Перейти до змісту

Таємні двері

Ko3bMa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

метеостанция где-то на Аляске. мало отличается от того, что я сегодня видел прокатившись за город :smile3:

Опубліковано

дельфінарій, сувенірна лавка, спортзал для альпіністів, парк розваг.....

Десь колись мені попадався на очі схожий сайт - там рандомно показувало Street view з google maps. І можна було в опціях вибрати - показувати адресу чи ні. Було прикольно вгадувати.

Опубліковано

думки не читає. найменше хотів у понеділок вранці потрапити в мінімаркет... навіть американський.

Опубліковано

Десь колись мені попадався на очі схожий сайт - там рандомно показувало Street view з google maps. І можна було в опціях вибрати - показувати адресу чи ні. Було прикольно вгадувати.

Во він - http://www.mapcrunch.com/ Для непоказування адреси вибираєш stealth.

Опубліковано

Другий захід був цікавішим - Білий дім у Вашінгтоні, Музей Ізраїлю у Єрусалимі, японські макаки у термоджерелах, а тепер зашвирнуло у якісь джунглі, з яких ніяк вийти не можу. Робота стала ))))

Опубліковано

Ха! А тепер бані в майямі! ))

До речі, якщо клікнути на напис Google в лівому нижньому кутку, то перекидує на гуглмапс со вмєма отсюда витєкающімі.... ;)

І знову таж сама баня, але вже в парилці - дві тьоті і дядя )))

Опубліковано

Zheny@,

До речі, якщо клікнути на напис Google в лівому нижньому кутку, то перекидує на гуглмапс со вмєма отсюда витєкающімі.... ;)

Опубліковано

Мені в красу вийшло попасти лише з третього разу.

Перший раз - таке враження, що сьогоднішній вечір в Луцьку)post-8000-0-55129200-1363627543_thumb.jp

Другий - просто десь в селі в Україні.post-8000-0-20968900-1363627561_thumb.jp

А от третій - дійсно хотілося б попасти туди).post-8000-0-57089300-1363627586_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...