Перейти до змісту

Що робити ... коли отруївся пирожком з супермаркету ...

DPAKOH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

vicit якщо ви маєте час ... я куплю вам 2 пиріжки і ви при мені їх зїсте .... якщо ви згідні буду вас чекати о 9:00 біля супермаркету Наш край що напроти ... піцерії Теревені ....

і не потрібно ... як то говориться ...попрошу не плутати ... магке з теплим ....

А морзянка между фразами обязательна?

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Що робити ... коли отруївся пирожком з супермаркету ...

Більше ... не ... купувати ... пирожки ... в ... супермаркеті

І ... забути ... про ... всілякі ... Чудопіч-подібні

Опубліковано

ну й теми пішли... Тільки срачка напала - зразу в Борду! шоб весь Луцьк знав!

Чоловіче, якщо в тебе регулярно такі отруєння, то може варто до лікаря звернутись?

Опубліковано

Чоловік створив тему щоб ви-люди підсказали що в такому випадку робити,а тут приколи понеслись...

Все потому что человек не правильно расставил акценты, как в названии темы так и во вступительной речи. Да и стиль написания оставляет желать лучшего.

Опубліковано

Вопрос: Чем можно оттереть монтажную пену с пальцев?

Бл*ть... Теперь еще и с клавиатуры...

До лікаря можна і в 3 ночі. Приймальне відділення, травмпункт і т.д. - працюють цілодобово. Крім того, є телефон невідкладної допомоги, де можуть надати консультацію, або ж приїхати (не швидка, не плутати).

Я вже десь писав, що такі теми просто дивні, як мінімум.

Опубліковано

офтоп:

В начале я пил шампанское, после него перешел на вино, затем было несколько бутылок водки с пивом... А под утро я отравился пирожком.

Опубліковано

Все можливо, але все-таки вважаю, що у більшій мірі це ваша помилка - купувати пиріжок З М'ЯСОМ у спекотну літню погоду. Зрозуміло, що за свята вони трохи, мягко кажучи, залежалися... Вважаю, що обов'язком батьків є застереження дітей від подібних трапез. Вам - швидкого одужання, і у майбутньому не ризикуйте так своїм здоров'ям!

Опубліковано

ну й теми пішли... Тільки срачка напала - зразу в Борду! шоб весь Луцьк знав!

Чоловіче, якщо в тебе регулярно такі отруєння, то може варто до лікаря звернутись?

ЛІкар мозг вправить, шоб до людини дійшло, шо в спеку купувати м"ясні пиріжки неварто?

Якшо мама з татом не навчили і своїх мізків не вистачає, то медицина безсила...

Селяві.

Опубліковано

Проблема в тому що ви сцикуни,не варто,не потрібно і так далі,тут треба своїм я доказати що ти споживач,і з таких контор потрібно вибивати гроші,щоб був порядок і боялись підробляти продукти...

Опубліковано

Писати заяву,до заяви прикласти довідку з лікарні і чек з магазину.Далі йдеш в санстанцію і захист споживачів,кидаєш те все в лототрон при вході і сподіваєшся,що твою заяву пустять в роботу. Якщо перевірка підтвердить факт(в чому сумніваюсь),тоді з висновком санстанції йдеш до суду.Якось так.

Опубліковано

Ось так у нас все і робиться. В той час, коли постраждала людина чекає поради, і (цілком нормально) співчуття - у відповідь йде словесний бруд. Соромно.

Опубліковано

В той час, коли постраждала людина чекає поради,

Поради?? Я вважав, що ТС хоче, щоб над нbv поглумилися!

Якої поради?

І звідки таке стійке переконання, що саме пиріжком, і що саме із цього супермаркету.

Можна було дома водички пийнути сирої з під крану і того, просратися. Або кваску із не новогj (брудного) стакану.

Да варіантів вагон.

Що порадити? В принципі є порада - не займатися х-ньою і не плодити такий "цікавих" тем!

Опубліковано

Є така приказка, хлопці - від тюрьми і від суми не зарікайся. Отруєння - річ паршива.. Скільки масово дітей востаннє отруїлося, 43? Так от вони їли те, що їм дали, і гадки не мали, чим це обернеться. ДОВІРЯЛИ.

Так само і магазини - ти їсиш те, що тобі дають. ДОВІРЯЄШ людям. І якщо і перепитуєш, чи свіже, то радше для того, щоб отримати ствердну відповідь, а не навпаки. Бо голодний. І хочеться вірити, що усе свіже.

Дякую за увагу!

Опубліковано

Шерман, прикуси язичок! Ми з тобою не знайомі, разом не росли, тому раджу думати перед тим як щось ляпаєш.

П.С. Є певні стандарти якості продуктів. І якщо людина отруюється готовим продуктом - заклад повинен їй це відшкодувати. Час, втрачений на відновлення здоров'я + тимчасову непрацездатність + вартість ліків. Детальніше - до Ярчика.

Опубліковано

Проблема в тому,людина створила тему,чекає поради,а ви тут починаєте,водичкі напився,квасу випив і т.д.Ясно написано "ПИРІЖКОМ"!!!

Опубліковано

Прошу закрити тему .... всім дякую .... Дякую за підтримку . Лінивий в нас народ .... навіть пораду і правові дії щодо отруйного продукту і магазину який це реалізує не дали ....

Опубліковано

ps ... Я не просив ....співчуття ... поради щодо лікування .... ваших роздумів про що де коли ... Широ хочу Вам побажати не опинитись на моєму місці ....

Опубліковано

Заздалегідь прошу вибачення в топікстартера - но це, сцуко, буде шикарний китайський блокбастер. Вже бачу назву: "Дракон, отруєний пиріжком".

Кстаті, сам вчора-сьогодні чимсь вперше за багато років траванувся... но не пиріжком, це факт.

Опубліковано

Згадалась стройова пісня нашого взводу:

Есть у меня один маленький апельсин

Маленький и гнилой апельсинчик мой

Щас его я съем станет моим совсем

Вот его я съел стал он моим совсем

Я НА ГОРШКЕ СИЖУ ААА

И В ПОТОЛОК ГЛЯЖУ ААА

А ВОВСЕМ ВИНОВАТ КРУГЛЫЙ ОРАНЖЕВЫЙ ГАД!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...