Перейти до змісту

Хто працюе чи працював на Кромберг енд Шуберт?


ihmuz

Рекомендовані повідомлення

Яка там дийсно зарплата в "простого" робочого на виробництвi ?

Якi умови працi,штрафи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

http://luchesk.com.u...voleni-robotoyu

http://www.umoloda.k...75/159/0/28540/

luchesk.com.ua

Переглядів: 9105

Сергій в 2011-08-07 03:01:24 коментує:

робітники завода «Кромберг енд Шуберт»просимо вас звернути увагу на дуже погане ставлення з боку начальства,

яке дозволяє собі ,як хоч обзивати людей(психологічно давлять,)(жінки часто плачуть),не боячись нікого,тільки шукають яку небуть причину,щоб зняти гроші

Сергій в 2011-08-07 03:02:02 коментує:

,не працюють витяжки,люди постійно падають в обмороки,скаржаться на високий тиск,головну біль,не пускають в відпусту , в 3-х змінний графік заставляють виходити в вихідні на роботу (в місяць виходить десь 4 вихідних),середя зарплата десь в середньому 2100 за 24 дні.

Сергій в 2011-08-07 03:12:18 коментує:

Коли має бути якась перевірка,то пів заводу людей все вимивають і вичищають,а деякі начальники прикидаються що вони прості працівники і говорять,що все нібито добре.

Сергій в 2011-08-07 03:12:57 коментує:

Просимо звернути увагу !!!

Волинь чемпіон в 2011-08-07 03:17:17 коментує:

(Головна біда дуже погане ставлення до людей,як до рабів,)

евабраун в 2011-08-07 22:30:37 коментує:

Довелось попрацювати на заводі 1 рік.Відчуття,ніби ти у КОНЦТАБОРІ,навіть персональні номери є,як і там.

ЛЯХИ ЛОХІ в 2011-08-31 05:49:49 коментує:

Це дійсно так.Не завоювали нас німці, то ми добровільно стали їх рабами. Я там працювала,невиносний, рабсикий труд і копійки платять.Хай у себе фріци відкриють такий завод і стільки платять своїм людям.А нашій владі наплювати на нас,робіть дураки в таких шкідливих умовах, а фріци бабки набиваютьююХай туди тузіки йдуть робити. Ото ж їздять збирають по селах селюків, під самими хатами, аби тільки працювал раби на панів фріців

Шурік в 2011-09-08 19:16:51 коментує:

да зарплати там пиздец

Маша в 2011-10-01 19:27:05 коментує:

І не кажіть!!!В мене там чоловік працює-ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!

Раб заводу в 2011-10-12 18:17:36 коментує:

Що ти здох Кромберт енд Шуберч, та сам пан Качмарек, який обіцяє та не виплачує людям нормальну зарплату. Гори вогнем...

Женік в 2011-12-10 15:08:44 коментує:

тиримають українців за рабів, роблять з ними що хочуть і говорять що хочуть, а люди опускають голови і це все терплять бо їм треба гроші

Марго в 2012-01-15 10:56:24 коментує:

не німці на кромберзі тримають нас за рабів,а наші

гончаруки і такі самі як він які приходять до керівництва по блату або родичі а з іноземців один кочмар при німцеві було працювати не погано тількі інколи перевірки і тупе керівництво яке і зараз є

QS в 2012-02-01 13:57:43 коментує:

купа начальства а Толку дуже мало!!! Одна Катя з якості що значить,робить вигляд розуміючого теля а насправді Дуб- Дубом(((( Яке керівництво такий і завод!!!!!!

123 в 2012-02-01 14:06:59 коментує:

Необманюйте народ про які 2370 Ви говорте 1500 це потолок!!!ці цифри 2370 для Пана Клімчука!!!

Ірина в 2012-02-11 22:00:34 коментує:

Працюю майже 4 роки. Дуже занепокоєна декретною відпусткою. З лінії часто переводять на полегшену працю, де заробітна плата складає 500 грн. Яка ж буде декретна виплата?

Валентина в 2012-02-11 22:06:01 коментує:

Ви пишете "селюків забирають з-під хат", а зверніть увагу, якими автобусами. Шофери дозволяють собі вживання ненормативної лексики. Крім того в самому салоні дуже холодно, особливо тяжко, коли довго їхати.

Ольга в 2012-02-17 19:54:17 коментує:

Санітарія ніяка, куди дивиться мерія? Там до людей відносяться як до бидла, порушують права людей які неможуть себе захистити, начальники перевищують свої службові обовязки, все покриваеться. Пилюка, антисанітарія в туалетах, ... Де сан станція чому ніразу не закрили завод чому все допускаеться???Дуже важко морально ті кончяні Гончарукі,Мельникі,Сосовська,Кукса і т.д доводять людей до сліз.Тількі і думають за шо зняти гроші.

Раб заводу2 в 2012-02-21 11:39:02 коментує:

Я з вами всіма цілком згідна...

Борис в 2012-03-05 20:59:20 коментує:

Поки керує заводом кромберг енд шуберт Качмарек толку неякого небуде. томущо він брехун,і всі гроші бире собі в карман.А люди змушені робити,бо вселах нема роботи,і він тим користується,пі-пі-пі!!!!!!!

Раб в 2012-03-11 16:50:48 коментує:

Кромберг лайно але так як ми живемо в Україні і влада внас також лайно то для деяких людей це єдиний варіант заробити хоч щось,також на підприємстві дуже багато "нахлєбніків" які ніхріна нероблять тільки піздять.

Змінено користувачем Oli
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хочеш за два роки стати інвалідом , тоді тільки у Кромберг. Там досить багато штрафів,що добре обрізує зарплату. Краще шукай щось інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ihmuz, почитай-но ось цю тему, там вже дуже багато всього про Кромберг розписано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропрацював там майже рік. "Зарплата в простого робочого" - взагалі 99% людей на виробництві прості робітники, вище йдуть майстри, які ходять в червоних халатах, отримують на 100-200 грн більшу з/п і регулярно отримують втик від вищого начальства... над ними начальники змін. З/п більш менш однакова у всіх (з кожним роком стажу доплюсовують ще по 70 грн), в середньому працівники отримують чистими від 1800 до 2500 грн в міс. Якщо виходити понаднормово, або залишатися ще на 1 зміну - то подвійний оклад за день, інколи подвійний +100грн - це все грязними. Затримок із з/п немає, виплата на карточку два рази в місяць. Зарплата офіційна, стаж нараховують, лікарняні оплачують, є ще "відпускні" які можеш забрати як 13 зарплату або піти у оплачуваний відпуск. Працівники заводу мають можливість ходити 1 раз в тиждень безкоштовно в басейн Політеху, зимою видають вітаміни, є душова куда після зміни можна зайти помитися, якщо мешкаєш не в місті то забирають на роботу і відвозять назад безплатно, якщо в місті - то на другу і з другої зміни своїм ходом (вони це компенсують), літом можна без проблем взяти путівку на якесь озеро/санаторій з яких 75% вартості (якщо непомиляюсь) оплачує завод.

Умови праці і штрафи? Зміна 8 годин, два перекури (10 і 20 хв) 20 хв - це обід. Приїзджаєш на завод за 30 хв до поч зміни, ідеш в роздягальну - переодягаєшся, потім до свого смєнщика (він тобі розказує що і як, останні новини, перевірки, що робив він і що приблизно тебе очікує). Залежно від того куда тебе поставили ти або шарися або працюєш. Як на мене то відносно легко на складі, столярам, упаковка, ну і мабуть відділ порізки, важче на лінії, та й там є свої нюанси, мотати ізоленту легше ніж намотувати провода по схемах, я був бредштеллером - забирав провода (штекери) і розвішував/розложував їх по своїх місцях забезпечував лінію матеріалом, робив замовлення (потрібно вміти працювати на компі і роздруковуавати) в кінці зміни здава шрот - робота неважка, якщо смєнщик адекват, то можна шаритися цілу зміну, якщо тугодум - то ср,ка в милі 8 годин. Взагалі спочатку важко і незрозуміло, а коли уже вникаєш і розумієш що і як, то можна полегшити своє перебування. Якщо з мастером бути у нормальних відносинах то можна попроситися щоб тебе поставили на інше місце. На заводі підтримується чистота силами прибиральниць і самих працівників. Майстри є неадекватні - кричать і матюки гнуть на весь завод дай боже, можуть оштрафувати, дати догану, та це більше стосується тормозів які невстигають за лінією, або просто туплять. Кожен працівник має персональний номер, повинен носити бейджик. Більшість на заводі дівчата/жінки, зі всіма витікаючими.

Штрафи. Прийшов пяний на завод (виніс щось з заводу) - із завтрашнього дня ти вільна людина. Куриш не в курілці - штраф/догана, робиш щось не по інструкції - штраф - це якщо зловили/застукали, штраф орієнтовно 100 грн.

Неможна однобоко дивитися на Кромберг є плюси і мінуси. Людина яка говорить що там все погано - скоріш за все її звідти вигнали по якійсь причині і в ній говорить злість і образа, неодноразово помічав.

Все вищенаписане мною було як мініму рік назад - можливо зараз щось і змінилось

  • +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to vicit: багато що змінилось :) понаднормових вже фактично немає, доплати за стаж теж нема, такого поняття як "шаришся" теж майже нема, в дуже рідких випадках (пропало світло, низький тиск повітря на шнайдерай, тимчасова відсутність роботи). Цієї зими вітамінів не було :)

Пішов слушок, що на заводі планується суттєве скорочення. Але навіть в таких умовах Шуберт буде перебирати людей, шукаючи більш працьовитих і завповзятих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працював там 2 роки, правда не на виробництві, так от - те що пишуть про антисанітарію - брєд повний, про штрафи і ставлення - правда. Щоправда все залежить від того куди потрапиш працювати. Однак не все так страшно, як описано вище. А найбільше завжди мене там вражало, те, що 99% всього зла яке є на тому заводі йде від українців, що намагаються вислужитися перед вищим керівництвом. Ну і тех. директор - поляк - на роботі неадекват, а поза нею - дуже навітьцікавий і веселий чоловік.

  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вова на шнайдерай я понаднормові рідко коли зустрічав, на лініях їх суттєво більше. Як на мене нічна зміна, верцойг 1040 на одну сторону, і порізки по 5-7 тис.... що може бути кращим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Працював там 2 роки, правда не на виробництві, так от - те що пишуть про антисанітарію - брєд повний, про штрафи і ставлення - правда. Щоправда все залежить від того куди потрапиш працювати. Однак не все так страшно, як описано вище. А найбільше завжди мене там вражало, те, що 99% всього зла яке є на тому заводі йде від українців, що намагаються вислужитися перед вищим керівництвом. Ну і тех. директор - поляк - на роботі неадекват, а поза нею - дуже навітьцікавий і веселий чоловік.

Антисанітарія буває, і часто у вбиральнях на виробництві після нічних змін часто, але то все наслідок культури наших колег, нажаль. Немає характеру в багатьох працівників. Якщо заставити себе самого дотримуватися стандартів якості, то керівництво ніяк не зможе штовхати продуктивність за рахунок працівників, але кожен повинен почати із самого себе.

Вова на шнайдерай я понаднормові рідко коли зустрічав, на лініях їх суттєво більше. Як на мене нічна зміна, верцойг 1040 на одну сторону, і порізки по 5-7 тис.... що може бути кращим

Тепер це казка :) саме більше що зараз є, в умовах скорочення продаж автомобілів у світі, порізки по 2500 штук на один інтегрос. Проте завод отримав новий проект - почали робити проводки до Порше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора говорив з дивчиною що працюе вже там два роки,зараз вона на проекти АМГ на столи епт ,получила зарплату 1300грн и аванс перед зарплатой 550 ,новоричной премии тепер не дають.Ще каже все що заносиш на завод краще записувать на охорони бо потим не винесеш -напишуть акт (-50,100 грн) наприклад прийшов на роботу з плеером а наушники велики од компа ,ну типа не затички,так от виходила то охорона докулупалась шоб та показала шо вони по бумагах входять до комплекту плеера,от таки дела.В основном залякани люди подписують акт и не розумиють що це просто дибилизм ,а якщо ,всяке бувае ,забув викласти з карману инструмент(ножици,чи ще шо)то штраф получае вся линия(люди з якими робить та людина що забула про ножици в кармани.Короче весело там.Здаеться занадто.

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По опису якійсь прям метрополіс

Дуже схоже. Типове європейське підприємство з нашими менеджерами.

Й що ви думаєте що гейропейці європейці про це не знають? Знають прекрасно!

Змінено користувачем Electronshik
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....графиком крутять як хочуть,тиждень ходили в нич-22,00-6,00,субота ,недиля вихидний,в понедилок на 6,00-14,00 ,коли писля ночних в 6 ранку тильки засинаеш добре ,бо цилу нич неможна заснуть.Короче жесткий график.Як на любих заводах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...европейци знають походу скильки вони видиляють бюджет,а той дурдом шо викручують уже тут ,йих мабуть не цикавить.Йим треба план и якисть.Але про яку якисть можна говорить если тики людина розумие и правильно виконуе свою роботу йийи задолбують пояснюючими за те що десь закотилась пид стил изолента чи якись новий працивник (бо опитний звильнився)затупив и в очередний раз знов зняли премию и ця людина каже "та ну его нах" и звильняеться тоже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ви уявіть зміну на шнайдерай коли приходить замовлення на бмв( мотоцикл) і ти цілу зміну по 5-7-10 проводів ріжеш - і кожна слідуюча порізка інший ідент(колір) прододу.по 70-80 катушок за зміну від комакса відсовуеш.ти втомлений морально а брейштелер біля тебе аж рубашку викручує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 7 місяців потому...

З одної сторни хай би горим такий завод, а з іншої, те, що там горим.. плохо. Та й які не є а робочі місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, чомусь робота на цьому заводі з'асоціювалася в мене за два роки, які я там проробив - із хламом, який просто шкода викидати, а коли викинув, то вже й не хочеться його знову збирати... Тобто да, там платили, але те що там платили в реалі не коштує вашого здоров'я, але ви не відразу це розумієте. Це те саме, що возити доставку по 700 - 1000 кг на своїй машині за 1.50 по 6 тис км в місяць в сторону на Львів і львівську область. Ніби й заробляєш, але не відразу помічаєш, що тебе реально на*обу*ть. Робіть висновки кожен сам для себе, бо для когось там може показатися рай, а для когось навіть дуже нестерпне місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 року потому...

Ну как та работается, поделитесь успехами, народ!

Сколько платят то?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 місяця потому...

прочитав в сусідній вже закритій темі фразу користувача Deemon про Кромберг

Цитата

а ті хто не хочуть їхати, на місці радіацією і свинцем  травляться і вмирають, в Заксенґаузені було легше, атвічяю!

Після цього хочеться сказати одне: на*уя писати такий брєд. Чи ти ходив там з радіометром і рівень радіації міряв, чи може аналізи повітря брав, чи може працював там і опромінився, що все волосся повилазило, чи легені від випарів свинцю повсихалися? Чесно кажучи так не думаю. Перш ніж писати всяку нісенітницю варто було б перевірити інформацію. А тепер по суті: при виробництві проводки використовуються безсвинцеві припої (на вимогу тих самих клієнтів - BMW, VW, Mercedes). Всі місця, де використовується припій, обладнані витяжками.  І ще одне питання: чи купували б європейці з ситої заможної Європи, які просто помішані на екології і власному здоров"ї,  автомобілі, в яких використовуються радіоактивні складові (виходячи з логіки, шо раз на заводі радіація - значить використовуються радіоактивні комплектуючі і в результаті проводка буде забруднена радіацією)?

  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже, в працівників атрофується ділянка в мозку, яка відповідає за ідентифікацію іронії/сарказму

  • +1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, IronSun сказал:

Схоже, в працівників атрофується ділянка в мозку, яка відповідає за ідентифікацію іронії/сарказму

Ні, просто з*являється алергія на висери типу: на Кромберзі радіація, швидкі чергують цілодобово, жінки не можуть завагітніти, провода просочені отрутою...

Один, не подумаючи, ляпне, а двадцять почують чи прочитають і понеслась інформація в маси.

P.S. Не являюся адвокатом Кромберга і можу написати, що не подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...