Перейти до змісту

ЩО ПОДАРУВАТИ ДРУГІЙ ПОЛОВИНЦІ ))

oyoyoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Іноді часто хтось мається з думками про те що подарувати тій чи іншій особі. Особливо важким стає момент коли це твоя половинка. Подарунок, не перший і хочеться щоб він банальним не був, та і не хочеться щоб людина з натянутою посмішкою дякувала за подарунок (думаючи при цьому "а НАФІГА ВОНО МЕНІ").

Та і не завжди є гроші на подарунки якісь вишукано-дорогі. От по правді скажу дружина минулого року подарила мені шуруповерт- який я все не міг купити ))). Зараз не розумію- ЯК Я БЕЗ НЬОГО ЖИВ )))). От і їй хочеться подарувати щось таке......

ІНоді подарунки ми купуємо порадившись- що ТОБІ ТРЕ але це вже не те.....

От і вирішив створити тему, як для себе так і для людей які яноді стають перед таким питанням. Подарунки розглядаються на різні свята та події.

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Варіант номер раз - подарувати те, що людині потрібно, але сама собі вона це не придбає.

Або щось таке, що в нас не продається (на ebay замовити, наприклад)

Плюс ніхто не відміняв власну фантазію (наприклад; робити все треба дійсно обережно, плюс на холоді ;) )

Опубліковано

во блин с киндером прикольно )))))))))). Я купив жінці браслет - ща піду клеїти. І хай ідея не моя але їй я думаю буде приємно.

є ще резервна ідея. Створюємо спілку людей так з 10-ти і завдяки їм робимо різноманітні сюрпризи коханим людям. Ну приклад вечором біля вікна будинку одночасно запалюються китайські вогники і коли кохана підходить до вікна ми їх відпускаєм. Ну і взагалі прикладів може бути багато

Опубліковано

Створюємо спілку людей так з 10-ти і завдяки їм робимо різноманітні сюрпризи коханим людям. Ну приклад вечором біля вікна будинку одночасно запалюються китайські вогники і коли кохана підходить до вікна ми їх відпускаєм.

Ну ви романтик 003.gif

Опубліковано

Я Вам посоветую лучше слушать свою жену-девушку, очень часто они сами намекают нам что хотят (бывает очень тонко намекают) if you know what I mean))

Тема реально интересная потому что от года к году становится намного тяжелее удивить кохану(

Опубліковано

Я Вам посоветую лучше слушать свою жену-девушку, очень часто они сами намекают нам что хотят (бывает очень тонко намекают) if you know what I mean))

Тема реально интересная потому что от года к году становится намного тяжелее удивить кохану(

та да..... оригінально буде після її слів: "Ой у мене закінчилися парфуми" притарабанити додомки такі самі з посмішкою "Аля подаруночок оригінальний"

Опубліковано

подарила мені шуруповертОт і їй хочеться подарувати щось таке......

класно! :)

во блин с киндером прикольно )))))))))). Я купив жінці браслет - ща піду клеїти.

Головне, щоб вона "іграшку" дитині гратися не віддала :)

Жартую.

Насправді, всі ідеї варті втілення!

Можна запросити її в піцерію, попередньо домовитися із персоналом, щоб за твоїм "умовним сигналом" всі дружно (персонал) хором її вітають! А ти в той час даруєш "банальний" подарунок у вигляді того ж браслета тільки уже в коробочці гарній!

Опубліковано
одночасно запалюються китайські вогники

Маю, доречі, штук 8 ^_^

я б одного купив бо 10 чоловік до завтра не назбираю :0103:

post-20016-0-36526500-1354636843_thumb.j

Опубліковано
я б одного купив бо 10 чоловік до завтра не назбираю

починай збирати.

якщо ще в силі, то можу зовсім безвоздмєздно помогти. я людина добра, відзивчива.

Опубліковано

Замовив фотокнигу для другої половинки, так як займаюсь дизайном та друком поліграфії, то проблем з цим не було, "сам склЄпав", як то кажуть, чекаю-недочекаюся доставки! А ще тортика гарного, теж чекаю, ну і квіти!=)

p.s. Це не реклама!

Опубліковано

Є ще такий портал, друг колись поділився. Звісно багато усілякої фігні, але іноді є і цікаві речі та і ідею якусь можна знайти :)

Опубліковано

Подаруй абстрактно розмальвану тарілку з пап*є-маше діаметром біля метра, запакуй її в велику гарну упакову з дуже великим бантом. В неї не буде слів. :_09: )))

Опубліковано

Погоджуюся з Antarius. Мова навіть не йде про натякі. Уважно слухайте жінку. Серед сказаного можна виділити те, що її цікавить, що їй потрібно. І чим точніше вгадаєте, тим більш враженою вона буде. А хочете справити враження - зробіть спонтанний подарунок. Це буде неочікувано для неї і матиме ефект зі сльозами радості.

Опубліковано

Пинпец!!! Змушений розказати таки про дану подію Вам так як ідею підкинули і ви мені )). Значить купив браслети золотенький гарненький. Вчора купив кіндера і по рекомендаціям (нікого не звинувачую) замотую браслет в кіндер. Сьогодні зранку (в жінки день народження) приношу сніданок в постіль ну і до чаю кіндер, пояснюючи що нормальних шоколадок не було.

Дальше цікавіше :0155:

Жінка розбуджена мною випиває чай і лягаючи в ліжко каже котику дай я сьогодні довше посплю.... а їсти я не хочу, да і солодкого теж.... :_09:

ладно мовчу збираюсь на роботу цілую і йду- ну думаю потім собі попє- розмотає і.....

Вже 11.00- не звонить... значить не розпічатувала. Звоню... Коротка розмова ну і так МЄжДУ ПРоЧИм питаю- чи вкусна шоколадка. Каже не хочу шоколаду хоть ти вбий. Ну і мені як би не в попад сказати: та розпічатую бо там подарунок.... Кажу пий чайок і їж шоколад бо він підніме настрій ))).

13.00 тишина... :0162:

ще раз звоню питаю як справи :_06: у моєї :0133: . У відповідь ну нічого добре.... і бла бла бла

:0156:

:0155:

:0156:

:0155:

:0165: тепер думаю- щоб вона в день народження, від ейфорії )))))))))))) на вулиці якійсь дитині не подарила кіндер .

Опубліковано

Мда, кіндер - екстримальний подарунок, який можуть віддати комусь, або так якось пропасти може...

Це напевно солодкоїжці треба дарувати таке, бо вони без солодкого не можуть взагалі, тоді точно злопає :)

Або можу відіслати смску їй висвітиться на телефоні від кого KINDER - де можна написати "Якщо вам подарували сьогодні Кіндера, то він має бути особливим" :)

Думаю після такої смски точно відкриє :)

Опубліковано

Або можу відіслати смску їй висвітиться на телефоні від кого KINDER - де можна написати "Якщо вам подарували сьогодні Кіндера, то він має бути особливим" Думаю після такої смски точно відкриє

Це буде двічі сюрприз, гарна ідея.

Опубліковано

сайт: maccen.info

логін: kinder

пароль: 123

Прийде така смска:

від кого: KINDER

Текст: який напишете....

Після відправки, видаліть смску свою в пункті "отправленные смс", статус про відпрвку теж будете бачити.

Опубліковано

якби не було романтики не цікаво було б жити, правда не всім дано зрозуміти, що деколи копійчина мєлочь більше варта чим джип останньої моделі.

Опубліковано

Ех, треба було планету їй подарувати. Плутон з Сатурном ще залишились. Романтично. Хоча вже й не оригінально.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...