Перейти до змісту

Горить каток "Сніжна королева"

Volt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В 1.30 Орієнтовно почалась пожежа , почала горіти електро щитова - за пів години вигоріла в щент . Напруги там немає - отже і льоду без морозу не буде. Було три пожежних машини . Так що Фініта ля комедія. Можливо в нас знов війна конкурентів . :_07::0168:

Опубліковано

Опа, оце так несподівано! сьогодні товариш збирався йти покататись, мене запрошував, отото невезьот! шось цей рік видався пожежним!

Опубліковано

да шкода був один каток під накритям і той спалили, чаато в нас електрива почала замикати

• Адміністратори
Опубліковано

Дуже часто електрики "халтуру" почали робити. Пропоную пройтись і подивитись на електрощитові будь-якого під'їзду і на ввідний будинковий щит - це жах. На підприємствах краща ситуація але і там буває.

Опубліковано

Хм, вчора і тренування були відмінені у зв'язку з погодніми умовами. Я так і не зрозуміла, які погодні умови стали на заваді.

Опубліковано

Можливо в нас знов війна конкурентів . :_07::0168:

Теж така мисля перша прийшла.

Може це просто людей готують до того, що нормального критого катка треба очікувати в ПортСіті???

Опубліковано

Може це просто людей готують до того, що нормального критого катка треба очікувати в ПортСіті???

Точнісінько така ж думка і мені прийшла до голови.

Щитову відремонтують, але отут, де завжди цирк-и та атракціони спиняються - відгороджена територія, там для катка - саме то! І стоянка поруч... І поблизу того катка, до якого всі звикли.. Вулиця навіть та ж! Ех прикро.

Опубліковано

Так рано ще, мінімімум рік чекати закінчення будівництва :)

Опубліковано

Так рано ще, мінімімум рік чекати закінчення будівництва :)

того, що праворуч від Там-Там-а, точно рік.

А того, що ліворуч, побудувати з жесті дах і поставити холодильне обладнання - кілька місяців. При хорошому вливанні грошей - кілька місяців роботи!

Хоча serega правду сказав, халтуру НІХТО не відміняв :)

Опубліковано

А того, що ліворуч, побудувати з жесті дах і поставити холодильне обладнання - кілька місяців. При хорошому вливанні грошей - кілька місяців роботи!

Термін здачі - 08.2013, але йде відставання від регламенту на 2-3 місяці, здається на борді згадувалось...

Опубліковано

Сумніваюсь я що то збіг обставин, якщо вже власники побудували каток, то думаю клепкі в них ватило проконтролювати самий важливий вузол їхнього бізнеса - це електрика, яка живить холодильну установку.

Але то якщо вже так всіх ставлять такими методами в куток, то може бути що хочеш, аби тільки люди не постраждали, от так у нас бізнес в країні свій відкривати.

Хоча може це все збіг обставин, все може бути.

Опубліковано

Сумніваюсь я що то збіг обставин, якщо вже власники побудували каток, то думаю клепкі в них ватило проконтролювати самий важливий вузол їхнього бізнеса - це електрика, яка живить холодильну установку.

В нас халтура зустрічається і в місцях де її в принципі бути не повинно. В нас як кажуть "поки грім не вдарить - хлоп не перехреститься". Зекономили на електриках і обладнанні і от отримали результат.

Опубліковано

шось цей рік видався пожежним!

для фінального акорду цього року ще ВР осталась.

як кажеться " не з нашим щастям"

Опубліковано

Друзі, давайте флудити будемо в інших темах)

Хт овкурсі коли каток запрацює? чи він і не переставав працювати???

Опубліковано

якщо і там само буде такий самий кривий лід, та криві ковзани - то попутних вєтров так сказать такому проекту :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...