Перейти до змісту

Великий розхід газу на авто

Andreyxxx

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт

Проблема така що автомобіль "їсть" велику кількіть газу. Місяць назад заправляв на 100 грн (18,6 л газу) вистачало на 140-150 км зараз вистачає лише на 60-75 км. Автомобіль Опель рекорд 2,0. Поміняв електро клапана біля балона та біля редуктора газ не йде біля редуктора теж газ не проходить. Залишається сам редуктор тобто його стан всередині. Редуктор старий так як мені сказали якийсь Італія що дуже важко розбирати та чистити. Може хтось підскаже що робити крім заміни самого редуктора. Розхід бензини на 100 км. 9-12л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам відповів на свої питання. Або розбирати і шукати ремкомплект або новий редуктор. А взагалі то куди їздив і хто таке казав? Можливо варто до декількох майстрів зїздити. Якщо цікаво - пиши в приват, дам номера толкових хлопців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив в гірку полонку там дєдок сказав "оО такий редуктор я розбирати не буду бо там якась резина і її потім важко поставити"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Написав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залежить ві стану фільтрів газових, фільтра повітряного, регулювання подачі газу, форсунок, свічок.

А скільки мотору років?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобіль 1986 року. Мотор як часи працює. бензину їсть нормально а вот газ місяць як "жере" :) 22-24 літри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомобіль 1986 року. Мотор як часи працює. бензину їсть нормально а вот газ місяць як "жере" :) 22-24 літри

ше як варіант провірити зазори клапанів)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А до чого тут клапана ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись старі газовики казали що впливає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись старі газовики казали що впливає...

Якщо мова йде про зазори клапанів ГРМ, то це не вони. Якби вони, то і бензину машина багато їла б, і плюс втрата потужності і поганий пуск (це якщо клапана зажаті). тут діло скоріше всього в ГБО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні поставили редуктор Tomasetto.

Хто скаже щось про нього? Про старий мій редуктор сказали що він багато газу давав і тому половина газу просто вилітала в трубу.

Зараз буду тестувати новий скільки цей буде їсти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальний редуктор. Якщо перебраний або новий - розхід зменшиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Редуктор новенький з гарантією та обслуговуванням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не забудь відписатись про результат тестування. цікаво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок відпишу! Майстри сказали що авто має брати 12-14 літрів побачим....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо інжектор і стоїть ГБО-4 то на двокубовий двигун і такий розхід задофіга (Аутлендер з 3.0 бере 14-16 при швидкості 130-160), якщо ж ГБО -1/2, то нормально..В мене в самого часом 12 буває)))) На 1,3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоїть карбюратор ГБО незнаю якого там покоління попередній власний говорив що 12-14 літрів бере. На станції сказали що газу буде брати на 20% ніж бензину воно так і виходить 12-14 літрів якщо бензину йде від 9 до 11л

А як мені взнати яке у мене ГБО тобто покоління ? :) прям як Iphone :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карбюратор - значить або перше, або друге. Різниці - Гугл в поміч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо інжектор і стоїть ГБО-4 то на двокубовий двигун і такий розхід задофіга (Аутлендер з 3.0 бере 14-16 при швидкості 130-160), якщо ж ГБО -1/2, то нормально..В мене в самого часом 12 буває)))) На 1,3

в мене 2.0 16v ГБО 4-го покоління.Місто 11.5-12л...траса 110-130км/год 10л...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...