zluden' Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:50 #951 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:50 lev сказав: Не треба так недооцінювати ремені безпеки. Мій знайомий на х5 на швидкості 160 км. влетів в стоячу фуру. В машині було 3 людей. Двох спереду майже не постраждали, дівчина, яка сиділа на задньому сидінні пошкодила добре руку і плече (оперували). Сьогодні всі живі і здорові. Швидкість була 160....це 100 %.... І не треба говорити про пояси так поганону я думаю твій знайомий тормозив перед фурою? і швидкисть впала. чи можливо я помиляюся, і він реально не тормозив і перед самим ударом швидкість була 160???
VaLeRa Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:55 #952 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:55 то була б катлєта з авто на такій швидкості - авто б з під фури виколупували.
hyrurg Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:58 #953 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:58 Volyniaka сказав: Панове, запам"ятайте, що кожне слово в Правилах Дорожнього руху написане кров"ю... І немає вийнятків ні для політиків, ні для міліціянтів, ні для "мажорів"... Шануймося на дорогах!
dimmon Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:59 #954 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 14:59 zluden сказав: ну я думаю твій знайомий тормозив перед фурою? і швидкисть впала. чи можливо я помиляюся, і він реально не тормозив і перед самим ударом швидкість була 160???Тоже самое хотел писать. Если проанализирвоать то км 30-40 он приврал, все мы рыбаки. + Начал тормозить и в итоге влетел максимум на скорости 80 км/ч. + Смотря куда влететь.
Shura Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 15:05 #955 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 15:05 там ключевое слово "знайомий на х5" ...уже ухожу
dimmon Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 15:08 #956 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 15:08 Shura сказав: там ключевое слово "знайомий на х5"...уже ухожу Подожди, я с тобой ))
snight Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 16:23 #957 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 16:23 А як можна на швидкості 160 заїхати в фуру яка стояла на місці?Хіба що вона стала на дорозі, він її обганяв і назустріч ще якась машина їхала, бо на 160 заїхати або в прицеп, або в саму вантажівку яка не рухається, то там і кукурузер розлетиться, не те що х5.
ursa Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 22:07 #959 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 22:07 Около 23:00 (если верить показаниям камеры телефона - 23:06 минус одна-две минуты), поворот на Воинов-Интернационалистов. "Дэу", поворачивая, с лёгким стуком поймала крылом "Микру" или что-то похожее, пучеглазое. Кто кого не пропустил - непонятно, я как раз за ларьком проходил, сам момент удара не видел. Помяты не сильно, дружно говорят по мобильниками, прогуливаясь вокруг машин.
Egoist Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 22:08 #960 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 22:08 В 23:20 Поворот возле Аверса, Ланос поворачивал с главной в лево ,и не пропусти,по встречной,Пежо 206 cc. Повреждения,незначительные. ДАИшников наверно не вызывали,так как через 15 минут ехал назад,ужэ не кого небыло.
qwadro Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 23:25 #961 Опубліковано 6 Листопада, 2008 в 23:25 Дівчина жила в одному домі зі мною. Особисто не знайомий, але частенько, повертаючись із роботи бачив як вони сиділи разом в мерсі...Сьогодні увесь хол біля ліфтів на 1-му поверсі був вінками заставлений. Хоронили її...Шкода її та батьків - хороші люди...
BARAKUDA Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:12 #962 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:12 Цікавий момент: те що витуватцем ДТП водія мерса не зроблять - це 100 %. Про те що він був п'яний чи перевищував швидкість (а 240 км/год ... хіба це перевищення ) також ні в одному документі не буде нічого написано. Це моє ІМХОЯк поведе себе страхова компанія? Подумати - більше 1-го мільйону вартувала машина. Про те що вона була застрахована я думаю ні в кого сумнівів не виникає. А мерсу всього 1 місяць, як із салону...
ursa Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:36 #963 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:36 Прицеп окажется технически неисправным (на ровной дороге мост лопнет) и тем самым спровоцирует аварию. И вообще, кто разрешил ему на автобане "Дачное" двигаться со скоростью меньше 200 км/ч?
Chudakully Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:50 #964 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 07:50 тут мне сказали, что позавчера, на кольце, возле "Проминя", остановили маршрутку, вроде на Рожище, водитель был пьян в дробадан, садился в маршрутку с пивом, вёл себя не адекватно. в оправдание сказал что напарника заменял. на требование работника ГАИ не остановился, останавливали двумя патрульными машинами.кто в курсе более подробней что там было ? и было ли это вообще?
BARAKUDA Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 08:14 #965 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 08:14 Chudakully сказав: тут мне сказали, что позавчера, на кольце, возле "Проминя", остановили маршрутку, вроде на Рожище, водитель был пьян в дробадан, садился в маршрутку с пивом, вёл себя не адекватно. в оправдание сказал что напарника заменял. на требование работника ГАИ не остановился, останавливали двумя патрульными машинами.кто в курсе более подробней что там было ? и было ли это вообще? За таке треба заживо
VaLeRa Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 12:26 #966 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 12:26 Цікаво як себе пасажири поводили в такій маршрутці?А от з приводу хто буде винний я згіден з BARAKUDA та ursa. Винним водія мерса не зроблять, припишуть несправну світлотехніку (хто її зараз перевірить) в причепі чи щось подібне.
Yarchik Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 12:38 #967 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 12:38 VaLeRa сказав: Цікаво як себе пасажири поводили в такій маршрутці? Увірували і молилися
Саня Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 13:18 Автор #968 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 13:18 Вже слух проскочив, що за кермом не Сидор був, а та дівчина. І швидкість ніби-то була 216 км/год. Інформація не перевірена, за достовірність джерел не ручаюсь.
VaLeRa Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 13:27 #969 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 13:27 Yarchik - настрій підняв мені аж бігом!
Chudakully Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 14:04 #970 Опубліковано 7 Листопада, 2008 в 14:04 Саня сказав: Вже слух проскочив, що за кермом не Сидор був, а та дівчина. І швидкість ніби-то була 216 км/год. Інформація не перевірена, за достовірність джерел не ручаюсь.а чёрт его знает кому верить то... єто надо спрашивать работников, котріе первіми прибіли на место происшествия, либо тех кого вообще первіми там появился.а то со временем я совсем не удивлюсь, если за рулём біл водитель зила, которій догонял свой агрегат, которій покотился с горки. и что бі никому не навредить. решил его аккуратно прижать к обочине.
yvazhaemuy Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 04:22 #971 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 04:22 Chudakully сказав: Саня сказав: Вже слух проскочив, що за кермом не Сидор був, а та дівчина. І швидкість ніби-то була 216 км/год. Інформація не перевірена, за достовірність джерел не ручаюсь.а чёрт его знает кому верить то... єто надо спрашивать работников, котріе первіми прибіли на место происшествия, либо тех кого вообще первіми там появился.а то со временем я совсем не удивлюсь, если за рулём біл водитель зила, которій догонял свой агрегат, которій покотился с горки. и что бі никому не навредить. решил его аккуратно прижать к обочине.Я зовсім не здивуюсь якщо визнають винуватцем водія зіла і те що він рухаючись задом розвинув швидкість 160 км на год. А взагалі то у мене пропозиція - створити на форумі рубрику де будуть писати номери тих героїв кого треба обїжати і обходити десятими дорогами! Цікаво буде правда - побачив що хтось літає на червоне світло - записав і сюди заніс - це буде спрацьовувати набагато краще а ніж штрафи!!! ХТО ЗА?
Адміністратори serega Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 07:17 Адміністратори #972 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 07:17 yvazhaemuy сказав: Я зовсім не здивуюсь якщо визнають винуватцем водія зіла ...Ходить слух що водій ЗІЛа зараз в КПЗ
Egoist Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 07:48 #973 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 07:48 Shkoder сказав: ахтунг, Луцк опасносте! сегодня вечером нарвался, как мне кажется, либо на подставлялу, либо на клинического идиота. от Киевской в сторону центра передо мной ехала черная тонированная ауди-80, судя по всему "американец", так как стопари включались увеличением яркости габаритов. правда включались они примерно в одном случае из пяти, в остальных водитель Ауди без какой-либо причины тормозил в пол и разгонялся снова, в одном из случаев я остановился буквально в миллиметре от его бампера тормозя тоже в пол - хорошо еще что за мной никто не ехал, так как мой бампер и подороже будет.номер не срисовал сочтя это просто совпадением поначалу, но приехав домой подумал, что схема в общем-то идеальная. стоп-сигнал можно отключать каким-нить хитрым тумблером, впрочем его и так трудно заметить из-за "американской" светотехники - резко набирать скорость и тормозить вполне достаточно. освещение улиц у нас паршивое вечером даже в центре. время - вечер, 6-7 часов, люди едут домой уставшие, внимание понижено, машин много, трафик плотный. в результате поймать себе кого-нить в бампер на предмет развода на деньги не так уж и сложно так что будьте внимательны! Необячзательно... Можэт он только сел на автомобиль с автоматической коробкой. Я например тожэ день,второй привыкал.Всё искал педаль сцепления,заместь которого находил только тормоз , при этом мой нос упирался в лобовое стекло.И руки надо скотчем привязывать к рулю ,а то тянуться переключить передачу.
BARAKUDA Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 10:28 #974 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 10:28 Chudakully сказав: а чёрт его знает кому верить то... єто надо спрашивать работников, котріе первіми прибіли на место происшествия, либо тех кого вообще первіми там появился.а то со временем я совсем не удивлюсь, если за рулём біл водитель зила, которій догонял свой агрегат, которій покотился с горки. и что бі никому не навредить. решил его аккуратно прижать к обочине.Я чув що на місце ДТП першими за ДАЇшників прибули люди явне не з хорошим кримінальним минулим...
Scorpio Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 11:23 #975 Опубліковано 8 Листопада, 2008 в 11:23 Цитата Я чув що на місце ДТП першими за ДАЇшників прибули люди явне не з хорошим кримінальним минулим... BBC знову в ефірі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.