Перейти до змісту

Склав ігровий ПК. Потрібна ваша оцінка.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ДОвго вибирав комплектуючі, читав форуми і нарешті склав необхідну конфігурацію ПК. Основним при виборі було те, що після купівлі заліза, років 3-5 навіть не заглядати туди. (Ну не люблю я фанатиків абгрейту. які кожні 3 дні готові докупляти і продавати). Розпочинав звичайно з самого головного елемента будьякого Пк - процесора і вибір став між АМД та Інтел. Звичайно інтел рахується каменем з більш швидким і якіснішим ядром, АЛЕ майбутні нові ігрові консолі мають бути випущені на базі процесора від АМД FX-8350 (8 ядер по 4ГЦ. кожене з можливістю розгону. якщо користуватися даним процом на пк.). Тому Юпо теорії нові ігри повинні бути більш піддатливими до багатопоточних процесорів. Тому вибір впав на АМД. там є 3 процесора на базі ядра Вішера. з яких вибрав золоту середину. як по характеристикам так і по ціни. Короче. ось, що назбирав:

1JPG_2109178_8218229.jpg

Чекаю на ваші думки.

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в багатих свої причуди...

але я би вдавився відвалти 700 гривень на корпус без БП

Опубліковано

у мене таке питання. Чому норм. середньостатистичний проц. i7, на 4 ядра в ціні +-2900, а у Вас аж 8 ядер, ціна 1200? Якій тут підводний камінь, що аж така різниця?

Опубліковано

Для дому у всі часи :) було достатньо компа за $700 (разом з монітором).

Тут наголос на ІГРОВИЙ і 3-5 РОКІВ не заглядати

Опубліковано

у мене таке питання. Чому норм. середньостатистичний проц. i7, на 4 ядра в ціні +-2900, а у Вас аж 8 ядер, ціна 1200? Якій тут підводний камінь, що аж така різниця?

У АМД ядра як у нетбука на Атом , приблизно , тобто слабкі і невдала сама по собі архітектура Бульдозер

Багато хто клює на ціну , гігагерци та 8 ядер . Але в іграх і3 буде рівний цьому процесору, а більш потужний його порве .

Та й нема и не скоро будуть ігри , які повноцінно підтримують більше 4 ядер , тому інтел і випускає тільки 4-ядерні , а в топових моделях 7 і 8 ядра заблоковані .

Кулер візьми більш потужний , цього може не вистачити

Оперативки треба 8 Гб , якщо буде стояти 64 бітна система

Опубліковано

Оперативки треба 8 Гб , якщо буде стояти 64 бітна система

На скріні і є 2х4GB.

Без SSD добра половина потенціалу заліза залишиться в тіні. Впевнений, що мене підтримають всі, хто мав справу з твердотілим.

Опубліковано

а навіщо проц брати BOX, якщо окремо кулер береш?

Бульдозер

Взагалі то ТС бере проц на архітектурі Вішера, почитай но його характеристики, вони "очень и очнь"

Опубліковано

Основним при виборі було те, що після купівлі заліза, років 3-5 навіть не заглядати туди.

туди треба регулярно заглядати, щоб чистити все від пилу :)

ігровий комп з запасом, як на мене, все ж краще на Інтел.

Опубліковано

Бульдозер

Взагалі то ТС бере проц на архітектурі Вішера, почитай но його характеристики, вони "очень и очнь"

Це той самий , трохи покращений бульдозер . Навіть АМД говорить , що надії вони покладають на Steamroller

Навіщо брати невдалий проц , на який в АМД ставки не роблять . Гроші на вітер . Хочеш чогось вартого від АМД --- чекай Нового року , може АМД і не підведуть .

Опубліковано

Навіть по ціні глянути, що і7 процики від Інтелу будуть дорожчими за цей AMD. А питання: чому? Тому що кращі. Як і в продуктивному плані, так і в енергозберігаючому (+ менше тепла).

Але то все залежить від ТС, я думаю для ігор ця конфігурація буде нічим не гірша. Просто у Інтела більш яскраве майбутнє.

Опубліковано

всі так хвалять Інтел. може так і є, але скажу від себе взяв АДМ довольний на 100% відсотків, те що грієтся не замічаю, дай продуктивності хватає.

Опубліковано

так кажуть лише люди, в яких ніколи не було якісних дорогих корпусів.

Опубліковано

SSD рулить, добавте в свій ПК для системи - швидкість в рази вища. В мене intel 120 Gb - система показує 7.9, на HDD - 5.3

SSD 120Gb + HDD 2Tb - саме воно!!!!

Охолодження OPTIMA X10 ставив і запоров мамку, обережно - коли прикручуєш можна ножками поцарапати плату і замкнути ( я свою Asus P8H77-V так запоров :_09: )

P.S. Літом Optima x10 шумить ( напевно всі будуть шуміти, коли в кімнаті під 30 )

Опубліковано

так кажуть лише люди, в яких ніколи не було якісних дорогих корпусів.

а таке питання... навіщо мені корпус за 100 баксів якщо він весь час стоїть під столом?

Опубліковано

навіщо мені корпус за 100 баксів якщо він весь час стоїть під столом?

А навіщо тобі процесор за $300, якщо він постійно захований в корпусі під столом і прикритий кулером?

Дорогий корпус -- це в першу чергу продумане і якісне шасі, а не зовнішній вигляд. Зручна зборка і обслуговування, можливість зручної укладки кабелів, правильна циркуляція повітря (і, відповідно, правильне охолодження компонентів), відсутність зайвих вібрацій, понижений рівень шумів, якісні проводи і роз'єми для зовнішніх USB/Audio виходів, пилові фільтри і т.д.

Коротше кажучи, дорогий корпус -- це як дорога білизна. Мало хто бачить, але ти відчуваєш комфорт :)

Опубліковано

навіщо мені корпус за 100 баксів якщо він весь час стоїть під столом?

А навіщо тобі процесор за $300, якщо він постійно захований в корпусі під столом і прикритий кулером?

Дорогий корпус -- це в першу чергу продумане і якісне шасі, а не зовнішній вигляд. Зручна зборка і обслуговування, можливість зручної укладки кабелів, правильна циркуляція повітря (і, відповідно, правильне охолодження компонентів), відсутність зайвих вібрацій, понижений рівень шумів, якісні проводи і роз'єми для зовнішніх USB/Audio виходів, пилові фільтри і т.д.

Коротше кажучи, дорогий корпус -- це як дорога білизна. Мало хто бачить, але ти відчуваєш комфорт :)

може ви і праві, бо я дорогого корпусу ніколи не мав, але скажу одне. ще колись давно купив собі корпус 2- слойовий дуже жорсткий, (сам сідав та ставав на нього з різних боків), все прекрасно і дав за нього ~ 250 грн. дивився нові корпуси, то по жорсткості всі ногі миють включно до 800 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...