Перейти до змісту

Як у Луцьку на відділенні Укрпошти № 26 крадуть бандеролі.

inhelp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не в захист нашої пошти, але:

Ніколи не було проблем з відділенням 26. А приходили навіть такі штуки як Galaxy S,S2 . Galaxy Nexus, Galaxy Ace. І купа дорогих і не дуже речей.

Щось мені здається вам або китаєць "недоклав" або десь в київ при митному контролі "виняли".

Опубліковано

Ніколи не було проблем з відділенням 26. А приходили навіть такі штуки як Galaxy S,S2 . Galaxy Nexus, Galaxy Ace. І купа дорогих і не дуже речей.

Щось мені здається вам або китаєць "недоклав" або десь в київ при митному контролі "виняли".

"Вскрытие покажет" :0130:

Опубліковано

На рахунок продавця і "недоклав" я писав вище, --- уважно читайте тему... На рахунок митного контролю не скажу --- так як ще повністю не з`ясував обставин )))

З`ясую обставини -- точно скажу ...

Опубліковано

21 отделение, маленькое, там всего пару человек работает, никогда очередей нет, про бандероли всегда звонят мне на мобильный, приехал забрал, проблем ни разу не было) из-за границы постоянно что-то таскаю...

Опубліковано

Пане Іване те що вас негарно обслужили на пошті, не дає вам права обзивати їх злодіями. Ви за руку їх не спіймали, а дістати ваш товар могли на різних "перевалочних" пунктах а то і не покласти, а ота лейба з кодом то часом не сам відправник її друкує і клеє?

Опубліковано

Блін, сам посилку чекаю. Налякали тут мене... Правда, моє відділення №23, а не згадане тут 26. До того все, тьху-тьху, приходило вчасно. Надіюсь і зараз так буде.

Опубліковано

В мене особисто не було проблем з відділенням № 26, навіть, коли я отримував товар з пошкодженою упаковкою під час транспортування, все було на місці

Опубліковано

Писав колись на адресу Кравчука скаргу, що працівники 10-го відділення хами. Допоміг миттєво, притягнув до дисциплінарки, потім, наче шовкові почали спілкуватися.

Опубліковано

Мені на 26-те телефони приходили. тьху-тьху все добре минулось. Тут ТС зробив помилку що розписався за отримання, але якщо поскаржиться Кравчуку письмово то внутрішне розслідування з письмовою відповіддю буде. І як не цей раз то в наступний хамовитій працівниці пригадають що вже були на неї скарги. І з вагою варто з"ясувати, де ж дійсно вона зменшилась. Можливо ще в Києві когось по голові погладять. З іншого боку старші працівниці пошти знервовані клієнтами за все життя, і це треба розуміти. Уявіть що вас все життя пилять за те що хтось десь щось вкрав чи пошкодив а ви тут крайній. Варіант звільнитись не канає, комусь же треба людям посилки видавати....

Опубліковано

Скаргу пишіть не тільки з приводу хамства персоналу, але й з приводу того що для того щоб впевнитись що всередині бандеролі все добре треба спочатку розписатись що всередині бандеролі все добре (як закрутив!), тобто наперед відмовитись від претензій щодо вмісту і цілісності.

Опубліковано

по личной статистике, вероятность пропадания бандероли с трекингом стремится к нулю, чаще случается, что она приходит перепакованная на таможне или надорванная, но опять же с пометкой, что повреждение заметили на таком-то пункте с печатью. пропажи из самой бандероли случались крайне редко, несколько раз при большом количестве однотипного товара и я больше грешу на продавцов – "не доложили". бандероли же без трекинга пропадают довольно часто (более, чем в трети случаев), особенно если китайские обалдуи пишут в CN23 такие штуки, как "electronics", "iphone", "pocket light" и прочую полезную для крадунов информацию.

Опубліковано

а так працює Пошта Роіссі :)

5c69418cb4f9a689dd1c0402c92a4773.jpg

022370bec06ff23d5abdd25cebfe9674.jpg

5ff94e4124dcb19acea6164d25adaee3.jpg

Не думаю, що в нас ситуація кардинально інша, все ж "коріння" однакове.

Опубліковано

21 отделение, маленькое, там всего пару человек работает, никогда очередей нет, про бандероли всегда звонят мне на мобильный, приехал забрал, проблем ни разу не было) из-за границы постоянно что-то таскаю...

А, то от хто той другий, про якого мені поштарки говорили :-D

Теж частенько замовляю, проблем ніяких

Опубліковано

Amblee,

Цілий, просто на пошті зробили правильно - запломбували і відписали на посилці шо і як щоб не мати лишніх запитань від отримувача (де порвали невідомо чи у нас чи в китаї)

Опубліковано

Підтримаю Boromir,

ТС, нерозібравшись звинувачує у крадіжці працівників поштового відділення, причому, наскільки зрозуміло, вкрала саме тітонька яка видавала посилку "русявенька" (вона хамила ТС і завоювала його антипатію - тому вкрала вона) плюс начальниця цього відділення в змові з "русявенькою" (аналогічна антипатія до неї, розмова не склалась) - прям організована злочина група.

Недивлячись на те, що декілька людей, в темі відписались що у цьому відділені отримують все без проблем ТС в темі зазначив що там крадуть бандеролі і по сценарію в першому повідомлені повинна бути розповідь проте як у нього вкрали бандероль .

Що радять у темах-скаргах про негаразди при покупці через інтернет? - захотів купити дешевше, чи ексклюзив - будь готовий до ризиків повязаних з інтернет купівлями, не хочеш ризикувати - магазин/ринок де це все щупається, трогається там і чек видають і на протязі 14 днів приймуть назад товар.

Опубліковано

Ну да, я понимаю обиду, злость... Но вот это:

після цього я вже буду жорстко відноситись до працівників Укрпошти і ставити свої вимоги щодо отримання бандерольок.

Халявная доставка - ты же ничего за неё не платишь, ну разве что 1.5-2 доллара за трекинг-номер. Поэтому требования будут слегка необоснованы.

Да, большая вероятность, что потрошат посылки уже в Украине (по другим странам они идут нормально) но вряд ли виновата тётенька, которая тебе выдавала посылку. Да, она хамло - но вряд ли больше.

Кроме того, даже в случае жалобы - не думаю, что что-то выгорит. Послылка эта идёт как рекомендованная бандероль или что-то типа того, т.е. не является ценной. В общем, русская рулетка :)

Хочешь гарантий доставки - можно пользоваться платными услугами, типа DHL или EMS, принесут посылку лично в руки, сайты такую доставку предлагают. Правда конечная цена товара вырастает значительно :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...