпочки в мене не западають нікуда!!! :_02:

я так зрозумів шо ніхто нічого не бачив і не чув!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik

1)муд аками нікого не рахую,поки не зрозумію хто чого вартий!!! і де це ти вичитав в моїх фразах "що всі навколо - мудаки, а ви з братом - перці"

2)безграмотність - це буває,але я тут не диктан пишу,!!!! а з емоціями в мене порядок!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо машину покалiчено серйозно, то е смисл таксистам запропнувати серйозний могорич за iнформацiю або просто грошову винагороду, не вiрю що вони нiчого не бачили чи не чули чи не знають. Якщо ж всетаки всерiвно вiдмовлятся то е шанс,що вьiхав якраз хтось з таксистiв,тодi точно нiчого не скажуть. Не знаю де стояла машина, але варто спробувати пошукати,може яка з камер спостреження якогось магазину поряд чи тiеi стоянки, де автомобiлi продаются, захоплюе обзором те мiсце, знову ж прийдется *мастити* баблом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Barkas, харош оффтопити. Ця тема лише для повідомлень про ДТП. Для обговоренню подій тут не місце. Створи нову тему і там тобі все вискажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховка є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні ледве не трапилось ДТП. все це сталося на моїх очах. на мості біля Варшавського ринку, на самому верху в чорного "бобіка" МВС раптом відкрився капот і закрив огляд водієві. він вивернув вправо ну і в нього ледве не втаранився якийсь легковик. і смішно і грішно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тааа... От кажуть що думки матеріалізуються. Сьогодні на виїзді з задворецької на рівненську, стоячи позаду фури, подумав "щоб робив би якби фура покотилась би назад"... А через півгодини, виїжджаючи з франка на шевченка, 12-тка, що стояла попереду, почала котитись прямо на мене і лише 3 надривних сигнали заставили водія натиснути на гальма на сантиметрів 40 від мого бампера. :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cегодня день почти ДТП.

В начале пятого по Глушец шла маршрутка от Старого рынка полная пассажиров. От Собора спускался инкассаторский бус, выезжал налево на Гулшец и почти ее не пропустил. Маршрутка, уходя от столкновения выехала на тротуар (там бордюр 5 см) и остановилась в метре от лобового столкновения со столбом (там столбы посреди тротуара).

Водитель-инкассатор не поехал дальше, остановился, вышел подошел к водителю маршрутки и попросил прощения.

По дороге до дома я все прикидывала - а если б...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зранку їхав в село, машину на голольоді знесло з дороги і перевернуло....

пора міняти резину....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машину на голольоді знесло з дороги

сподіваюсь малось на увазі "ЧИЮСЬ машину"?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, чийсь добло здорово помяло...

страховка в таких випадках каже.....нічого не каже)

перечитав знову, дійсно написано не коректно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні близько 14-10 на пр.Грушевського, навпроти "Савани" Хюндай (Гетц ?) не розминувся зі "Славутою", пошкодження досить серйозні - в Хюндая розбитий "передок", потік радіатор, в Славути побитий "зад", ліхтарі. Постраждалих людей не помітив. Славута стояла поперек дороги, схоже, що намагався з лівого ряду перелаштуватись в правий і отримав удар ззаду, хоча могло бути й по іншому.

А вже ввечері, близько 20-00 на Яровиці, навпроти заправки "Укрнафти", Опель Аскона в"їхав в зад бусу, здається Спринтеру. Опельок, з боку водія, добряче потовчений. Знов таки, як видалось, бус збирався повертати ліворуч (до вул.Франка), а Опель чи то не помітив в тумані, чи то зіванув. Люди, ніби то, не постраждали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вже ввечері, близько 20-00 на Яровиці, навпроти заправки "Укрнафти", Опель Аскона в"їхав в зад бусу, здається Спринтеру. Опельок, з боку водія, добряче потовчений. Знов таки, як видалось, бус збирався повертати ліворуч (до вул.Франка), а Опель чи то не помітив в тумані, чи то зіванув. Люди, ніби то, не постраждали.

Рекс то був. Сподіваюсь, водій Аскони не постраждав - я пошкодження мав можливість добре роздивитися - загнута стійка з шматками лобового на місці голови пасажира...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якого кольору Гетз був?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якого кольору Гетз був?

Сріблястого

post-5266-0-75630000-1320907395_thumb.jp

post-5266-0-75630000-1320907395_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це в мене одного така думка що на дорогах різко хамла побільшало (і як наслідок ДТП) із настанням холоду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є трохи. Холодно стало і усі спішать швидше до тепла доїхати...

Останні дні собі тільки й кажу: не спіши - може бути налідь на дорозі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щойно бачив на Дубнівській (перехрестя Бринського) наслідки аварії: жигуль в заборі 7-школи під світлофором, ренушка на протилежній стороні Дубнівської, на самому перехресті видно місце зіткнення, багато скла розбито. по жигулю видно, що удар був не слабий! і з положення машин не зовсім зрозуміло, що стало причиною ДТП, фото викладу пізніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото сьогоднішньої ДТП

post-5279-0-29461500-1320944050_thumb.jp

post-5279-0-84198700-1320944066_thumb.jp

post-5279-0-51965600-1320944085_thumb.jp

post-5279-0-74623400-1320944103_thumb.jp

post-5279-0-10126400-1320944114_thumb.jp

і ще одна фотка двох китайців, теж був свідком::

post-5279-0-22350400-1320944184_thumb.jp

post-5279-0-29461500-1320944050_thumb.jp

post-5279-0-84198700-1320944066_thumb.jp

post-5279-0-51965600-1320944085_thumb.jp

post-5279-0-74623400-1320944103_thumb.jp

post-5279-0-10126400-1320944114_thumb.jp

post-5279-0-22350400-1320944184_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і хто кого не пропустив? чи знову газували на жовтий? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Ковельській жовтий бусік зніс стовба. в когось є фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на Ковельській жовтий бусік зніс стовба. в когось є фото?

Щойно проїджав. Стовб навпроти Набережної практично висить над проїзджою частиною, світлофор не працює; дві машини ДАЙців розрулюють ситуацію вручну. Деталей не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...