Перейти до змісту

А у Вас є "Воля"?

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Покажы мне где ты видишь что в Луцке есть пакет Вселенная?
а где я написал, что в Луцке цифровая телесеть? Вы хоть знаете сколько денег просит за трансляцию своих каналов Discovery или National geographic ? Если есть возможность поинтересуйтесь. Даже не просите здесь я цифр озвучивать не буду.
Тільки цей пакет недоступний в Луцьку? поки що...
саме так, коли протянуть оптоволокно тоді буде.
  • Відповідей 98
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
тогда зачем нам писать что она есть, если её нету в Луцке... мне всеравно что там есть в Ровно или в Киеве...
и почему Вы такой раздраженный? Хотите все и сразу.
Опубліковано

пока они накроют все оптикой и так дали то можно будет состариться...

и технологии новые не спят... так что это все утопия...

Опубліковано
все будет сделано в кротчайшие строки :)
и технологии новые не спят
о каких технологиях идет речь? Просветите пожалуйста.
так что это все утопия...
почему Вы так считаете?
Опубліковано

и технологии новые не спят... так что это все утопия..

доречі по Соборності зі сторони Там Таму прорили траншею від гостинця і риють десь приблизно до Там Таму...

по не перевіреним даним тянуть оптику........ і якійсь товстий кабель стирчить біля Гостинця....

Опубліковано
все будет сделано в кротчайшие строки :)

Звідкіль інфа? Чи то просто здогадкі?

Опубліковано

Даже не просите здесь я цифр озвучивать не буду.

Насколько я знаю раньше стоила то ли 12, то ли 15 центов за абонента. А если кабельный оператор заказывает все каналы дискавери и анимал планет то еще дешевле.

link

Опубліковано

народ не дуже любить пошуком користуватись, та й не завжди той пошук адекватно працюе

На борді пошук взагалі "хіленький". Якщо тут щось порібно знайти, користуюсь Гуглом. Набагато ефективніше!

Опубліковано

и технологии новые не спят... так что это все утопия..

доречі по Соборності зі сторони Там Таму прорили траншею від гостинця і риють десь приблизно до Там Таму...

по не перевіреним даним тянуть оптику........ і якійсь товстий кабель стирчить біля Гостинця....

:0151: ОПТИКУ :0137: ПРОТЯГУЮТЬ СИЛОВІ КАБЕЛІ (СВІТЛО) НА ТАМ-ТАМ

Опубліковано

теж знайшов у почті такий лист. нестав його відкривати так як завжди якийс спам навіть на поштову скриньку приходить.

в мене аверс є (був) 20 каналів.

то що мені тоді робити? що там було написано. мені впринципі більше 20 і не треба. зранку новини подивитися та й все.

Опубліковано
ОПТИКУ ПРОТЯГУЮТЬ СИЛОВІ КАБЕЛІ (СВІТЛО) НА ТАМ-ТАМ

А з яких це пір в нас силові кабелі від електропідстанції тягнуть під землею? Найближча підстанція від там-таму біля гостинця? Ну-ну.

Опубліковано
ОПТИКУ ПРОТЯГУЮТЬ СИЛОВІ КАБЕЛІ (СВІТЛО) НА ТАМ-ТАМ

А з яких це пір в нас силові кабелі від тягнуть під землею? Найближча підстанція від там-таму біля гостинця? Ну-ну.

ну -ну а світло тянуть з єршова тп що біля гостинця(підстанція для такого "маленького об'єкту" )просто слабенька невистачить потужності для новобудови

Опубліковано
Покажы мне где ты видишь что в Луцке есть пакет Вселенная?
а где я написал, что в Луцке цифровая телесеть? Вы хоть знаете сколько денег просит за трансляцию своих каналов ? Если есть возможность поинтересуйтесь. Даже не просите здесь я цифр озвучивать не буду.
Тільки цей пакет недоступний в Луцьку? поки що...
саме так, коли протянуть оптоволокно тоді буде.

Чото я не доганяю, а у домашнего телекома откуда Discovery , National geographic,Аnimal planet?

Опубліковано

Якщо вони з часом запустять цифрове кабельне телебачення, то як буде відбуватися підключення? Якесь обладнання необхідно?

Опубліковано

Якщо вони з часом запустять цифрове кабельне телебачення, то як буде відбуватися підключення? Якесь обладнання необхідно?

Здається очевидним є те, що потрібен цифровий тюнер.

В тюнер вставляється картка абонента.

Опубліковано

На сайті розписано. Тюнер в оренду - 13 грн/міс. Про карту не сказано нічого. Мабуть її (карту абонента) включили в оренду тюнера (вона сама понад 300 грн вартує).

Доречі, щодо оптики - в мене в під'їзді ящик із заведеною туди оптикою висить уже поняд 3 тижні.

4jou8.jpg

Опубліковано

Цікавить чи тюнери тільки ті, що вони пропонують, чи може бути любий.

Опубліковано
Звідкіль інфа?
як Вам сказати, дуже давно цікавлюся телебаченням і тому можу розповісти дуже багато цікавого, що чекаэ всіх нас по переду :) Деякі речі які я розповідав одному бордівчанину ще влітку вже збуваються :).
Чи то просто здогадкі?
ні не здогадки, строків поки назвати не можу.
link
зараз все змінилося. І залежить від типу платформи від кількості абонентів та інших факторів. Тому і ціна різна.
Потрібно писати заяву чи можна і по тел. замовити ?
через сайт Волі можете замовити (тільки оберіть місто Луцьк).
Чото я не доганяю, а у домашнего телекома откуда Discovery , National geographic,Аnimal planet?
скорішще всього піратствують :) Або мають ду-у-у-у-же багато грошей :).
ресивер можете взяти у Волі в аренду, а якщо телевізор має вбудований DVB-C, то придбаєте лише модуль.
Опубліковано
Звідкіль інфа?
як Вам сказати, дуже давно цікавлюся телебаченням і тому можу розповісти дуже багато цікавого, що чекаэ всіх нас по переду :) Деякі речі які я розповідав одному бордівчанину ще влітку вже збуваються :).
Чи то просто здогадкі?
ні не здогадки, строків поки назвати не можу.

Ну, це лише слова! Свої вислови якимось фактами можете підтвердити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...