Гість petronik Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 19:25 Поділитися #801 Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 19:25 Проїзжав Забороль 15 хв. тому, там Ваз 2110 влетіла під фуру. Десятка серйозно пошкоджена, МЧС присутне мабуть будуть вирізати водія. Куча ДАІшників. Не знаю чи є в Заборолі вуличне освітлення, але на місці пригоди темно хоч око виколи.200м дороги перекрито, об"їзд лише з однієї сторони по обочині, Ваз зі сторони водія - без шансів вижити... на 21 годину ще нічого не прибрали.Освітлення в тому місці завжди було. У Забіяки на ковбасні хороше освітлення і на тому повороті теж фонар на стовбі світить так, що здається ніби машина з повороту виїжджає. Я сам кожного вечора там скидую швидкість. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sasha1132 Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 19:51 Поділитися #802 Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 19:51 Та знаю я, знаю...Мене все ж більш цікавить не "там", а "тут".Але наша натура себе проявить всеодно - http://www.pravda.co.../12/29/6877073/навіть тут видно різницю, у нас дали би по тисячі штрафу а там одного на 5 років а другому світить два... В бздеників також натура напів-словянська) Вони там таке виробляють...сам був свідком)Наведу наглядний приклад: чим далі їдеш від України в сторону Європи тим краще там...Згадати дорогу в Хелмі та Любліні і далі яка...А як вертаєся яка різниця....Так і не хочеться повертатись... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lapiy Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:49 Поділитися #803 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:49 Проїзжав Забороль 15 хв. тому, там Ваз 2110 влетіла під фуру. Десятка серйозно пошкоджена, МЧС присутне мабуть будуть вирізати водія. Куча ДАІшників. Не знаю чи є в Заборолі вуличне освітлення, але на місці пригоди темно хоч око виколи.200м дороги перекрито, об"їзд лише з однієї сторони по обочині, Ваз зі сторони водія - без шансів вижити... на 21 годину ще нічого не прибрали.Освітлення в тому місці завжди було. У Забіяки на ковбасні хороше освітлення і на тому повороті теж фонар на стовбі світить так, що здається ніби машина з повороту виїжджає. Я сам кожного вечора там скидую швидкість.Проходив тудою вчора близько 20ї. Видовище не з приємних. На обочині лежало тіло чимось прикрите і жінка голосила біля нього.Десятка.. не було десятки, тільки купа металу покорьоженого. Одна фура була з сильно розбитим бампером, решта автомобілів (десь 3 - ще одна фура, джип і легковик здається) без видимих/серйозних пошкоджень.А стосовно освітлення - то там в Забіяки щось світиться, але 10 метрів в сторону Луцька - темінь непроглядна, а ліхтарі сільські закінчуються раніше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саня Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:53 Поділитися #804 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:53 Вночі трапилася жахлива аварія біля с. Дерно, з/д переїзд. Знайомий проїзджав, казав що просто місиво ((( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість petronik Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:44 Поділитися #805 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:44 Ще вчора приблизно о 20.30 бачив ДТП на мосту через Ківерцівську. Щось схоже на фабію піднявшись з вул. Ківерцівська вклеїлось у бетонний відбійник, що розділяє зустрічні смуги. Чи не помітив чи підрізав хтось? Авто одиноко стояло без світла/аварійки/знака, поряд не було ні ДАІ ні людей . У нас в Луцьку є "стрьомні газончики" між смугами, один на карпенка-карого як з рівненської їхати. Ноедноразово спостерігав на ньому легкові авто, що в"їхали "по самі помідори", тобто колеса до землі не діставали і з"їхати вже було неможливо. Їх би мали якось відмітити знаками, великими яскравими табличками.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:46 Поділитися #806 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:46 Да той газончик там стрьомний, бачиш його тільки в останній момент. Мо не мєсний, або на обгон йшов. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість petronik Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:49 Поділитися #807 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 17:49 Невеличка ілюстрація на тему попереднього мого посту: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 18:51 Поділитися #808 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 18:51 У нас в Луцьку є "стрьомні газончики" між смугами, один на карпенка-карого як з рівненської їхатипочаток першого острівця вже виділили як вертикальною розміткою, так і відповідним дорожнім знаком - на тому тижні ввечері проїжджав, то звернув увагу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sasha1132 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 18:57 Поділитися #809 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 18:57 може не згадали, ще на Ровенській перед поворотом на Теремно є такий капосний острівець посередині дороги в який дуже люблять "не месні" попадати...якось було бачив як Каєн після попадання на острівок виконав кульбіт в стовп) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fedot Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 22:45 Поділитися #810 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 22:45 Проїзжав Забороль 15 хв. тому, там Ваз 2110 влетіла під фуру. Десятка серйозно пошкоджена, МЧС присутне мабуть будуть вирізати водія. Куча ДАІшників. Не знаю чи є в Заборолі вуличне освітлення, але на місці пригоди темно хоч око виколи.Не встиг обігнати фуру....І з фурою зіткнувся. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.