Перейти до змісту

Луцьк!ТраТаТа - Тануна (Лист Віктору Федоровичу)

Pavelix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От тобі два приклада:

1. Сударь, я б із задоволенням побився б з вами у інтелектуальному двобої, але бачу, ви неозброєний.

2. Пішов на%№й!

бачиш, яка тонка грань, між стьобом і цим кліпом. :)

Діма, от я тебе вродь трохи знаю, а не відразу списав твій стьоб в першу категорію:)

А толочку в синьому знаєш?

:-(

• Відповідей 127
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А толочку в синьому знаєш?

пляць... заставив заново передивитись :) Онотоле, тяне на малолєточок?.. до гірчично жовтої спортивної машини не придивляєшся, випадково? :_07:

Опубліковано
...Ну а взагалі мені на такі кліпи звертати увагу? З чого б то? Як можна критикувати матєрний онігдот, розбирати його морфологію, культурну цінність тощо?

Мої звернення у цій темі до тих, хто кричить "А от він вчора перднув у автобусі, а ви ніколи так не зможете!!!"

народ просто плутає патріотизм і дебілізм :)

Хтось там вище написав, що вони висловили свою "позицію"? Так я щось не зрозумів їхньої позиції :) Де там позиція? ;)

...Я від цієї штуки отримала масу морального задоволення - ...
А от це, здається, зрозумів ;) Мова про "ту штуку", про яку так багатослівно "революцьйонери" бичалив кожному "приспіві"? ;)

p.s. Якби мій син став таким недорослем, таким "революціонером" - вбив би н*х...!, як Тарас Бульба свого

Опубліковано

да, давай їх на радіво у свою програму із цією нєтлєнкою, ага

Вибери одне із двох:

1. Сударь, я б із задоволенням побився б з вами у інтелектуальному двобої, але бачу, ви неозброєний.

2. Пішов на%№й!

Опубліковано

Фак.

Люди постібались. Причому тематично.

А ви тут почали гавном кидатися - причому активніше і безкультурніше, ніж чуаки у тому кліпі - не помітили?:))))))

Ось на таких імєнно енто і било рассчітана, дарагіє маі.

ДІфото - як пофеєруєш - скинеш відосік. глянем, чи конкуретноздатний він буде - ну, мо, у Ютубє більше переглядів набере чи шо))) Чи тут більше всяких гауноправедників обісре.

Давай, впіьрьооооод!!!! За ардєнамєєєє!!!!!

А поки ви снімаєтє

Ушла інтервьюіравать мальчікаф-таких-гандонаф-паршивих-фуууууууууууууууууууууу-іматюкаються-ше-безкультурщина-нах!

для своєї пірадачки. Енді, спасіба за падсказку. А то я думала - гдє же *лять мітала взять :)

Опубліковано

це офіційна точка зору? :)

Ушла інтервьюіравать

а вапроси у прямом ефірє мона задать? Ну хотя б не в прямом, а так... Я даже вкантактє зареєструюсь, чєсне слово!

Опубліковано

А тьолочку в синьому знаєш?

:-(

ну то й добре, менше гріха

p.s. Якби мій син став таким недорослем, таким "революціонером" - вбив би н*х...!, як Тарас Бульба свого

не спокушай долю;-)

Опубліковано

Точка зору ацсуцтвуєт па ходу вапсчє. Мну проста діка, шо народ нє укуріл юмара. Я, як і Друід, як і багато хто інший в Луцьку, знаю цих людей особисто, тому подібна ситуація мені вдвічі кумедніша.

А ви тут усє почали плюватися і гавняхами швиряццо - хто подальше закине.

ню-ню :)

Опубліковано

Фак.

Люди постібались. Причому тематично.

А ви тут почали гавном кидатися - причому активніше і безкультурніше, ніж чуаки у тому кліпі - не помітили? :))))))

ДІфото - як пофеєруєш - скинеш відосік. глянем, чи конкуретноздатний він буде - ну, мо, у Ютубє більше переглядів набере чи шо))) Чи тут більше всяких гауноправедників обісре.

Давай, впіьрьооооод!!!! За ардєнамєєєє!!!!!

А поки ви снімаєтє

Ушла інтервьюіравать мальчікаф-таких-гандонаф-паршивих-фуууууууууууууууууууууу-іматюкаються-ше-безкультурщина-нах!

для своєї пірадачки. Енді, спасіба за падсказку. А то я думала - гдє же *лять мітала взять :)

Хоч сама то зрозуміла що сказала ?

Опубліковано

Точка зору ацсуцтвуєт па ходу вапсчє. Мну проста діка, шо народ нє укуріл юмара. Я, як і Друід, як і багато хто інший в Луцьку, знаю цих людей особисто, тому подібна ситуація мені вдвічі кумедніша.

А ви тут усє почали плюватися і гавняхами швиряццо - хто подальше закине.

ню-ню :)

так от якщо їхній "шедевр" зрозумілий тільки тим, хто з цими "митцями" знайомий особисто - то й скидали б свої "кліпи" тільки своїм "фанам" на флешки. А так ти тут читаєш думку звичайних глядачів, невхожих в той "околозвёздный круг" і не знайомих з "Лічностями" :)
Опубліковано

все більше людей перестає вестись на той понос в темах... це радує.

Опубліковано
все більше людей перестає вестись на той понос в темах..

Ага. На кожен понос є свій запор.

От я абажаю борду. 90 % тем закінчуються темою випорожнень. Толі у людей

з образністю трабли, толі є якась літературна нєв%бєнна сила в цьому процесі.

Опубліковано

solnishko, та я не про те

я про того хто ті теми переважно в випорожнення перетворює :) своїм "яркім разумом"

добре що люди перестають підтримувати ту куєту і просто посилають.

Опубліковано

Таня,

людина завжди цiкавилася трьома речами. По-перше -своiм калом, по-друге - питками та казнями, i уродами. Дайте iй все це, i вона буде вiдчувать, шо живе не напрасно(с)

Опубліковано

Толік: )))) (я в курсі, в курсі, але вже надто воно явно)

я про того хто ті теми переважно в випорожнення перетворює своїм "яркім разумом"

Я так скажу. Часом ті, хто посилає, або перед тим нагадили добряче самі і пріобрєлі певну "житєйську мудрость",

або тупо не можуть нічого сказати у відповідь, крім: а пішли ви всі, придурки в туман, а я буду сіять сазвєдієм

Опубліковано

я до тебе а не до Іванки то сказав, мав би осягнути всю глубіну глубін.

просто коли цитують мій пост вирвавши з контексту, то вважаю за потрібне пояснити суть.

Опубліковано

ну поясніть, пліз, непосвящонному.

Послати чувака, який "плекає рідну мову" в сусідній темі на ЙУХ - це нормально? Ще й різними способами.

А тут чуваки просто співали про те, що ну на "нафік" таке життя і в кінці пара-тройка слів про Презерватів.

Пахне упередженістю, панове!!!!!!!

Діфото, я розумію, що порівнювати цих і тих не гоже, але Вася Клаб в своїй пісеньці про тата теж матюкався. Мабуть на це якась причина була? хто там по фрейду спєц? абгрунтуйте.

Опубліковано
А хто б із вас таких роззвіздатих моралістів зміг так, а?

На сознатєльность давітє?

А давайте я насру біля фонтанів або почну мастурбувати у маршрутці і потім на всі закиди буду відповідати, що ви всі ханжи і "ви би так нісмаглі!!!111"

Головне в процесі махати прапорцем партії регіонів :)Прикрутіть голосувалку, побачимо ху із ху :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...