Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Ти йому кажи що ти сциш,а він-то Божа роса. :) Все,я читаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Та не було там ніякої "мертвої зони".Повторюся.Водії стають туди свідомо.І точно знають,що прийдеться тулитися в правий ряд. Питання в тому,чому я стаю згідно правил,а якесь хитро вимахане буде підрізати і тулитися поперед мене?

дама, пенсионер, новичек, невнимательный или в конец уже - несостоявшийся водитель :-)
правила для всіх писані.

ЗЮ. Теж не підтримую те,що ТС зупинився посеред дороги і почав,щось там вирішувати.

Да!!!! Правила для всех одинаковы!!!! Но поймите вконец, нельзя жить по правилам... Всегда нужно находить компромис... Разве у вас в жизни небылотситуаций когда вам шли на встречу или вы шли на встречу человеку отступая от правил?

Так же и водители, все они индивидуумы....

Тут уже вы сами выбирает бить морду, или подьехать рядом и культурно обьяснить... Почему то у меня второй вариант всегда срабатывает на следующем светофоре или перекрестке, а взаимная улыбка и пожелания друг другу удачного дня по итогам такого диалога куда лучше и приятнее, чем трепать себе нервы и материть окружающих.

З.ы. всем желающим могу дать уроки спокойного вождения :-) уроки контр аварийного вождения начального уровня, научу паралельной парковке и парковке задним ходом, научу заезжать на высокие бордюры на низких легковышках и самое главное, научу читать дорогу!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Водитель опэля просто быканул и подрезал никакой слепой зоны там небыло, схавать это или выплеснуть негатив на обидчика это личное дело каждого. возможно при таком маневре в следющий раз водитель опэля два раза подумает. хорошо что была возможноть тормозить и маневрировать, а если бы небыло? я бы к таксистам на том перекрестке не жался, кто знает когда им в голову прийдет дверь открыть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

роздули з хєрні холівару на три сторінки!

Всі сильно правильні і ніхто ніколи не порушує ПДР?! Є такий? то нехай перший кине в мене камінь!

Звичайно, що лівий неправий по ПДР, але, НАГАДАЮ, тема називається "автоБИДЛО", а не "рядові порушники ПДР". На відео ж просте непорозуміння між водіями... одним недобачаючим знаки, і другим, сильно зацятим...

Зав'язуйте вже. На дорозі потрібно бути ВЗАЄМОввічливими!.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відколи то "рядове порушення" пдр стало нормою.

За*бали вже ці тотальні "рядові порушення ПДР".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR, а хтось сказав, що це норма? зав'язуй фантазувати, просто читай слова інших

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба було йому відповісти,

не бикуй фуфел, ти чьо рамси попутал)

шо тут поробиш, таких уже не перевиховати, їх можна або покарати або закопати.

або поїхати з оцим в ментуру і накатати заяву, хоча напевно, шкурка вичинки не варта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спаліть йому буса, щоб не вийо**вався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все чужими руками, то йди спали!!! чому комусь пропонуєш))?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все чужими руками, то йди спали!!! чому комусь пропонуєш))?

Ще варіант, причепити йому колорадську ленточку і русскій флаг , і самозагорання йому гарантоване

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужик на бусі явно невадекваті. Або пяний, або накурився чи наївся чогось, перед тим як їхати. З такім на місці щось рішати, то собі аби не гірше було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АВТОБИДЛО на 1000 лвл. Це йому реально повезло, що він потрапив на спокійного водія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво: є відео, звук для повної ідентифікації водія. Можна вимагати від даї порушення справи?

П.С. Водія буса мусово провчити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здається по голосу впізнав того клоуна на бусі.Пересікався.Довбой@б ще той. Поповіч Рома. Мешкає десь в районі Чорновола. Фарбує авто. "Вечно молодой,вечно пьяный". В нього тато якийсь там бонза,все йому рішає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АВТОБИДЛО на 1000 лвл. Це йому реально повезло, що він потрапив на спокійного водія.

йоханий бабай... я як подивився відео то моє "маленьке культурниньке здивування", дружина почула аж у вітальні.(я сидів на кухні) мало того, що бухе чи обдолбане, створило аварійну ситуацію, так ще хоче шось там хоче розказати, кого там треба боятись зараз.... Юра, маєте просто сталеві нерви, так спокійно себе поводили. мене, напевно, вже б чули біля автостанції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хвилинка розрядки :)

пішоходи, повчіться у друзів наших менших ;)

бидло на Кадеті
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який позитив!!! там по ходу за двома псами і бидло засняв через дві сплошні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби не "намалювався" тверезий дружок, то я б точно викликав ГАІ. А зараз важко доказати, що він був у не тверезому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені був похожий на якогось чурку.

справді повезло ім що у Юрія стальні та спокійні нерви.

таких які ще бушують треба на місці вчити, рішали блін.

катаюсь кожен день по луцьку, та замічаю що все більеш і більше бидлоти зявляється на дорозі, що ж це таке робиться.

п.с доречі любі пішоходи якщо ви йдете на пішохідному, майте повагу до водія який вас пропустив.

а не сунтесь як равлик з таким поглядом, якбудто ми вам щось винні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юр! розкажи що п"єш,які таблетки від нервів? ))Ну ти просто крассавєц!! такі ролики багато чому вчать, яб.піз...бл.на... короче, жо..да ну... на..й ото,уйо......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Елементарно. 1. Будь яке не правильне слово, може повернутися проти мене. 2. Навіщо портити собі нерви із-за якогось неадекватного "водія".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби не "намалювався" тверезий дружок, то я б точно викликав ГАІ. А зараз важко доказати, що він був у не тверезому стані.

"Створення аварійної ситуації". ч.4 ст.122 КУАП. "накладення штрафу від сорока до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року."
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Створення аварійної ситуації". ч.4 ст.122 КУАП. "накладення штрафу від сорока до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року."

+ по морді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я аж рознервувався від цього відео.Мінус ТС,що коли спілкується не повертає відеорегістратор,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...