Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Перші 2 дні  - відкривалися, і в цитаті з фоткою моєю теж, потім перестали, і в профілі, де зразу були, з часом теж зникли. Мусив додати ще раз (Коршів, 10.07.2016).

P_20160710_132706.jpg

P_20160710_141510.jpg

P_20160710_162334.jpg

P_20160710_175737.jpg

P_20160710_183735.jpg

P_20160710_183820.jpg

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відвів сьогодні душу в МлиновіUyVPG8SouHE.jpg

HIHrW_NhN6M.jpg

c6qiJ9c-jSk.jpg

75% риби підняв з однієї точки, 95% риби зловлено на приманку від крейзіфіш поляріс3 в кольорах бурштин та кавун. 

Загальна вага 3,8кг, 45 хвостів

Опубліковано
3 часа назад, EleKtrik сказал:

Кхм,  я таку рибу відпускаю:ohmy:

таких розмірів щупакабрика теж рука не піднялася би заграбастати. давайте дружно вірити що заглотнув глибоко та пошкодися. а от окунця треба малого проріджувати, а то розвилось занадто вже багато

Опубліковано
2 часа назад, maxman27 сказал:

таких розмірів щупакабрика теж рука не піднялася

дуже хтів таранки саме з такого карандаша, я їх ловлю 3шт в рік. А окунь..ну хз, спочатку брав все, а вже як кльов пішов то випускати пізно було

Опубліковано
18 минут назад, pasha717 сказал:

красава, завтра млинів буде гудіти)

говорили з мужичком шо лодку нам здав, каже шо там кожну неділю і суботу нема де випливти стільки лодок. так шо навряд я якось змінив ситуацію)

Опубліковано
20 hours ago, kolialutsk said:

Привітне. 

15.07

Бойлова оснастка, на горох. Прикорм - теж горох.

EOAan6_Xg_Vo.jpg

Qu7_Vf_GZOP4.jpg

Yp_Q_Yyt_G45s.jpg

А от я просидів вчора в привітному цілий вечір, ніч і ранок то навіть і клювання не побачив :( 

Опубліковано
5 часов назад, stal1n сказал:

А от я просидів вчора в привітному цілий вечір, ніч і ранок то навіть і клювання не побачив :( 

теж їздив
два раза , на ніч день ніч 
плотви тільки насмикав
кажуть і місцеві рідко що там можна вловити.
риба є але хитра чи то навчана, особисто для себе закрив цей став.

Опубліковано
33 минуты назад, borgir сказал:

Це про Привітне Локачинського району? Чи про Рівненське?

Думаю Рівненське, бо пан stal1n  не так давно публікував звіт з тих країв. Як що уважно слідкувати за перебігом рибалок то можна передбачати навіть хто куда поїде. Млинів не в щот. 

Опубліковано

Так, я був селі Привітне, Млинівсього району, Рівненської області... Зазвичай там рибалять волинські рибалки, рівнененських майже не буває.

Опубліковано

Всього в Привітному був 3 рази, на фото 1-ша рибалка (їздили на ніч з 20 до 8 ранку) вона була найбільш вдала. Майже всі карасі виловлені на кукурузу, 2 чи 3 на червяк. І один найільший - дві горошини на волос (я такого карася ще ніколи не бачив, на фото його нема, бо взяв в самому кінці). Друга рибалка тільки 3 карасі (також ніч з 20 до 7). Ну і третя взагалі нічого в мене не клювало, тільки коли вже збирався взяв короп на 4,900 (метод 4 кукурузини). Мені Привітне дуже подобається саме розміром риби яка там бере, головне відсіяти плотву (це зазвичай здійснюється нічною риболовлею). Але став справді дуже важкий. Треба ключ ще підбирати.

2016617072826.jpg

Опубліковано

Чи то Буратіно прошений, чи то Тортіла не всім дає. :).  Я про удачу. Самому хочеться, аж колеться там порибалити. Но не як случай той не виходить. Бля.

Опубліковано

рибка там є але.... був дві неділі тому, один раз на ніч з колегами, будній день, бо місцеві кажуть що водичкою рулять на вихідних. на березі уже сиділо пару рибаків, улов у них 0,00. розклались - на трьох 13 вудочок. жодної покльовки з вечора до обіду, під ранок вийняток клюнув карпик біля кіля, затягнув в корчі, колега сказав шо ну його нафіг, не полізу, заставили ))) ось весь улов. наживка: хробак, опариш, горох, кукурудза, кукі. ловили і на вертольоти і на смоктухи, метод, вбивця карася, волос. запливав човном подалі та закормлював і туди ж клав снасті. будижнік по якому заїжджали окрема тема для розповіді, через Радянське не ризикнули. відверто замаленький ставочок щоб знову туди пертись, є достойна альтернатива.

Опубліковано

Впевнений, що багато хто мене не зрозуміє.... але це вже друга така рибалка за літо на ставку, де карпа ОБОВЯЗКОВО треба відпускати :). Стільки адреналіну я не отримував на інших рибалках, де рибу можно забирати... Я вже давно для себе вирішив, що більше 5 рибин мені не треба додому, і бажано, щоб вони були не більше за 500г, щоб відразу приготувати та зїсти поки вона дуже смачна.

А тепер по порядку - сідайте шановні дивіться фоткі, та пишіть мені, що я все роблю не так :) і рибу не забирають токо на каналах Дискавері та, інколи, Трофей.

Ставок в селі Грушвиця. оплата 200 грн з людини. Рибка карп, товстолоб (одні кажуть що є, інші, що нема), б.амур і мало-мало карася (але здається в планах є запустити троха й карася). Як і казав раніше - карпа  забирати заборонено. Охоронці наблюдають за ставком та рибаками як в біноколь,так і контролюють сектор на місці.

Приїхали о 16-00 на ставок. Ставок мені дуже подобається - є обладнані місця відпочинку у вигляді бесідок, травичка, гарний берег, мангали, туалет.

фото  

34873248n.jpg

34873249n.jpg

34873250n.jpg

34873252n.jpg

34873253n.jpg

Hide  

розклались та завезли останню вудку десь о 18-30... Наживка макушатнікі та волосяна оснастка з горохом або кукурудзою. Завозили лише бойлову оснастку, все інше жбурляли з берега.

Фото  

34873254n.jpg

Hide  

Перша покльовка і ми зрозуміли.... йолкі-палкі рибалка буде весела приїхали не зря!!!! нажаль ваги я не маю, тому оцінюйте всю рибку на око :)

фото  

34873372n.jpg

Hide  

Ну а далі просто насолоджувались природою та рибками які ще покльовували

фото  

34873256n.jpg

34873258n.jpg

Hide  

В 21-30 остання покльовка на вечір... і яка рибка!!!!

мій перший в житті амур!!!!  

34873259n.jpg

Hide  

і все - як відрізало... хоча минулого разу я так і не заснув вночі, бо бігав босим до вудок цілу ціч.

Перша ранішня покльовка була о 4-00 ранку.

фото  

34873350n.jpg

Hide  

І далі вже дуже гарні були клювакі.

фото  

34873260n.jpg

34873261n.jpg

34873264n.jpg

34873268n.jpg

Hide  
еххх - рости рибка велика!!!  

34873262n.jpg

34873266n.jpg

34873269n.jpg

Hide  

Результат на двох - 18 рибин, купа адреналіну та заряд позитиву не на один тиждень, а вже байок друзям розповідати то не на одну п'янку :) 

Два амура (2,5 кг та 1,5 кг) я взяв додому, та вже й відразу приготували та повечеряли.

смакота :)  

34873351n.jpg

Hide  

Маю надію, що в мене вдасться в цьому році ще так порибалити!

Опубліковано
13 хвилин тому, VaLeRa сказано:

Впевнений, що багато хто мене не зрозуміє.... але

Як можна не зрозуміти такий шикарний відпочинок:), просто супер,а берег то який я балдєю,класно всьо і відірвався і відпочив,ще після цього всього  мав чим посмакувати,ммм...що ще треба.

Опубліковано

Дуже гарна рибалка. Хочу з дітьми виїхати, так би мовити привіт до гарного хоббі. Я правельно зрозумів Карпа випускаємо, а інше все забераємо.? На що було зловлено Карпа і амура?

Опубліковано

Так - карпа випускати обовязково, навіщо в самого себе красти задоволення зловити рибку наступного разу :).

Один амур взяв на горох, інший на кукурудзу на бойловій (волосяній) оснастці. Карпи брали ще й на макушатнік, одного взяв на бойла - теж перший раз в житті :)

Там 90% рибаків приїздить з дружинами та дітьми. Навіть пляж є огороджений :). Жінка моя вже теж планує наступного разу приєднатись до такого відпочинку.

Тільки якщо їхати вдень, то вибирай по погоді, щоб не було сильної спеки - бо то буде не відпочинок, а мука на такій жарі.

Опубліковано

Трохи фото з недільного фестивалю "Спінінг на р. Стир" у с. Малево.

Flickr - https://www.flickr.com/photos/agentsmith13/albums/72157668953686114/with/28466532290/

ex.ua - http://www.ex.ua/103242016

DSC_0002

DSC_0018

DSC_0036

DSC_0030

panorama1

DSC_0079

DSC_0092

Panorama2

panorama3

DSC_0135

DSC_0355

'

DSC_0361

DSC_0366

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...