Перейти до змісту

інтернет від Westnet.

Рекомендовані повідомлення

Тоже чекаю підключені. зробив заявку передзвонили сказали що напротязі 14 днів підключать вартість 1500 чекаю.  Уже пройшло 12 днів.  Чекаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 788
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Я чекав рік)))але воно того варте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В 17.09.2017 в 22:48, marlutsk сказал:

Багато де жив і працював з різними операторами, усюди були нюанси але не такі у місяць. Навіть коли будували сітку у банку підключили 10 областей за 10 днів. А тут. 

Доброго дня, напишіть будь ласка в приват Вашу адресу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Підкажіть,чи можна переглядати IPTV через свою приставку чи тільки брати в оренду?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Безпричинно без попередження щойно пропав інет.

Х.з., може бабло на рахунку закінчилось. Зайшов з телефона - їх сайт в ауті. В приват 24, при спробі закинути бабло, видало помилку. При повторній спробі взагалі шаблон оплат на WestNet зник... містика якась...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене також немає інтернету :-(. Луцьк вул. Кровоноса

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вул. Ковельська теж пропав , на сайт вестнету через раз заходить , більше нікуди не пускає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також немає інтернету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж немає інтернету по тарасовій, сайт ліг, додосять напевне)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні Абоненти, відсутність Інтернету зумовлена пошкодженням магістрального кабелю зв'язку за межами Луцька. Про відновлення доступу повідомимо Вас через смс розсилку. Вибачте за тимчасові незручності.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже ніби є..!

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Струмівці ще немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні Абоненти, Інтернет вже працює на резервному каналі. При повному відновленні основного каналу можуть бути короткочасні перебої в зв'язку з перепідключенням. Ще раз вибачте за тимчасові незручності. Доброї ночі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки зараз коштує підключення?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

що з інтернетом ? в Заборолі швидкість впала...якісь лаги є
http://beta.speedtest.net/result/6843691675

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 hours ago, bandit said:

що з інтернетом ? в Заборолі швидкість впала...якісь лаги є
http://beta.speedtest.net/result/6843691675

Дуже оптимістичні результати, на реальному трафіку швидкість скаче 128Kbit/s - 5Mbit/s: для фейсбука можливо вистачить, для youtube, video on demand - вже ні. Часта картина в час пік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, nazgul5 сказал:

Дуже оптимістичні результати, на реальному трафіку швидкість скаче 128Kbit/s - 5Mbit/s: для фейсбука можливо вистачить, для youtube, video on demand - вже ні. Часта картина в час пік.

звичайно...але в іграх все дуже добре видно...коли пинг з 20-40 пригає до 100-200 а то й навіть 400...
Тупо лаг...

ще плюс в мене завжди швидкість тестів була за 90 мб...а зараз фуфло якесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

image.thumb.png.b776c46e99c1e39b3233171e7852cdf8.png

image.thumb.png.86bad34101fdbabee3d95d4261ca9b04.png

таки да раніше швидкість була краща  щось вже починає портитися на Струмівці, згідно договору має бути 100-ка, можливо тимчасово....

Змінено користувачем Vikvik Mawr
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня, Шановні абоненти. Все дуже індивідуально, глобальних проблем зі швидкість не спостерігається, окрім ситуацій після налипання мокрого снігу на кабелі. Якщо Вас не влаштовує швидкість звертайтесь будь ласка в службу технічної підтримки і Наші спеціалисти обов'язково допоможуть Вам у вирішенні даного питання. Дякую Вам і гарного дня.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, Westnet сказал:

Доброго дня, Шановні абоненти. Все дуже індивідуально, глобальних проблем зі швидкість не спостерігається, окрім ситуацій після налипання мокрого снігу на кабелі. Якщо Вас не влаштовує швидкість звертайтесь будь ласка в службу технічної підтримки і Наші спеціалисти обов'язково допоможуть Вам у вирішенні даного питання. Дякую Вам і гарного дня.

яке налипання мокрого снігу....в мене інет почав лагати ще до цього снігу...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, bandit сказал:

яке налипання мокрого снігу....в мене інет почав лагати ще до цього снігу...

Якщо є проблеми зі швидкістю звертайтесь до служби технічної підтримки, все що я Вам можу порадити. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Цікаву інформацію показує про ip :ohmy:

Image.png

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, r3T5 сказал:

Цікаву інформацію показує про ip :ohmy:

Image.png

Теж саме і у мене, на спідтесті хоче тестувати швидкість тількі(!) через московські сервери і більше ніяких інших обрати не дає. Якщо відкриваю google.com то відкриває чомусь www.google.cz...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 хвилин тому, RememberMe сказано:

Теж саме і у мене, на спідтесті хоче тестувати швидкість тількі(!) через московські сервери і більше ніяких інших обрати не дає. Якщо відкриваю google.com то відкриває чомусь www.google.cz...

Скоріш за все включений якийсь впн чи проксі, гляньте свій зовнішній айпі в роутері чи в властивостях мережевої карти

В мене вестнет, адреса львівська

Змінено користувачем sasha2008lk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, sasha2008lk сказал:

Скоріш за все включений якийсь впн чи проксі

Ніяких впн чи проксі немає, зовнішній іп з вчорашнього дня починаєця на "93.хх.хх.хх", хоча до цього завжди був 195.хх.хх.хх і на спідтесті можна було обирати сервери і рівне і навіть луцьк (Датагруп). Шановний провайдер знову щось крутить так як йому вигідно, але на дзвінки не відповідає і не перезвонює, добре що хоч не забуває надсилати смс з нагадуванням про оплату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...