Перейти до змісту

Кінець світу ніщо інше, якк велика міждународна афера.

petlatiy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чого ви даремно сперечаєтесь?

Давайте закладемось якщо кінця світу небуде з вас пиво, якщо я помиляюся і кінець світу настане з мене пиво ;)

То як, є бажаючі?

Чую десь подвох :_07:

Не просто подвох, а безпрограшний варіант.Якщо не буде - пиво вигране,якщо буде(не дай бог)- виставляти його вже не буде кому.Як власне і пива....

КО? :)

• Відповідей 176
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

щітаю,ТС єбанькО і повинен заробити на темі кінця світу п***лєй.от і вся жидомасонська змова

От кому-кому, а вам би вже не мішало дати п***лєй і навчити спілкуватися з людьми.

По перше хто вам дав право мене обзивати і по друге вас ніхно не примушував вставляти своїх плоских 5 копійок.

Це тупо...

Прошу закрити , не бачу сенсу продовжувати тему...

Опубліковано

щітаю,ТС єбанькО і повинен заробити на темі кінця світу п***лєй.от і вся жидомасонська змова

І етім людям ще дозволяють тут шота модеріровати....

Опубліковано

І етім людям ще дозволяють тут шота модеріровати....

Толик ничего не модерирует,так как у него прав на форуме не больше вашего

Опубліковано

що ви паритесь, розсіємся на молекули і все вернетья на "круги своя" :)

в кінець світу вірять ті, хто хоче щоб він вже настав, щоб потім казати всім "я ж казав, дивться який я вумний" :)

Опубліковано

До кінця світу потрібно обов"язково запастися стратегічними запасами поп-корну, а напередодні потрібно замовити столик десь в кабаку, щоб файно відгуляти, думаю більшість закладів будуть робити спец. вечірки.

Звідси висновок: кінець світу - маркетинговий хід розважальних закладів, в них в ніч 21.12.2012 буде виручка ;)

Опубліковано

Производители заработали денег, СМИ подняли рейтинги, а люди 21 числа избавятся еще от одной проблемы которые, которых они так любят искать на свои ж*пы. Все в профите

Опубліковано

чуть-чуть сбаяню)

21 декабря - встречаем Конец Света. Лучше всего на даче, ужин при свечах, простая еда, простая выпивка, костер. Скромно, культурно и по-европейски.

22 декабря - Отмечаем солнцестояние. Приходим в себя, уместны легкие напитки и закуски.

28 декабря - Корпоратив.

31 декабря - Новый год. Выпиваем, закусываем.

3 января - Конец света по старому стилю. Выпиваем, закусываем, лучше на даче, но только чтобы баня была. Те, кому совсем невмоготу, могут совместить баню и тяжелую выпивку, Конец света в этом случае практически гарантирован.

Опубліковано

Ну, вот, снова Борда бессердечная! Человек не ответа искал, а поддержки. Ответ то он знал. Сказали бы, мол, да, да - жыды и масоны, конечно, дарагой. А так еще один с обидой в сердце и с камнем за пазухой (и с усугубленной паранойей)...

Опубліковано

що вона на майже всі свої грошові запаси накупила продуктів, сірників, свічок і т.д.

в этом есть рациональное зерно:

жизнь дорожает - бабки дешевеют

Опубліковано
вона на майже всі свої грошові запаси накупила продуктів, сірників, свічок і т.д.

Попробуйте переубедить её, что конец света - это не война, которую можно пересидеть в погребе, что с приходом конца света будет некому кушать продукты и жечь свечи.:)

остаётся только отжыгать непадецки, комментируя и обговаривая сабж в этих ваших тырнетах. А пока, зарегите её на Борде, пусть расслабиться немного почитает посты и поржёт с камментов... до 21 числа, а 22 второго спокойно пусть отправляется в церковь, и с благодарностью поставит свечку Тому, кто дал ей возможность дожить до такого уважаемого возраста.

К.О. :_08::)

Опубліковано

наш кео, дотягнеш до дев"яноста, обставишся свічками, поржеш і поотжигаєш комєнтами на мєжголоктичних форумах ;)

Опубліковано

Якв ж ви всетакі обмежені, от так вас все життя і тають в попу...

Як так можна жити і не цікавитися тим що діється навкруги...

Жалієтеся на владу, а вона не винна в ваших проблемах , ви самі їм все віддаєте, а гріх не взяти те що дають...

Життя в україні не зміниться допокі будуть жити такі пофігісти.(((

Як сказав один мій знайомий "розумні люди виїдуть за кордон, а ви заслуговуєте те що маєте." !

А тепер вибачте мене, не бачу сенсу продовжувати дискусію.

Опубліковано

Главным делом жизни вашей

Может стать любой пустяк.

Надо только твердо верить,

Что важнее дела нет.

И тогда не поме­шает

Вам ни холод, ни жара,

Зады­хаясь от вост­орга,

Зани­маться чепу­хой.

Опубліковано

Якв ж ви всетакі обмежені, от так вас все життя і тають в попу...

Як так можна жити і не цікавитися тим що діється навкруги...

Битва екстрасенсів, новий чоловік Іринибілик, кінець світу в страшну дату 21122112 - так, безумовно це все дуже і дуже важливі речі.

НЕ ОЧЕНЬ

Ну, вот, снова Борда бессердечная!

image.png

Опубліковано

... тають в попу...

Это неологизм? Или я просто языком не владею в полной мере?... :dont:

... интуитивно догадываюсь, что имеется в виду.

Опубліковано

Бабулька нікого не хоче слухати, все плаче, п'є заспокійливі засоби та чекає 21 грудня.

Вирила на Борді таку от темку). Мо' хтось ще не читав і почерпне для себе щось корисне)))))
Опубліковано

От бояться люди кінця світу...

А що саме страшне може статись під час "кінця світу " - наша смерть, адже тоді ми втрачаємор ВСЕ, і цей світ також.

А те, що життя любої людини, як свічка на вітрі, може затухнути в любу хвилину - мало хто задумується....Варто лише подивитися уважніше навколо,

при яких обставинах вмирають люди( при чому молоді) і задуматись, що ми не застраховані від такого ж перебігу подій.

Є така древня східна мудрість: лягаючи спати, не знаєш, що почнеться раніше - наступний ранок, чи наступне життя...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...