Перейти до змісту

Неділя.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 403
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

2 LILIYA. Класний смайл останній ! :duel: Якщо Мартенз з Андрюхою приїдуть з перемогою, ми всі перед ними будемо так робити :horse: (КУ !) три рази.

Успіху вам, хлопці !!!

Опубліковано

Туда, кстати, не только "хлопці" собираются ;)

Одна odna сейчас по вечерам усиленно тренируется ;)

Опубліковано
Туда, кстати, не только "хлопці" собираются :)

Одна odna сейчас по вечерам усиленно тренируется ;)

Да до нее и так многим "хлопцям" далеко. ;) Но все равно готовиться серьезно к такому делу надо. Уверен, команда Board.lutsk.ua достойно представит город Луцк.

• Адміністратори
Опубліковано

Неділя 13.04.2008

Біля колібріса що біля готелю Лучеськ в 09:00 - 9:30

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Народ а може нам би зустрітися?)) МОжливо б було десь на світязь на ночовочку? з суботи на неділю?або з пятниці до неділі?) або десь до володимера? ЗАваділа Лекс шото рослабився :0011:

Опубліковано

якщо до володимира туди і назад, можу катнуть :D , давно щось за сотню не їздив, а вже літо в розпалі

Опубліковано

Да...

я згоден.......

З задоволенням........

Тільки в нас на цю неділю квест..... :)

Треба або в суботу...... але після такої покатушки треба відіспатись а не валити на квест, або на слідуючу суботу неділю.......

Доречі можна і з ночівлею.

Реальна тема до Володимира.

Опубліковано
Да...

я згоден.......

З задоволенням........

Тільки в нас на цю неділю квест..... :ok:

Треба або в суботу...... але після такої покатушки треба відіспатись а не валити на квест, або на слідуючу суботу неділю.......

Доречі можна і з ночівлею.

Реальна тема до Володимира.

Квест взагалі-то в суботу)))

Опубліковано

КВЕСТ - з суботи на неділю вночі.....

Для тих хто в танку пояснюю:

Варіант 1.....

Якщо в суботу ми провалимо в Володимир і назад то на квесті ти будеш думати тільки про одне......... як то не заснути !!!

Бо ще 2-3 години ганяти по місту після 150+ км буде не всім в кайф.... а особливо тим, хто на такі відстані ще не їздив і думає що то фігня......

А будемо назад спішити !!!..... бо ще хочеться трохи поспати... отже, швидкість підніметься.......... і ймовірність того, що прийдеться опускати швидкість до 22-23 км/год дуже велика. В цьому випадку нервування і матюки ведучих забезпечені.......

Варіант 2.....

Якщо ми поїдемо в неділю...... то тих самих 150+ км нам прийдеться проїхати після нічної гонки по місту і розпивання ЕН-ної кількості зігріваючих напоїв........... а ще обговорити і поржати....... зі сном знову фанарь, бо треба раніше виїхати......

По дорозі назад група знову буде знижувати швидкість і запахуватись почнуть ВСІ........ бо нам теж крутити 18-23 не вкайф..... збивається темп і педаляж.......

Ось так. Приблизно. :ok:

Висновок.... пропоную їхати на слідуючі вихідні.

Опубліковано

Варіант 1.....

Якщо в суботу ми провалимо в Володимир і назад то на квесті ти будеш думати тільки про одне......... як то не заснути !!!

Бо ще 2-3 години ганяти по місту після 150+ км буде не всім в кайф.... а особливо тим, хто на такі відстані ще не їздив і думає що то фігня......

А будемо назад спішити !!!..... бо ще хочеться трохи поспати... отже, швидкість підніметься.......... і ймовірність того, що прийдеться опускати швидкість до 22-23 км/год дуже велика. В цьому випадку нервування і матюки ведучих забезпечені.......

Варіант 2.....

Якщо ми поїдемо в неділю...... то тих самих 150+ км нам прийдеться проїхати після нічної гонки по місту і розпивання ЕН-ної кількості зігріваючих напоїв........... а ще обговорити і поржати....... зі сном знову фанарь, бо треба раніше виїхати......

По дорозі назад група знову буде знижувати швидкість і запахуватись почнуть ВСІ........ бо нам теж крутити 18-23 не вкайф..... збивається темп і педаляж.......

Ось так. Приблизно. :ok:

:););)

Опубліковано

Варіант 1.....

Варіант 2.....

Ось так. Приблизно. :)

Які ми серйозні :ok::););)

Опубліковано

Як варіант пропоную катнути на Маневичі (або Оконськ, - трохи ближче) дорога непогана, катав минулої суботи. Повітря чудове, добрий шмат дороги через ліси йде. Що скажете?

Опубліковано
Як варіант пропоную катнути на Маневичі (або Оконськ, - трохи ближче) дорога непогана, катав минулої суботи. Повітря чудове, добрий шмат дороги через ліси йде. Що скажете?

Скільки туди кіломерів? До Оконська і Маневичів? около 50?

Опубліковано

Як мінімум річка Стир в Колках, водойма в Ківерцях + село Озеро (з водоймою)

Виїзд - в ідеалі субота бажано 7-ма ранку (не пізніше 8-ої) - щоб не гаяти на це весь день.

Опубліковано

Ну що ж......

Я б рвонув...... Але на шосері...... тупо прогнатися...... ну можна навіть не ломити швидко....

Хто ще?

То може внатурі в Володимир до Червоноградців?

Опубліковано

Але краще в оконськ на джелрела...

Я там ще не був.....

Цікавить кілометраж.... взагалі то не дуже.... так... просто для інтересу.... :lol:

Опубліковано

Може й на Володимир (а там заодно в Зимне заїду - там дідівська хата)... не питання... просто на Маневичі траса доволі полога (без особливих горбів) ну і повітря класне...

я в принципі не проти Володимира... як дорога туди?

але якщо будуть бажаючі на Маневичі то катнемо :lol:

Опубліковано

Ми катали вдвох з колегою десь 25-28 км/год середня була ... бо раніше дядя Юра виїхав (Тимцо) але з ним треба добрий вітряк в дупі мати аби їхати...

я по правді перший раз на таку відстань катав... тому за темпом не рвався

Опубліковано

В мене часу тільки до обіду....

А це, як вияснилось, 80 км в одну сторону.

Відстань не питання питання ЧАС.

Так що пропоную перенести на наступні вихідні...... + ще в суботу квест.

При середній 27 якщо в 8 виїхати то в 14, теоретично можна повернутися.........

Можна спробувати, але як не приїду мені кранти. :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...