Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Співчуваю! Завжди з задоволенням читав пости Гетто... Так хочеться щоб це все було помилкою. Щоб прийшов завтра Вовлодя і відписався в цій темі - з повагою ваш Гетто... На жаль, його нема між нами. Памятайте про вічність!

Опубліковано

Мені про це написав друг. Досі не можу повірити. Знав його. Часто раніше заходив на його роботу. В останній час був зайнятий і не міг зайти. Думав сходим з ним якось, пивка вип'єм. А тут... Нема слів.

Опубліковано

Завжди захоплювався постами Гетто. Поважав його, хоча й не знав особисто.

Вічна пам'ять...

Опубліковано

Я і Liberta, щойно мали зустріч з Вовиним татом і керівництвом бібліотеки.

Ситуація наступна: кредит гасити не будемо, оскільки немає майна, що успадковується. Liberta, на разі, завершує це питання разом з татом у банку.

Поспілкувалися щодо допомоги, тато запевняє, що пенсії йому вистачає, тому теж підтримує варіант допомоги пам'ятником.

Колегам, особливо Ніні Іванівні, велика шана за підтримку Володі і за його життя, і по смерті.

Колектив скорбить за втратою, бо Володя й справді був відданий своїй роботі. Про любов дітей до "дяді Вови" чули з Наталкою від керівництва особисто.

На разі, вони шукають адмістратора, що має не гірший підхід до дітей.

Оскільки гроші ще поступають і надіємось ще поступлять, поки продовжуємо збір.

Станом на цю годину зібрано 2000 грн.

Дякую усім хто підтримав і Libertі, що оперативно позапланово долучилась!

Опубліковано

Були разом з батьком в Приваті. Звертаюсь до відповідального працівника, кажу - така ситуація: ось батько,ось свідоцтво про смерть його сина,ось синова кредитна картка... Перша фраза клєрка: ну то я внесу дані свідоцтва в базу і банк припинить нарахування відсотків! Лише коли я дістала посвідчення адвоката, то почула те,що мені й так відомо: юридично батько ніяких зобов'язань не несе, якщо не приймає спадщину (а спадщини там аж 500 грн. на "Копілці"...відповідно,ми не стали писати заяву на їх отримання, бо це уже спадкове майно і тоді б на батька перейшов і борг в 3900). Але, як сказав працівник банку: Ви юридично нічогоне винні, але, звичайно,банк буде дзвонити і задовбувати...

П.С. Батько - просто чудовий дідок (72 роки),чистенький, охайний, оптимістичний ("я ж 1100 (!) пенсії получаю,то мені хватає", "а газу нема - то ми дровами топимо, то ж в лісі живемо"), я в його Ківерці завезла, розцілував мене в дві щоки) хотів ще дати гроші на бензин))) але домовились,що на наступний раз з нього шоколадка))))))))))))))) працював юрисконсультом на жд...

П.П.С.не дивно,що Гетто завжди так поспішав з бордовок - будинок за Ківерцями геть в лісі...

народ, допоможіть ще грошима, хто не встиг цього зробити!

Опубліковано

Ну ти прямо аж кірпіч вговориш! :) Думав спочатку "зарплати" діждатись, але таки кинув пару ре.
Опубліковано

Всегда поддерживал таких людей как Гетто, плюсовал ему карму....

RIP

Аналогічно!

Ну ти прямо аж кірпіч вговориш! :) Думав спочатку "зарплати" діждатись, але таки кинув пару ре.

Теж щойно дошукався по темі реквізитів, скинув трошки гривень.

Опубліковано

хто, і в скільки годин їде до батька Вови?

я то вже поки ні, бо вчора півдні витратила, сьогодні мушу роботою займатись

можливо,через декілька днів

хто, і в скільки годин їде до батька Вови?

я то вже поки ні, бо вчора пів дня витратила, сьогодні мушу роботою займатись

можливо,через декілька днів

Опубліковано

Надо б закинуть номер карточки куда-нибудь на видное место.

Мій рахунок: 4149437500593726 Висоцька-Степанюк Л.М.

• Адміністратори
Опубліковано

З цією цілю створене оголошення. Яке видкно в кожному розділі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...