Перейти до змісту

WOT: Выбор сервера

t0rik

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Вот возник вопрос, какой таки сервер выбрать в качестве основного. Приветствуются отзывы о качестве каждого из серверов (пинг, основной уровень техники и т.д.)

Опубліковано

А сервери відрізняються? :)

Завжди юзаю автовибір сервера, ніколи не звертав увагу, на якому граю.

Опубліковано

колись в мене був різний пінг до серверів, на третьому майже не можливо було грати. Зараз майже однаковий пінг скрізь.

Опубліковано

десь бачив стрім (кажись джов, вспишка, 40тонн) й там було підняте дане питання і 40 тонн розказував що більшість "статистов" себто відомих нагібаторів склоняються до думки що на 1 сервері грають більш скілові гравці себто "статисти" а вже на сервері 2 вже більш <<оленеваті>> гравці, на 3 ж кластері все виглядає більш балансно...

щодо пінгу то мною замічено що найсприятливіша ситуація виглядає на 1 сервері, далі йде 2 потім 5-й, 3 і 4 вже більш "скачуть" та просідають

Опубліковано

sasha1132, відразу після такого інтерв'ю розстановка сил на серверах може змінитись докорінно. Кожен "оленеватий", який вважає себе "ногєбатором" відразу перейде на 1 сервер. Так що ведення такої статистики -- справа невдячна. Однаково, найбільше все залежить від ВБРу :)

Опубліковано

Я за №3.

По-перше - на ньому порівняно з першим в мене стата росте)))

по-друге - в прайм-тайм на першому заходить в бій довго, мінімум 30 сек, в бій на арті то взагалі можна чаю попити. На третьому - до 5 секунд, рідко більше.

по-третє - пінг і там і там однаковий, інколи на №1 пінг більший.

По-четверте - прайм-тайм в мене №1 частіше лагає ніж №3.

№2, 4, та 5 якось в мене не прижились. №2 і №4 пінг коли пробував був більшим, №5 взагалі не пробував.

Опубліковано

десь бачив стрім (кажись джов, вспишка, 40тонн) й там було підняте дане питання і 40 тонн розказував що більшість "статистов" себто відомих нагібаторів склоняються до думки що на 1 сервері грають більш скілові гравці себто "статисти" а вже на сервері 2 вже більш <<оленеваті>> гравці, на 3 ж кластері все виглядає більш балансно...

щодо пінгу то мною замічено що найсприятливіша ситуація виглядає на 1 сервері, далі йде 2 потім 5-й, 3 і 4 вже більш "скачуть" та просідають

iмхо кiлькiсть *оленей* падае зi збiльшенням номера сервера, добто на першому iх найбiльше, на пьятому найменьше

• Адміністратори
Опубліковано

І тут олені. :)

І так, серваки розділені територіально, окрім ру1 і ру2

Ру1 Москва площадка mail.ru IP 178.20.235.151

Ру2 Москва площадка mail.ru IP 178.20.235.83

РУ3 Wolfsburg GERMANY площадка DE-BCC IP 213.252.177.91

РУ4 Новосибирск площадка Synterra-Siberia IP 193.110.91.28

РУ5 Москва площадка oversun-mercury IP 94.198.55.167

РУ1 колись самий популярний, зараз самий глюкавий. Але, топ роти катають там. :(

РУ2 РУ2 Колись оленячий. Зараз там грає більшість кланових бійців. Так як бої на гк перенесли на нього.

РУ3 Рахувався оленячим. мабуть так і є :) Знаходиться в європі, пінг не дюже.

РУ4 Реально оленячий, тому як знаходиться в чорта на кулічках, в сибіру. :) Пінг до нього "126" відповідно самий вищий, грати з України на ньому дурість.

РУ5 Нормальний сервак. не сильно оленячий з нормальним пІнгом.

Пінги відповідно.

ру1 25мс

ру2 27мс

ру3 43мс

ру4 126мс

ру5 30мс

На площадці мейл ру, постійно проблеми з зовнішніми каналами. Тому часто бувають лаги.

Площадка Оверсан уже стаканилась. Тому грати на ру5 оптимально.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Уважаемые игроки, с 18 февраля в режиме тестовой эксплуатации введён сервер RU6, который предоставит хорошее качество связи игрокам, проживающим в Центральном регионе России и прилегающих к данной территории регионах. Физически игровой сервер RU6 расположен в Москве.

Хто потестить Ру6 відпишіться як враження.

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 3 місяця потому...
Опубліковано

до-речі більшість скілових гравців сидять на 5/6/7 серверах взводами і набиваюсь стату.

мені, найкомфортніше грати на РУ1, далі РУ5, далі РУ6.

в плане команд - всюди олені однакові :)

в плані пінгу - все стабільно крім РУ4.

на РУ2 великі черги.

Опубліковано

в плане команд - всюди олені однакові

ну не скажи, на 2 сервері переважно зелененькі грають а от за 5й і далі вже 2\3 нубики.

Я на 7му собі стату рівняю зараз)

Опубліковано

останніх 3 місяці граю стабільно на 5 або 7, стату поправив 3 48% до 49% перемог, до того грав на 1-3 серваку

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...