Перейти до змісту

Boromir

Учасники
  • Постів

    518
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

93 Байдужий

Відвідувачі профілю

10 039 переглядів профілю
  • Chirik

  1. Англія, Польща, Італія на арабських каналах теж емоційно і цікаво. Це те що я особисто слухав.
  2. Мда нам треба хочаб одного - "живого", емоційного, ерудованого, цікавого і з чудовим голосом - коментатора. Мені здається що тільки у нас такого не має.
  3. Я думаю на разі буде велика економічна і демографічна експансія. Поки не буде серйозного спротиву зі сторни росії, а там буде весело.
  4. ну і чому не виводять наших з котла? Чекають коли буде котел з потрійним оточенням? як в Ілловайську? Ще не все так погано, там ніби Муженка ще не керує операцією. з.і. сарказм
  5. не фіга собі піар, не вірю. Олексій вже по моєму так нормально від "піарився" і до цього часу. з.і. Я думаю зробить.
  6. і взагалі... 2015рік, а війни досі по раціям,які блокують... фігня якась На початку 2014 взагалі ніяких не було. Ну може такі великі ранці і то мабуть батареї не робочі. Якби не мобільні то я не знаю що це булоб. Думаю кабель клали між БП.
  7. Я думаю, навіть гірше! Мстити нам за зруйновані домівки, вбитих родичів. Адже бандерівцями вони вважають саме нас. Цей маховик війни вже запускається помаленьку.
  8. Закрий Асассін Креад, БаттелФіелд чи, яку ти там хрень граєш і спустись на землю вийди на двір подихай свіжим повітрям. Маєш лишні гроші перерахуй Діфіото чи іншим волонтерам вони путіна вже вбивають пару місяців, роблячи реальну справу.
  9. Бояться за свої дупи. Починають очерняти бійців, може готують, якесь підґрунтя для розформування підрозділу.
  10. http://ura.ru/conten...1036263086.html Дурні люди як на мене, а хто має той урал з сибірю від "маленьких жовтих чоловічків" захищати?
  11. Скільки Вам років і скільки працюєте адміном у держ установах? Скільки у вас десятків машин у штаті і скільки ІТ спеціалістів (різного роду, адмінів, програмістів, захист інформації, асу тобто комп'ютерно грамотного люду)?
  12. Я тобі, як бувший адмін-держ. службовець скажу просто. "Кинь нахєр того ровера". Шукай щось краще. Ну і ще одне маленьке..."НО". Є адміни, а є енікейщики, от на держ службі переважно другий варіант. Якщо то шукай ліваки, адмінь мережі удальоно, веб-сервера і тд. Можеш розробляти сайти, розробляй. Не дивись на ту корупцію, переживаєш що піймають то дай карточку дружини чи батьків.
×
×
  • Створити...