Перейти до змісту

Як ви миєте свого залізного коня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Незнаю чи у відповідний розділ розмістив, але все ж таки цікавить питання

Я завжди якщо сильно вимажу свого велосипеда, наприклад після дощу чи ще чогось, засуну його в ванну і помию під душем і ось недавно розмовляв з братом і він мене наштовхнув на ідею що ця вся вода може попадати десь і все може ржавіти, хоч і ретельно після того протираю насухо але все ж таки де-не-де вода залишається. Хотілось би почути вашу думку бордівці :)

А як ви миєте свого залізного коня? :_04:

Опубліковано

найкращий варіант, хоч довгий це мити ганчіркою, тоді менше шансів, що вода попаде туди куди не треба

Опубліковано

Мию ганчіркою в 80% випадків (забув написати про це), але бувають випадки коли на покришках болота що поставити ніде не можна, рама не краща і взагалі не велосипед а незрозуміло, от тоді і в душик з ним :0065:

просто цікавить чи не викличе це проблем в подальшому

Опубліковано

Я тоже мою, по настроению, в ванной.

Скажи, чем отличается душик в ванной от покатушки под дождем?

Главное, не пускать силный напор воды напрямую на узлы, где подшипники.

Опубліковано

Бризкалкою, яку застосовують для оприскування квітів/прасування. Зручно, швидко, і ванна чиста.))

Опубліковано

Довго потім ванну відчищаєте від масла? По-моєму, це вже фанатизм) Саме найпідходяще місце для миття - на вулиці.

Опубліковано

Довго потім ванну відчищаєте від масла? По-моєму, це вже фанатизм) Саме найпідходяще місце для миття - на вулиці.

А сколько ж у тебя масла то на велосипеде?

У меня обычно масла не больше в ванной остается, чем жира со среднестатистического с двухденвной немытостью человека. И отмывается так же.

Опубліковано

У нас на асфальті будь- що є. І щоб я байк після цього впихував у ванну... Вже краще вулиця.

Опубліковано

Колеса мию на вулиці: калюжа - трава - калюжа - трава, потім топаю додому і домиваю ганчірками так, щоб все блищало; а особливо трансмісія!

все педантично: окрема тряпка для коліс, окрема для рами (байка) і окрема тряпка (х/б), і щітка для трансмісії. А так! Ще маленьке відерко на 5л

Опубліковано

У нас на асфальті будь- що є. І щоб я байк після цього впихував у ванну... Вже краще вулиця.

Баба :D

На тебе тоже всего хватает. Если у меня дома ванной пользуется больше, чем двое, я тоже в нее без обработки не полезу. А что на байке такого особенного налипает, что не налипает на твои ботинки, или не летит с колеса на одежду? :)

Опубліковано

Таня, ти мене застерігала не вступати в дискусії з Miro, а тут сама почала. Напевне, після дощику, дуже сумно тобі. ))) Зараз вислухаєш лекцію про гігієну і чистоту! ))))))))))

Опубліковано

TARAS96 Не переживай, не один, мій велосипед не влазить повністю в ванну так що приходиться знімати переднє колесо :)

Іноді буває нудно тоді я вже стараюсь всього розібрати, помити добряче в кожному куточку, позмазувати, як-не-як а доглядати треба

Чомусь я зазвичай прислухаюсь до odna, подобаються мені ваші поради, та зробив один висновок, якщо сильно грязний, лізем в ванну.

Опубліковано

Уявляю! Cкрипить вел лагідно на вушко під час душу: - "...ще під сідушкою помий" :D

Пробував, тоді і сам зазвичай вмиваєшся :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...