Перейти до змісту

Пожежа у центрі

Pr0ektant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

20:23 - з будинку рятувальники винесли жінку, яка мешкала у квартирі, в якій сталася пожежа. Жінка при свідомості, і навіть сама пішки підійшла до автомобіля медичної допомоги.

http://www.volynpost.com/news/14391-u-lucku-goryt-16-typoverhivka-foto-onovlyuietsya

Опубліковано

Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.

Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.

ЗМІ бля вже як напишуть то напишуть

ше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горить

Опубліковано

Також жителі будинку нарікають на три десятки антен, які встановлено на даху будівлі.

Вони припускають, що ці пристрої теж поставили з порушенням правил пожежної безпеки.

ЗМІ бля вже як напишуть то напишуть

ше хай скажуть шо будинок в неположеному місці збудовано, тому й горить

ЗМІ пишуть те, що люди кажуть, чи ви думаєте вони це самі придумали...

Опубліковано

Швидше всього, що ці антени жителям створюють (можливо й надумано) певні незручності - от вони їх і згадали. Пожежа сталася ж не з вини антен.

Опубліковано
Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.

Сусіди називають жінку дещо дивною.

Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий :0143:

Опубліковано
Зі слів мешканців багатоповерхівки, в квартирі, що горить, живе людина похилого віку.

Я б заради безпеки сусідів, примусово переселив би тих "дивних людей", які живуть без нагляду опікунів, до відповідного інтернату. Такий я негуманий :0143:

Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100%

Опубліковано

В мене бабуля 1928 року народження після інсульту... місяць назад.. загорілось лахміття біля плити, хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200... пожежна сіла (!!!) в заметах.. хоча від мене до пожежного розрахунку метрів 200...

Результат.. згорів лічильник і розподільчий щиток... почали тліти перекриття.. вогонь збили самі.. штукатурку з іскрами зняли пожежники...)) на вулиці -17... опалення, світло в неробочому стані... субота.

Шкода .. що в цьому будинку, через от таку інопланетянку... постраждали ні в чому не винні люди... ((((

З.І. Через таких довбойобів.. які сміються за кадром... в нас ще довго порядку не буде.

Опубліковано

Еще ничего не понятно, СМИ пишут информацию ОБС, кстати, что еще за определение "странные люди"? Никто не застрахован от подобного на 100%

Судячи по фото постраждала мені теж здається дещо дивною ...

З.Ы. "Странные" це не синонім "дивні".

post-119-0-96132500-1367518933_thumb.jpg

Опубліковано

Був на 13-му. Дві суміжні квартири постараждали. В квартирі бабця збирала всілякий хлам - бумагу, і тд. Шкода квартири вище і нижче...

Опубліковано

Нічого дивного, що через таку бомжиху (вистачить поглянути на фото з ВП) трапилась пожежа, це було справою часу. Шкода сусідів які постраждали.

original-DSC_0850.JPG

Опубліковано

да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира.

Опубліковано

да таких бабушек везде полно и мы тоже не знаем какая старость нас ждет, а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа....бабуля может и виновата, но те кто уничтожил в этом доме систему тушения виноваты больше, из-за них сгорела соседняя квартира.

Що за система? Можна детальніше, бо в нашому будинку я навіть натяків на таку не бачив.

А от щодо старості, то мені здається, що теперішнє покоління до неї тупо не доживе...

Опубліковано

MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846

Опубліковано

MrVes, я так розумію що у всіх будинках вище 10-го поверху є такі системи. запасні виходи, датчики диму, крани з пожежними зашморгами, на сайті є і відео. http://fakty.ictv.ua...news/id/1468846

Не впевнений, що ДБНи відрізняються. Пожежні крани, то якщо по проекту не було, то не намалюєш. Датчики диму повинні бути виведені на якусь сигналку, але в багатоповерхівках 20+ років я такого не бачив.

Протипожежна інспекція дозволила здачу будинку ще в ті часи, коли перевірялося хоч щось.

Опубліковано

MrVes, так, звісно, про ті часи ніхто не каже, і тоді не було такої нагрузки на електромережі. Вони ж не думали що може таке бути:) Та і в місті у нас +3 висотки(тому і драбина у машини не дістає, у Києві лише декілька машин які це можуть, "а нам воно тоді нащо...") Я чомусь впевнена що у зеленій висотці(на Київському майдані) ця система має бути... А у старих будинках це вирішується самостійно, встановленням тих самих датчиків, навіть просто звукових.

Опубліковано

а вот то что пожарная лесница не достает до 13 этажа, и не работает в этом доме система пожаротушения, стоит задуматься всем, кто живет выше 5 этажа...

Капец вы дикие... Какая лестница? Какая система пожаротушения??? Лестниц на 50 метров есть две: в Киеве и Харькове, каждая(с авто, естественно) стоит как все наши пожарные бригады с персоналом. Система пожаротушения? Вот вам легко из Финляндии или Италии писать, а у нас тут реальная жизнь - только брандспойты, только хардкор!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...