Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в 6 ранку бачив бідя Володимира цю аварію.Там лобове зіткнення здається БМВ та бус.Жах просто,Видно аварія була набагато раніше,бо вже ГАЇшники все обставили і направляли рух.Хто там постраждав не знаю,але там без *швидкої*не обійшлось,аварія дуже серйозна.

http://www.volynnews.com/news/extreme/zitknulysya_dva_avto_pasazhyr_zahynuv/

Опубліковано

в 7.30 ранку проїздив там Т4 синій і BMW 5 лоб в лоб точно бачив 2 трупа лежало на ношах.... шкода людей будьте обережні дорога не прощає......

Я в 6 ранку не бачив нош з 2 трупами,а ти в 7-30 їх побачив.Як так може бути?
Опубліковано

Хто що знає про ДТП яке було приблизно 23 години біля ТАМ ТАМу, на зупинці? Стояла маршрутка і машини 4 в ряд... не встиг сфоткати..

Опубліковано

Хто що знає про ДТП яке було приблизно 23 години біля ТАМ ТАМу, на зупинці? Стояла маршрутка і машини 4 в ряд... не встиг сфоткати..

там трохи раніше прокладали якусь трубу під дорогою. Видно не все добре зробили і замля просіла. Причому це сталось під вагою маршрутки, яка здійснювала посадку пасажирів. Там ще потім витягували цю маршрутку Кразом чи чимось подібним

Опубліковано

На перехресті біля РАГСу була ДТП, приблизно о 18.45 год. - тролейбус втрапив в бік Фольксваген "Кадді", який не пропустив його (тролейбуса), а Фольксваген виїжджав з пр. Молоді. Там ще стояв ВАЗ-2109. Його пошкоджень не бачив.

Опубліковано

Кадді повертав НА Молоді від Троянди.Ну і чомусь вирішив, що він ,,Тигр,., або ,,Пантера,, і тролейбус його злякається.

Швидше за все кадді зупинився , щоб не зіштовхнутися з жигою в лоб, котра з Молодіїхала на червоне.А тралік не загальмував- багато тонн все таки.

Опубліковано

Мені здається девятка тралік з правого поку обходила, на фото видно гальмівний шлях. та й не могла вона виїжджати з Молоді судячи з того як вона стоїть.

IMAG0370_240.jpg

Опубліковано

Мені здається девятка тралік з правого поку обходила, на фото видно гальмівний шлях. та й не могла вона виїжджати з Молоді судячи з того як вона стоїть.

IMAG0370_240.jpg

Девятка мала повертати направо(на Молоді), але водій передумав і вирішив поїхати прямо НА ЧЕРВОНЕ СВІТЛО!!!!!!!

Опубліковано

сьогодні біля Золотого дракона , навпроти 22 школи 3 авто , якраз всім велозагіном бачили ! =)

Усім велозагіном бачили, а пофотати ніхто не примудрився?

Опубліковано

нащо фоткати , у людей горе , а ми фоткаєм =(

Я б посперечався - хоч я і не стверджую, що ваша думка неправильна. Мені особисто нецікаво, що там вони собі побили. Мене більш цікавить аналіз ситуації, з якої причини сталася ДТП, хто винен і чи правомірно дали винуватцю права керування ТЗ. Крім того, як наочний посібник - повірте, дуже дієво.

Опубліковано

сьогодні біля Золотого дракона , навпроти 22 школи 3 авто , якраз всім велозагіном бачили ! =)

Усім велозагіном бачили, а пофотати ніхто не примудрився?

веломарафон точно фоткали по всьому маршруту, може й це теж хтось зняв, може ще викладуть...

Опубліковано

нащо фоткати , у людей горе , а ми фоткаєм =(

Я б посперечався - хоч я і не стверджую, що ваша думка неправильна. Мені особисто нецікаво, що там вони собі побили. Мене більш цікавить аналіз ситуації, з якої причини сталася ДТП, хто винен і чи правомірно дали винуватцю права керування ТЗ. Крім того, як наочний посібник - повірте, дуже дієво.

Якщо тебе цікавлять такі речі, іди в ДАІ дай пляшку, менти дадуть тобі заяви учасників ДТП за останній рік, начитаєшся, нааналізуєшся )))

Опубліковано

Девятка мала повертати направо(на Молоді), але водій передумав і вирішив поїхати прямо НА ЧЕРВОНЕ СВІТЛО!!!!!!!

За такою логікою і тролейбус теж виходить їхав на червоне?

Опубліковано

Не можна однозначно сказати,фоткати чи ні.Прикольне ДТП можна і сфоткати.А ось недавнє біля Володимира,так в мене на відеорегістраторі було засняте,так я стер.Там було жахливо,та й жертви були,таке не варто знімати.А ось в цій темі було коли,коли мужик потилицю чухає,а вантажівка на боку лежить.Чого людям не подивитись.?

Опубліковано

Не можна однозначно сказати,фоткати чи ні.Прикольне ДТП можна і сфоткати.А ось недавнє біля Володимира,так в мене на відеорегістраторі було засняте,так я стер.Там було жахливо,та й жертви були,таке не варто знімати.А ось в цій темі було коли,коли мужик потилицю чухає,а вантажівка на боку лежить.Чого людям не подивитись.?

і не пореготати чи що хтів сказати?

Опубліковано

Якщо тебе цікавлять такі речі, іди в ДАІ дай пляшку, менти дадуть тобі заяви учасників ДТП за останній рік, начитаєшся, нааналізуєшся )))

1. Як ніби ти не знаєш, що написано в пояснювальних і наскільки воно відрізняється від реальності.

2. Так вони за пляшку і розігналися.

3. Інколи фото, зроблене випадковими свідками, допомагає встановити правду і не дає якомусь мажору чи дядьку із "ксівою" качати права в суді чи інших інстанціях. Або, як варіант, висвітлити правдиву статистику, всупереч поданій "офіційно".

П.С. переносимо обговорення з цієї теми...А то нафлудили тут нафік..))))

Опубліковано

Сьогодні вночі під мостом на Карпенка-карого біля мийки "Бумер" трапилось ДТП. Якесь авто зачепило бровку і полетіло в стоону бумера. Подробиць не знаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...