Перейти до змісту

Зроблю друковану плату під замовлення

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вчіть фоторезист

треба текстолiт, наждачка, миючий засiб, рiзак, сам фоторезист, якщо плiвковий - то ще й ламiнатор 130С i гумовий валик вiд лазерного принтера, якщо спрей - центрифуга.

Скло з сканера, а краще 2, УФ лампа, а краще 2, таймер посекундний, прозора плiвка для принтера i сам принтер, одноразовi стаканчики, вага 0.1г-200г, папiр А4, пiчка до 250С, скотч, "Крот" (NaOH), "жидкие гвозди" пару л, лимонна кислота, сiль, спирт технiчний, коробка з лампочкою 100W, м'якi пензлики 3шт, оплетка, перекис водню, гумовi перчатки, дистильована вода, проточна вода i пару штук пластмасових напiвпрозорих посудин, Ще щось забув, я впевнений.

Паяльник, думаю, вже е.

Це без "шелкографии", без отворiв i металiзацii отворiв - там в 3 рази бiльше писати.

йптвмт

це все тільки для травки плати? чи то для малосерійног овир-ва? влом перечитувати тему.

зараз текстоліт (ну раніше теж в принципі) вартує як збитий самольот. хто знає де дешевше можна прикупити?

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

це все тільки для травки плати? чи то для малосерійног овир-ва? влом перечитувати тему. зараз текстоліт (ну раніше теж в принципі) вартує як збитий самольот. хто знає де дешевше можна прикупити?

це для виготовлення друкованої плати!

Опубліковано

це для виготовлення друкованої плати!

Це для виготовлення якiсноi друкованоi плати :-)

як-небудь, з пiдтравами, можна i "лазерно-прасковим" методом.

Опубліковано

вчіть фоторезист

треба текстолiт, наждачка, миючий засiб, рiзак, сам фоторезист, якщо плiвковий - то ще й ламiнатор 130С i гумовий валик вiд лазерного принтера, якщо спрей - центрифуга.

Скло з сканера, а краще 2, УФ лампа, а краще 2, таймер посекундний, прозора плiвка для принтера i сам принтер, одноразовi стаканчики, вага 0.1г-200г, папiр А4, пiчка до 250С, скотч, "Крот" (NaOH), "жидкие гвозди" пару л, лимонна кислота, сiль, спирт технiчний, коробка з лампочкою 100W, м'якi пензлики 3шт, оплетка, перекис водню, гумовi перчатки, дистильована вода, проточна вода i пару штук пластмасових напiвпрозорих посудин, Ще щось забув, я впевнений.

Паяльник, думаю, вже е.

Це без "шелкографии", без отворiв i металiзацii отворiв - там в 3 рази бiльше писати.

Певно свій невеличкий заводик маєте по розробці і виготовленні електроніки? :)

Опубліковано

Певно свій невеличкий заводик маєте

На жаль, немае.

У мене сама розробка вимагае досить якiснi плати-прототипи (QFN).

Опубліковано

Певно свій невеличкий заводик маєте

(QFN)

Боротьба за мінімальні розміри плати\ продуктивність,

занаєм таке, доводилось паяти QFN-16(чарджер) і мульта, чесно кажучи не айс, про мульта то взагалі окрема тема,

але думаю вузькоокім пох, вони шо хоч спаяють, аби платили :)

Опубліковано

про мульта то взагалі окрема

Якiсний флюс, iнфрачервона паялка - мульт сам на мiсце стае :-)

Зняти важче, не пошкодивши. Я собi зробив конструкцiю з 2х балонiв з-пiд фреону, мiж ними - компресор вiд холодильника з масловловлювачем. Один з балонiв - на розрiдження, до нього трубка вiд капельницi, на кiнцi трубки термостiйка присоска. От таким "вакумним пiнцетом" все знiмаеться на ура.

Правда, балони в свiй час прийшлось вiдрiзати i завезти difoto, але я приспособив iншу емнiсть в якостi ресивера.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...