Перейти до змісту

Допоможіть підібрати подарунок хлопцю на День Народження))

Дарія

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть будьласка,мені потрібно підібрати подарунок хлопцю на день народження)тільки без пропозицій подарувати себе та чогось подібного в цьому роді)Дякую наперід

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ПОдаруй те що йому потрібне зараз.

Ніхт она форумі не скаже що подарувати ТВОЄМУ хлопцю. І причин бнльна -хлопець ТВІЙ і тільки ти його знаєш.

Опубліковано

Я хочу зробити йому у подарунок щось таке,про що б він не знав)Тому що наприклад на Новий рік,та інші свята я запитувала що подарувати)Просто хочу почути якоїсь поради можливо від хлопців,чого б на своє свято хотіли вони

Опубліковано

парасолька, рукавиці, сумочка...., калькулятор, сорочка, ремінь, мобільний, планшет, ноутбук, .....Мерседес.

Щось зі сфери рибалки, якщо йому це цікаво.

Дуже мало вихідних даних - бюджет, сфера інтересів хлопця і т.д.

Уважно придивіться, що з того, чим він користується, варто замінити на нове (портноме, сумка, парасолька). Варто обрати дорожчий варіант, ніж він собі купив би сам.

Опубліковано

з приводу дорожчого ніж він би сам купив-це зрозуміло)і знову ж-що саме не зрозумію,мені здається що парасолька і т.д-трохи банально

Опубліковано

з приводу дорожчого ніж він би сам купив-це зрозуміло)і знову ж-що саме не зрозумію,мені здається що парасолька і т.д-трохи банально

у вказаний Вами раніше бюджет (500 грн) багато не увійде. А от добротний, на роки аксесуар - так.

В іншому випадку Вам у магазин сорочок. За таку суму можна підібрати хорошу сорочку. Добротна шкіряна сумка біде понад 800 грн. Подивіться у магазинах Колінс, і тд. набір зимова шапка+рукавиці. Можна, якщо він водій, щось і до авто (відеореєстратор чи щось схоже), але такі речі краще купувати хлопцю самому. Чоловіки від жінок у подарунок в першу чергу чекають ті речі, у яких жінки апріорі розбираються краще (одяг, аксесуари і т.д.)

Опубліковано

Щоб Ви не подарували, не забувайте про оформлення подарунка)))

В такому варіанті вже пофіг шо там в коробочці.. хоть пуста :0038:

1292180010.jpg

Опубліковано

Подаруй йому зеркало , вигравіюй на ньому побажання.

Кожен раз, коли дивитиметься на себе , згадуватиме тебе.

Опубліковано

Кружева? Пофіг-що-в-коробочці? Щоб потім був привід казати, що чоловікам від жінок тільки одного треба?

Нічого еротично-сексуального! Які в нього хобі? Ким працює? Чим займається у вільний час?

Піврічний запас шкарпеток - точно буде згадувати кожного разу ^_^

Опубліковано

подаруй йому айпод шафл. мені так подарували на ДН. Коштує в районі 500 грн (максимум 550). Річ хороша, практична, надійна.

У мене теж був плеєр і плеєр в телефоні до того, але зараз принципово слухаю музику на айподі. По-перше, батарея довго тримає, по-друге він металевий і без екрана, зручно займатись спортом або їхати кудись, і по-третє чудовий айподівський звук, по-четверте це ж подарунок, гріх не носити і не слухати.

Опубліковано

Остання фраза просто вбила... звісно не конкурент еплу, просто навіяло.

Не знаю як хто, якби я мав автомобіль, я би був би радий такій от штуці:

wl_700_dsc02179a.jpg

У єпіцентрі такі бачив до 120-150 грн.

Опубліковано

набір для гоління)

-1. ІМХО дуже банально. Можеш бути N-ою хто йому теж це подарує. (тай з власного досвіду - таке дарують або при відсутності фантазії, або при не бажанні "заморочуватись")

По-перше, визначся - щось романтичне, чи щось практичне?

Якщо з практичного то треба знати його смаки, хоббі тощо.

Ну і бюджет звісно на який ти розраховуєш.

Наприклад, зараз дуже "модно" - планшет( під цим може бути будь що - годинник, телефон, ріддер, флешка, шарф тощо).

Але їх є сила силенна як по ціні так і по характеристиках, розмірах, та навіть ОС.

Що підібрати саме для нього конкретно - тут навряд чи вгадають. :0157:

Опубліковано

Забув саме головне - подарунок це Знак уваги :_24:, а не якась річ (з певною ціною :0114: ). Якщо Він це зрозуміє ...ну зробиш висновок сама :g10: .

Опубліковано

Выскажусь и я.Но, конечно, мой вариант не для всех, просто идея....я мужу на НГ подарила угги, понятно не каждый мужчина захочет в них ходить, мой все таки оценил и доволен, нашла в интернете...Тепло, оооочень удобно ну и конечно стильно....думаю и неожиданно.

Опубліковано

планшети і т.д і т.п в нього є,такого к особливого хоббі-немає,цікавиться всім по трішки,йому буде 18,хочеться більш чогось романтичного..Машини своєї він немає,і якихось деталей до Пк,планшету,телефону та ін непотребує..ну.мені овсім нічого на думку не спадає,дарувала вже колечка,цепочку на руку і на шию...

Опубліковано
дарувала вже колечка,цепочку на руку і на шию...

то тепер ремінець щоб водити

Пан знає толк в рольових іграх! ;)

Опубліковано
планшети і т.д і т.п в нього є

Щаслива людина (тихо заздрю)

особливого хоббі-немає

Тепер зрозумів, що помилився, чи може це ти не вкурсі?

Ну Ок. А музику він любить слухати?

1. Якісні навушники, вони є розхідним матеріалом і рано чи пізно зношуються, губляться.

Коли був підлітком завжди хотів собі

2. якісний сладний ніж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...