Перейти до змісту

В Україні запровадять збір для велосипедистів

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки недавно про це була мова тут. Накаркали...

В Україні хочуть запровадити дорожній збір для велосипедистів. Таку можливість зараз розглядає об’єднана комісія УкрАвтоДору та ДАІ. На вчорашньому брифінгу про це заявив голова комісії Євген Вовчікос.

Наразі спеціалісти вивчають механізми можливого обліку велосипедів та їх власників.

- Велосипедисти, як і решта учасників дорожнього руху, в рівній мірі користуються дорожньою інфраструктурою, а отже повинні сплачувати податок для підтримання її у належному стані – пояснив позицію комісії голова.

На сьогоднішній день ситуація з дорогами в Україні є доволі складною, а кількість велосипедистів постійно зростає, адже у багатьох містах влада зайнялась активним будівництвом вело-мереж. На думку спеціалістів, велосипедисти мають так само сплачувати податки на одному рівні з власниками автомобільних засобів, щоб уникнути дискримінації.

Нововведення планують запровадити восени, наразі ж робоча група працює над створенням тарифних зон та спеціального посвідчення велосипедиста, яке буде необхідним для керування двоколісним транспортом. На думку експертів дане нововведення збільшить доходи дорожніх підприємств, що в подальшому відобразиться на покращеній дорожній інфраструктурі та безпеці руху.

reportazhyst.com

Опубліковано

- Велосипедисти, як і решта учасників дорожнього руху, в рівній мірі користуються дорожньою інфраструктурою, а отже повинні сплачувати податок для підтримання її у належному стан

ну ппц. І вибоїн на дорогах вони можуть зробити купу!!! Це ж вони і вині у стані доріг!!! Фура у 20тон їде так, що її гуркоту та вібрації не відчувається зовсім на відстані 5-10 метрів!

Зробіть велодоріжки по всій Україні (хоча б), тоді й збір вводьте. Олухи!

Опубліковано

Basil, уважно почитай інші новини на тому сайті, тоді добре подумай, і тоді може попросиш модерів перенести топік в гумор.

Опубліковано
спеціального посвідчення велосипедиста

Моїй доці 6-ть років, їздить по дорозі на асвальтове покритя якої я скидався з іншими мешканцями нашого району. За що я маю заплатити?

Цвкаво а вони врахували що велосипедом дорогу вбивати значно довше ніж фуроб наприклад... А те що велосипед екологічний транспорт не забули? Але:

велосипедисти мають так само сплачувати податки на одному рівні з власниками автомобільних засобів, щоб уникнути дискримінації.
Опубліковано

Зробіть велодоріжки по всій Україні (хоча б), тоді й збір вводьте. Олухи!

"Утром дєньгі, вєчером стулья..." (с)

Опубліковано

Ахххааа

я писав жеж...

В нас залуплять ціну під 2000 за права, всякі збори, номера заставлять повісити, реєстрацію пройти, ТО і страховку купити, "наші" якщо доберуться то не раді будемо. В мене було таке з мопедом, продав відразу))) Правила знати обов"язково! В мене прав немає, але я сам постійно перечитую, взнаю, вчу. Якщо б зробили просто невеликі екзамени для велосипедистів, після яких видається талон на право їзди по дорогах. Хоча і тут вони знайдуть як зрубити бабла. В основному я ЗА знання ПДР від пішохода до водіїв, це наша безпека. А як зобов"язати усіх правила вивчити це вже інша історія.

Я мля везучий на цю херню...

Опубліковано

Хай теє ДАЇ спочатку створить бригаду "пацифіків", щоб доганяли тих, в кого закортить перевірити посвідчення. Країна дебілоїдів, ля.

Опубліковано

Прикололо це речення

"велосипедисти мають так само сплачувати податки на одному рівні з власниками автомобільних засобів, щоб уникнути дискримінації."

Опубліковано

Я вже уявляю, як за Лєксом на шосері женуть два велодаішника на ашан-байках з мігалкою - "Ви не оплатили велоподаток!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Опубліковано

*ять!

logo_small.png

* Усі розміщені на сайті новини вигадані. Збіг з реальними подіями чи людьми випадковий. Не допускається посилання на сайт, як на достовірне джерело.

У флейм!

Опубліковано

а дорожній збір з пішоходів? при чому тут велосипед? а збір з собак, вони хіба не бігають по асфальті?

Опубліковано

ШО за паніка народ ))) В гумор перенесіть)))

* Усі розміщені на сайті новини вигадані. Збіг з реальними подіями чи людьми випадковий. Не допускається посилання на сайт, як на достовірне джерело.
Опубліковано

практика є я думаю у всіх, бо "за бугром" все за все платять і то не мало, тільки різниця одна, там дають заробити всім гроші, навіть тим "авантюристам по неволі" які туди їдуть на заробітки, а у нас тебе просто обдирають як можуть.

Опубліковано

Ти ба :_09:! Вже і до велосипедистів УкрАвтоДор добрався,( коли ж ці зарази нажруться). Мабуть через рік за вихлопні гази з велосипедистів начнуть гроші вимагати! Для початку нехай доріжкі для велосипедистів зроблять.

Опубліковано

ТВАЮМАТЬ , ви недивитесь на джерело? ви не знаєте що є такі сайти?

для такого закону треба видавати номера на байк, інакше як визначити хто власник якщо він втік

Опубліковано

не знаю як там буде у нас, а у комуністичній кореї на велосипед треба документи. а ще в них існують вантажівки на дров'яній тязі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...