Перейти до змісту

Forum upgrade

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Є пропозиція перенести "нерухомість" в "куплю/продам". Хто за?

Після розбивки "куплю/продам", імхо, було б логічно перенести і "нерухомість" туди ж.

• Адміністратори
Опубліковано
SORRY що не туди, але не хочу тему створювати.

post-979-1209764638.jpg

Блін чого в мене всі відповіді форумчат таким макаром, що я вже наклацав ;) ? Скажіть плз :)

Потому что ты уже открывал этот топик.

Опубліковано

пропоную в розділі ВІдпочинок або Музика створити окремий підрозділ "Події", куди б вивішувались анонси концертів, вистав, виставок і т.п.

• 3 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

2 новых bbcode

[rutube=1e9fc63e9420f3a3cdec813da4746a8b]Test[/rutube]

[more]Лялялял[/more]

Примеры:

icon_plus_1.gifЧитать дальше...
Опубліковано

А это борьба против шибко умных ФаерФоксов :)

Ну надо же админам на рекламе что-то зарабатывать :rolleyes:

Опубліковано

Мене Інвіжн додовбує. А ще й російсько-англійською мовою. Це ж скільки потрібно було заплатити, щоб зняти фірмові логотипи? Чи може в вас піратка?

Опубліковано

Десь тиждень не був на форумі і перестали приходити повідомлення про відповіді в підписаних темах.

галочку навпроти"Включить уведомление на e-mail при ответах?" ставлю

Опубліковано
Мене Інвіжн додовбує. А ще й російсько-англійською мовою. Це ж скільки потрібно було заплатити, щоб зняти фірмові логотипи? Чи може в вас піратка?

Скільки заплатити? Ну якщо сам не розумієш РНР то оплатити послуги РНР програміста навіть з базовим знаннями.

Щоб потерти всі копірайти в IPB треба не більше пів години (якщо шукати всіх їх самому), а при тому що мануалів куча де вказано місцезнаходження вплоть до номера рядка то це займає до 10ти хвилин)))

Опубліковано

Набіса цей гуляючий банер перед очима? Ще й закриваючи - відкриває поп-ап.... багато баблішка приносить?

• Адміністратори
Опубліковано
Набіса цей гуляючий банер перед очима? Ще й закриваючи - відкриває поп-ап.... багато баблішка приносить?

А ти залогинся и он пропадет )

Опубліковано

А де вона?

- поняв.. лише в темы борди pro

І ще питання, чомусь заглючив IBPhotohost не можу картинки відредагувати. .:) я там для Урси залив одну.. може завелика - то вбийте останню.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...