Перейти до змісту

І знову Гетто

marko

228 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оскільки нас Гетто залишив на 10 днів, ми використаємо цю чудову мить для проведення голосування :)

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нафіга банити? Весело ж! Чи ходити всім з потухлими мордами? Чувак піднімає настрій, а якщо когось дратує - так його пости можна сховати і не читати їх :)

Гетто, верни колбасу дурак, я все прощу ))))

Видалення постів? Ну і чим ви, шановний адмін думаєте? На шо більшість тем стануть схожими?

Опубліковано

4. закінчиться 10 днів - і нехай пише далі.

Для початку він один з нас, не зовсім і "клоун" (є більш гідні кандидати на цю роль), та й ніхто не примушує відповідати на пости ^_^

Опубліковано

Да х... з тим Гетто. Бан пройде, хай пише далі. Скучно чєлавєку.

Закінчиться бан, почне тут писати як всім було без нього нудно. Буде помилятись але нехай тішиться думкою.

Опубліковано

Імхо, це тема є неумисним продовженням того тролінгу, що затіяв Гетто своєю "Популярністю". Відповідно - що тут обговорювати: Гагарін долітався, Гетто допи.дівся. 11 і наступні дні дадуть знати що далі робити.

І взагалі - ЗАБЄЙТЕ ВИ НА НЬОГО! Він же ж тішиться з того що про нього говорять. Не чешіть його ЧСВ.

В мене все. Я вийшов з теми. :0011:

Опубліковано

Думаю, мене відправлять приблизно туди ж, куди й Гетто, за обговорення ..., але

1. я не розумію за що забанили Гетто

2. цікаво, чи отримав РО Plum

Ну і + для Козьми: який би Гетто не був - він бордівець)

Опубліковано

та хай живе звичайно, перiодично, при сильному загостреннi ,буде вiдпочивати вiд нас, а ми вiд нього, а зовсiм банити, вiн ще нiби не зробив щось такого крамольного, щоб банити назавжди

Опубліковано

Думаю, мене відправлять приблизно туди ж, куди й Гетто за обговорення ..., але

1. я не розумію за що забанили Гетто

Ну і + для Козьми: який би Гетто не був - він бордівець)

1 забанив за те, що вiн вийожувався, що не хамив нiкому, я попередив, що можу витратити час й знайти пост, де вiн хамив, але за те що буду шукати, я його покараю, бо ж i я i вiн знае, що такий пост е, вiн вийожувався далi й заставив таки мене знайти той пост (на який доречi в свiй час була жалоба), наявнiсть жалоби прискорило пошук того поста й не прийшлось переривати тонни постiв Гетто

2 РО Plum не отримав, бо пости тер я, а я за образи баню не зразу, спочатку тру пости, а якщо образи продовжуются то тодi даю РО, вийнятком може бути злосне хамство, погрози розправи в реалi, пропаганда наркотикiв й iнше, а також неодноразовi рецидиви

Опубліковано

1 забанив за те...

2 РО Plum не отримав...

Своє ставлення до цього я, звичайно, писати не буду, тому просто дякую тобі, що не проігнорував мій пост (не дав РО) а відповів.

Опубліковано

Хто ж може дати Вадіму РО, якщо він на борді був вже тоді коли ви ще й не знали що таке форум, і мецинат він борди такий не хілий!!! Постійно або грошикі дає або НДД на сервакі дає!!!

Так що мадам скоріше Вас забанять!!!:)

Опубліковано

Хто ж може дати Вадіму РО...

Так що мадам скоріше Вас забанять!!! :)

Типу Америку мені відкрили)))))
Опубліковано

SanyaTT, ну-ну, продовжуй і забанять тебе :) за обговорення сам-знаєш-чого.

Сам проголосував за "раз в тиждень" маючи на увазі "день в тиждень" - при тому не читаючи нічого крім топстарту. Хоча пізніше перечитав що там нижче топстарту написали - і подумав - а нехай пише, та аби бан отримував наряду з іншими, по заслугам, щоб надто далеко не заходив. А такий "атракціон" маст бі. Зрештою відвідуваність ресурсу від того не страждає.

Опубліковано

Своє ставлення до цього я, звичайно, писати не буду, тому просто дякую тобі, що не проігнорував мій пост (не дав РО) а відповів.

розкажеш свое ставлення на бордовцi :) я за конструктивний дiалог, ато тут *многа букаф* получится :)

Опубліковано

[Своє ставлення до цього я, звичайно, писати не буду

Оксано, про твоє ставлення я і так знаю дуже багато. Гарних снів, крихітко!

Отако сьорбнув я пивка файно з KrAnMe (слава чеським меценатам) і вирішив самозабанитись на 3 дні. Нє, ну а шо. Образив же того мудака, а правила для всіх однакові. Так що до зустрічі в понеділок. Цьом!

Опубліковано

Гетто норм чоловік, можливо й хоче щось показати з аспектів своєї індивідуальності,

проте він (Гетто) вважає необхідним потренуватися на теренах рідної Луцької борди.

Слава і шана. :)

ПС:

Гетто, слід було очікувати деякі негативні відгуки з адреси твого ніку. +1(тема у флеймі "Популярність Борди")

Позитивно відношусь до відгуків інших користувачів Луцької борди щодо твого, так званого, "віртуально" створеного персонажу.

Внось у твої відповіді більш змістовну інформацію, будь-ласка.

Просто зміст повідомлень, залишених за твоєї участі, тяжко читати, тому що невідомо якої мети ти хочеш досягти у своїх залишених повідомленнх стосовно інших користувачів, яким ти відписуєш в їхніх же темах.

Опубліковано

Хай живе, прикольний же. Більшість тем я читаю, але не приймаю участі в обговоренні. Читаю, читаю, бачу

гетто від Гетто - настрій піднімається іноді не аби як. І хай би забув Амарантмах чи як там він пише,

коли влізаю в Вегетаріанство чи інде.

Опубліковано

В кожної людини в оточенні є люди, які її сриймають по різному.

Одних вона веселить, інших дратує, третім на неї відверто пох, четверті люблять і підтримують і т д

Враховуючи що Гетто забив на життя реальне і перейшов у віртуальне - то ми і є його оточенням з різним до нього ставленням.

Так що цілком нормально що когось він нервує :)

От шкода що в реальному житті декого не можна забанити.

з.і. Моє відношення до Гетто - птіца гаварун. Без того що далі. Просто птіца гаварун

Опубліковано

mission complete :)

чого варті дві дівчини в якійсь маршрутці якщо зараз обговорює частина борди, модератори і навіть адмін створює тему про визначну особистість :) Такої честі навіть більшості політиків не удостоювали на борді.

Браво, Гетто :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...