Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

33 minutes ago, Shulc said:

НЕДІЛЯ 3.09.2017. с. Привітне.   50 грн. за кг. карпа.  

Рибалка з 9  по 19.00 на кукурудзу на поплавок  та на фідер  макушатник

Reveal hidden contents

IMG_20170904_190541.thumb.jpg.0ece384e5006938769b37f2df866a983.jpg

Ви рибалили на цьому Привітному?

https://rivnefish.com/places/513/

Чи на цьому?

https://rivnefish.com/places/865

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
4 минуты назад, stal1n сказал:

Чи на цьому?

Субота 3.09.2017. с. Привітне.   50 грн. за кг. карпа.  

Рибалка з 9  по 19.00 на кукурудзу на поплавок  та на фідер  макушатник

Спойлер

IMG_20170904_190541.thumb.jpg.0ece384e5006938769b37f2df866a983.jpg

друга..865

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, stal1n сказано:

Чи на цьому?

https://rivnefish.com/places/865 - ось це. В ньому беруть за кг-ми улову. Можна приїхати половити і весь улов відпускати відразу, то в цьому випадку вам нічого не портібно буде платити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, solovej сказал:

https://rivnefish.com/places/865 - ось це. В ньому беруть за кг-ми улову. Можна приїхати половити і весь улов відпускати відразу, то в цьому випадку вам нічого не портібно буде платити.

Або роздати тим хто нічого не зловив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 10.09.2017 в 12:03, Олег Н сказал:

Рыбалка ǀ КАРП И КАРАСЬ ǀ рыбачим на КУКУРУЗУ, ГОРОХ, КАРТОШКУ И ЧЕРВЯ - На рыбалку выехали за 70 километров от города, целью рыбалки ловля карпа и карася. Приехали на рыбалку с рассветом, даже пришлось немного подождать так как было ещё темновато для раскладывания снастей. Утро было холодное, начали ловлю карпа и карася с наживки - кукуруза, горох, вареная картошка и навозный червь. На озере из рыбаков были только мы и ещё пару человек.

Ловили в селе Приветное, Волынская область на большом озере.

Ловив там також в неділю на кукурудзу з 7 до 18-00

Результат : Амур  та карп  + щука ( на пружину))))

Амур - 6700г карп -1700г  загальний улов+ щука - 1000г

IMG_20170910_185541 (1).jpg

IMG_20170910_185548.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 10.09.2017 at 12:03, Олег Н сказано:

Рыбалка ǀ КАРП И КАРАСЬ ǀ рыбачим на КУКУРУЗУ, ГОРОХ, КАРТОШКУ И ЧЕРВЯ - На рыбалку выехали за 70 километров от города, целью рыбалки ловля карпа и карася. Приехали на рыбалку с рассветом, даже пришлось немного подождать так как было ещё темновато для раскладывания снастей. Утро было холодное, начали ловлю карпа и карася с наживки - кукуруза, горох, вареная картошка и навозный червь. На озере из рыбаков были только мы и ещё пару человек.

Ловили в селе Приветное, Волынская область на большом озере.

Олег, якщо підсак підготовлений,то вже краще самі опускайте його у воду і заводьте туда риб, бо з такими помічниками....

PS: да і цікавіше то:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спускати той ставок мають. Точно буду знати пізніше 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відвідав хрінники, кльову не було, але одна влетіла, 1850 заважилаIMG_0220.thumb.JPG.d0c6f3426216993a8ee23874b7653754.JPG

і ще п’яток окунців

сонце, жарко, будем ждать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боголюбський ставок, де води по пояс, і мулу по коліно, виявляєся то озеро :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Прилісному клює завжди. 

Моє:

20170916_191917.thumb.jpg.e4e4f3bf94784c1016ef187631c01845.jpg

Директора:

IMG-06f0f90f4bec11878f88acb78e11f375-V.thumb.jpg.3ff93ede359596e3ecd4cd7b751160ea.jpg

Ще один наш товариш, який другий раз в житті тримав спінінг в руках, наловив більше нас.

Причому виїзджали з Луцька о13:30 і у нас було достатньо алкоголю та м'яса, щоб частенько відволікатись від процесу риболовлі. Тож про кльов можете судити самі.

З приманками ніхто не заморочувався і ловили на третього предатора, але я, як справжній збоченець, ловив на неогружений  Swing Impact Fat 3,8" та Bagsy 5".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви б могли показати на мапі, на якій саме водоймі в Прилісному дозволена риболовля і які там умови?

прилісне.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставок оцей найменший:

Screenshot_20170917-102252.thumb.png.2ba43001084c6a7506ec5e4be6f4ceb3.png

Умови прості: 50 гривень за кілограм спійманої риби. Рибу запускають регулярно. В уловах бачив ще карпа і амура.

Якщо правильно я зрозумів, то літом в ставку риби немає і перед льодоставом теж виловлюють. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Ставок оцей найменший:

Screenshot_20170917-102252.thumb.png.2ba43001084c6a7506ec5e4be6f4ceb3.png

Умови прості: 50 гривень за кілограм спійманої риби. Рибу запускають регулярно. В уловах бачив ще карпа і амура.

Якщо правильно я зрозумів, то літом в ставку риби немає і перед льодоставом теж виловлюють. 

Не зовсім зрозуміло яким чином це може стосуватись щуки ?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, SergLutsk сказано:

Не зовсім зрозуміло яким чином це може стосуватись щуки ?!

Не розумію запитання, що мається на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 17.09.2017 at 13:38, Віталій СК сказано:

Не розумію запитання, що мається на увазі?

Питання полягало в тому що у вас в улові ніби щука була, а потім кажете що рибу регулярно запускають і що беруть 50 грн за кг. От і виникло запитання як можна запускати щуку і за її вилов гроші брати ... :wacko:

ЗІ. я розумію що в одній водоймі може бути і запущений карп і природно виросша щука, але ваше повідомлення якось не вносить тут уточнень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, SergLutsk сказал:

можна запускати щуку і за її вилов гроші брати

нормально там все. Справді запускають щуку, за рибалку грошей не беруть, беруть за вагу виловленої риби. Це не така вже й рідка практика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Питання полягало в тому що у вас в улові ніби щука була, а потім кажете що рибу регулярно запускають і що беруть 50 грн за кг. От і виникло запитання як можна запускати щуку і за її вилов гроші брати ... :wacko:

ЗІ. я розумію що в одній водоймі може бути і запущений карп і природно виросша щука, але ваше повідомлення якось не вносить тут уточнень

Тепер зрозуміло. Я надав мало інформації стосовно водойми, рахуючи, що більшість в курсі.

Всі ставки від Прилісного до Маневич - одне рибне господарство, яке вирощує рибу.

Восени, коли настає сезон продажу риби, ставки по черзі спускають і виловлюють рибу. Частина йде на продаж, а частину запускають в той невеликий ставок для любителів активного кльову або тих, кому треба багато риби і він хоче зловити її своїми руками. По суті - це своєрідний великий акваріум. Протягом осені рибу туди запускають регулярно, як тільки виловлять трохи, або спустять черговий ставок. 

Перед льодоставом цей акваріум теж спускають і виловлюють всю рибу. Наступної осені весь процес повторюється спочатку. 

Кльов риби скажений, так як водойма мала, щільність риби велика, а кормової бази немає, особливо у хижака. Добре їхати з дітьми, якщо є потреба прищепити любов до риболовлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігасє ! :ohmy:  Вперше чую що десь запускають щуку ! Ну сорі тоді за мою необізнаність. Навіть уявити такого не міг ! Це ж виходить десь ще й мають бути "ферми" по її вирощуванню...

Те що є такі "рибні магазини" я в курсі, не зовсім же темний. А от що це може стосуватись і щуки то тут реально здивували !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не тільки щуку, а навіть сома розводять, але для запуску в Дніпро і водосховища. Це те, про що точно знаю. В Оконську разом з фореллю і стерляддю (чи то осетром) теж сом є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вчора теж відвідав акваріум в Прилісному :) - задоволення отримав купу. Риби наловив купу. Рибу можно віддати в сітку біля сторожів (але попередньо краще перепитати), якщо риба не потрібна і жива, тобто краще весь улов тримати в доброму садку. В улові було: щука (максимум 2,0 кг), карась (300-400 гр), карп (десь до 1,5 кг). Карпові покльовкі такі, що два раза ледь встигав в воді вудку зловити :) 

Фотозвіту не робив - бо то такі акваріум.

на фото мій товариш з уловом :)

IMG_20170930_182911.thumb.jpg.2fe204c67684c859ced318db943144c2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Вчора трохи полоскав приманки, вдалось знайти зграйку окунців...

Найбільший 560гр.

Один клюнув на віброхвіст, решта на волкер+ схід і кілька промахів.

69b8edccb0904ea7141987888df222a3.jpg

a3dafeaa54ab040dde91b4cb18b48016.jpg

Місце ловлі р.Стир

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звіти тільки з Стира, забирайте те правило, тема майже дохла. І кому від цього краще?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

46 минут назад, Саша Иванов сказал:

Звіти тільки з Стира, забирайте те правило, тема майже дохла. І кому від цього краще?

так у флеймі у вас є своя, не бачив, щоб вона була живєє всіх живих в порівнянні з цією. Я наприклад цього року жодного разу не наловив толком риби, щоб було бажання чи смисл це показувати, в багатьох думаю те ж саме, так що не треба тут по правило

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як в кого, але в мене і справді тільки з Стира....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, риболовна гілка на борді вимирає,  ніхто  нікуди не їздить? чи старієм рибачки***)))? що ж  то буде зимою?

відвідав хрінники п’ятниця субота

Спойлер

перший день дві щучки за кілошних і десяток окунів 

Спойлер

IMG_0282.thumb.JPG.0365ebee7ed1fa59fa54f32064bd1d4a.JPG

розраховував в більшій мірі на окуня,хоча і в щуку теж впирався, пасивний був що ппц, знаходив але не брав так як завжди.

по щуці джексон карась і вертушка кілотна, окуні на рідж 56ф.

на другий день настрій ще більш азартний був, ну думав сьогодні буде брать

Спойлер

IMG_0280.thumb.JPG.80c0d5ced0d586d4e120da96af104c5d.JPG

брало, але одна мілкота, випущено 4 шнурка до 0,5 і пів відра окунців, 

і все було зловлено на рідж 56, так скажем зробив рибалку, і до речі не перший раз вже.

три сітки зацепив і порізав.

підводиків змагання було і лодок багато було , колега ще остався то казав в неділю ще більше повипливало, так що пресинг був ще той. хоча час від часу висмикували по щучці на човнах.

трішки відпочив але повністю кайфонути не вийшло, потрібно ще!!!!!!!!!)))))))))))

хотілося б ще млинів цього року хоч раз відвідати, не піддається мені ніяк., весь час порожняком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...