Перейти до змісту

Щодо, шопінг-візи у Польщу!

vitaljas

Рекомендовані повідомлення

Я так розумію з таким курсом злотого на кордоні черг не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 386
  • Створено
  • Остання відповідь

Я так розумію з таким курсом злотого на кордоні черг не буде.

Це комусь невигодно їхати а комусь навпаки дуже вигодно їхати.Це все залежить хто що куди везе НЄ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну при теперішньому курсі, для тих хто їде на закупи, все за місяць подорожчало на 10%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А коли там здаєш то маєш додатково 10% :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось користувався електронним Tax Free? На яких пунктах пропоску він діє? (для Волинської області).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось користувався електронним Tax Free? На яких пунктах пропоску він діє? (для Волинської області).

Вертались в суботу ввечері по електронному через пункт Ягодин - Дорохуськ(там є окрема колейка для оформлення електронних чеків), черга була практично до моста, вїхали за шлакбаум а на електронку три машини, за 10хв пройшли і паспортіста і митника, ляпота.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вертались в суботу ввечері по електронному через пункт Ягодин - Дорохуськ(там є окрема колейка для оформлення електронних чеків), черга була практично до моста, вїхали за шлакбаум а на електронку три машини, за 10хв пройшли і паспортіста і митника, ляпота.

В цю суботу Ви повертались? В 23 вечора черги не було зовсім.А електроне ТАКС ФРІ так само було довго як і звичайне томущо по суботах польські митникі відбивають такси тільки в одному вікні і не має різниці чи електроне чи звичайне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цю суботу Ви повертались? В 23 вечора черги не було зовсім.А електроне ТАКС ФРІ так само було довго як і звичайне томущо по суботах польські митникі відбивають такси тільки в одному вікні і не має різниці чи електроне чи звичайне.

Повертались в цю суботу, 8 лютого в 17їй годині, черга була до моста, десь приблизно до тих біотуалетів що на боковій дорозі в дорохуськ стоять(знайомий пустив в чергу практично перед самим шлакбаумом). не встигли підїхати як паспортіст запуск почав, електронне три машини, звичайне машин 8 було, 10 хвилин і ми уже перед українською вагою. На такс фрі працювало 2 вікна, звичайне теж швидко оформляли. Це ти вже на нічну їхав, денна до того часу всю чергу розібрала, з нашої в 18.20 виїхали, а до 23ї і машину вигрузили і вдома вже були 3 сон мабуть дивились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть чи вірно я зрозумів, як правильно оформляти електронне такс фрі. Купую товар, роблять мені документи на такс фрі, в інтернеті заходжу на сторінку: https://granica.gov.pl/TaxFree/rachunek.php?v=ua заповнюю необхідні дані. По приїзді на границю стаю в чергу там де оформляють електронне такс фрі, а що далі потрібно робити, які дані я маю назвати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romarker, Все правильно, митнику надаєш паспорт на кого оформлені таксфрі і самі таксфрі, він звіряє документи з тими данними що набрані були в інтернеті на сайті, якщо все правильно ставить штамп і щасливої дороги, якщо десь є помилки то виправить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще треба номер машини написати знизу на такс фрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще треба номер машини написати знизу на такс фрі.

а если едешь рейсовым втобусом, то номер автобуса?

За автобус не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поїздки на закупи до Польщі легковим автомобілем 2 рази на тиждень при потребі дні виїзду можуть коректуватись під пасажирів.Маршрут може теж бути підлаштований під пасажирів. При потребі мовна та інформаційна підтримка.Хочете щось запитати двоніть.Ціна проїзду менша ніж у рейсового автобуса.Кому треба просто прокатати шопінг(або іншу) візу тоді ціна буде суттєво меншою. PS.Ще надаю консультації пасажирам по TAX FREE а також допоможу відшкодувати TAX FREE по системі GLOBAL BLUE. т 099-29О-81-20 не тратьте часу і нерви їдьте з нами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, видали мультивізу на закупи (річну), я можу по ній наприклад полетіти в мілан?

Чи треба буде мати бронь готелю і так далі, чи можна просто сісти в літак і полетіти в будь яку точку шенгену з Польщі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підкажіть, видали мультивізу на закупи (річну), я можу по ній наприклад полетіти в мілан?

Чи треба буде мати бронь готелю і так далі, чи можна просто сісти в літак і полетіти в будь яку точку шенгену з Польщі?

Можна, звичайно. Віза ж шенгенська, тобто дає право легально в'їжджати на територію кожної шенгенської держави. Внутрішні кордони шенгену умовні. Слід лише пам'ятати, що кожен іноземець-власник візи повинен (у разі можливого паспортного чи іншого контролю на території шенгену) чітко і прозоро надати інформацію про мету свого перебування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

русо туристо, обліко морале :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь то тільки через Польшу. Тай і дешевше буде з Варшави летіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того щоб нічого непотрібно було чітко пояснювати мету візиту Вам обов"язково потрібно мати перший вїзд по цій візі в РП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того щоб нічого непотрібно було чітко пояснювати мету візиту Вам обов"язково потрібно мати перший вїзд по цій візі в РП.

Само собою, перший в'їзд через Польщу. Мається на увазі, що навіть будучи не на українсько-польському кордоні кожного іноземця може проконтролювати прикордонна, митна служба чи поліція далеко від кордону і у будь-якій країні (хоча б у міланському аеропорту після приземлення літака з Варшави). Звичайно, найбільш ймовірно, що протягом навіть тривалої подорожі Європою вас ніхто не котролюватиме і не перевірятиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи польський шенген, літав до Італії з аеропорту Варшави. У Римі на виході з аеропорту, а також на протязі всієї подорожі, ніхто паспорта не спитав (вільні кордони). Тому летіти можна сміливо, але через Польщу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я маючи Польський шенген і прокатавши перший раз візу (у Польщу) - літав з Києва у Барселону. І все добре, ніхто нічого не сказав про візу. Все ок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Підскажіть: хто знає черга є в Ягодині? Думаю коли виїжати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Onil, Знайомий їздив на початку тижня у вівторок в 6 ранку, за годину уже був в Польщі, черги практично не було взагалі. З таким курсом невигідно їхати за покупками, впевнений зараз черга теж не зросла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора їхали у вечері - в Польщу було зовсім пусто. З Польщі машин 10 по зеленому. Дуже багато фур!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Краще б танки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...