Перейти до змісту

Bugatti Veyron Super Sport лишился звания самого быстрого серийного автомобиля

VeliXXX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1365338167_1.jpg

Книга рекордов Гиннеса лишила Bugatti Veyron Super Sport звания самого быстрого серийного автомобиля. Причиной тому послужило расследование Driving.co.uk, из которого стало ясно, что суперкар для достижения 430,98 км/ч был изменен. А это значит, что правила были нарушены, ведь рекорд ставила не серийная машина, а модифицированный автомобиль. Все 30 проданных автомобилей Bugatti Veyron Super Sport имели электронный ограничитель скорости на метке 415 км/час. У автомобиля, который ставил рекорд, ограничитель скорости был удален.

По всей видимости, звание самого быстрого серийного автомобиля теперь перекочует к SSC Ultimate Aero, что разгоняется до 411,74 км/час. Однако есть вероятность, что на первенство «заедет» Venom GT, который на тестах показывал 427,6 км/ч, но этот рекорд пока еще не является официальным. Также вернуть первое место себе сможет Bugatti с Veyron Super, который должен выжимать 463 км/час.

Опубліковано

Книга рекордов Гиннеса лишила Bugatti Veyron Super Sport звания самого быстрого серийного автомобиля.

То я так поняв, шо фуфло, брать не варто, да?

Опубліковано

Де у нас є хоч 3 км нормальної дороги щоб розігнатись до 200 км/г?

До села Нові Петрівці Вишгородського району Київської області

Опубліковано

Київ-Бориспіль (206км/год по GPS)

Опубліковано

У нас, малось на увазі Луцьк та околиці. Ви мені ще про автобани Німеччини напишіть.

Виїзд з Луцька в напрямку Рівного (Струмівка. ДАЙців не беремо до уваги)

Опубліковано

ОК, значить Вейрон можете купувати.

Ага))

от лише "розігнати" і "їздити" дві великих різниці)))

Хочу БТР...Не Вейрон - але значно впевненіше)) І зимкою людям можна допомогти))

Опубліковано

У нас, малось на увазі Луцьк та околиці. Ви мені ще про автобани Німеччини напишіть.

В Луцьку хіба що з мосту в низ! :D

На правах офтопу:

Ось якраз вчора на своєму "ЗАЗ GT Super Car" хотів побити рекорд "вейрона" на Рованцях, але до поки я розганявся до 470км, пильні "ДАЙці" випередивши мене, встигли зупинини коли швидкість мого авто ледь перебільшила 70км/год! Правда я почавши м"який тролінг і на моє прохання зафіксувати мені рекорд в 470 км/год. дайці відмовились і поїхали геть! Певно важко це їм було б зробити без необхідних на те приладів? :)

Опубліковано

після цієї зими я бачу, що з'явились ями там, де їх не було десятиліттями, наприклад, гірка від університету "Україна", асфальт там лежав у доброму стані із середини 80-х

Опубліковано

після цієї зими я бачу, що з'явились ями там, де їх не було десятиліттями, наприклад, гірка від університету "Україна", асфальт там лежав у доброму стані із середини 80-х

Та, є таке, але ж той асфальт не вічний...

Опубліковано

Траса Київ - Одеса в районі "50-и видів вареників" шбидкість ~200км/г.

Опубліковано

володимер-волинський - луцьк, село смолигів, спокійно там вкладали 160 і ше можна було їхати)

Опубліковано

там само, Ковель - Любомль 270 км/год, тому якщо машина швидка, то щоб розігнатись до 200 км/год місць хватає.....

Опубліковано

по молодості (визнаю -- по дурості) бувало і в Луцьку розганятись за 160 км/год. Зараз згадую -- ідіотом же був...

А взагалі то не проблема, коли машина дозволяє. В мене кілька разів максимум був біля 220 км/год, зокрема на дорозі Дубно-Броди.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...