Перейти до змісту

Китайські планшети (SmartQ, PIPO, Cube, Ainol, Ampe та інші). Як воно?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зацікавили мене китайські планшети - адекватна ціна, збалансовані характеристики. Є думка придбати для дружини як читалку книжок(багато літератури в електронному вигляді) та для інтернет-серфінгу. Чи варті вони уваги взагалі, яка їх якість, як себе ведуть в повсякденному використанні, які проблеми можуть "вилазити"? А також де їх краще купувати?

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

користуюсь кубиком u20gt прикольна штука за свою цыну. менше рызних датчикыв( якы мены ы не потрыбны) а так все супер- для инета повныстю вистачаэ.

Опубліковано

Спочатку потрібно оприділитися з розміром Вашого майбутнього планшета...

7, 8, 9,8, 10 дюймів, а потім вже підбирати певну модель.

Опубліковано

Купував Ainol тут на борді для малої. Проблем поки що ніяких (глюк один є: в скайті камера не включається, а так працює), мала задовлена. Дружина використовує як читалку. Тач трохи туповатий в порівнянні з іpad.

Опубліковано
судячи по відгукам Cube та Ainol себе добре зарекомендували, читайте 4pda.ru - там все є

про існування 4pda.ru я знаю. мене цікавлять відгуки форумчан, які користувались чи користуються такими планшетами і досвід придбання даних девайсів в нас і закордоном

Спочатку потрібно оприділитися з розміром Вашого майбутнього планшета...

7, 8, 9,8, 10 дюймів, а потім вже підбирати певну модель.

з цим пізніше. поки хочу знати "хто є хто" і де можна купити, щоб без лишнього головняка і переплати. до того ж я завтра не побіжу купувати, поки тільки придивляюсь

Опубліковано

Тримав в руках Cube U30GT. Враження непогані. Але особисто я навіть враховуючи, що характеристики Аsus Nexus 7 трохи поступаються (особливо тим, що нема карти розширення) взяв би собі Асус. І ціна Куба 2200 грн. десь а 8 гіг Асус 2000, 16 гіг 2500 десь.

судячи по відгукам Cube та Ainol себе добре зарекомендували, читайте 4pda.ru - там все є

про існування 4pda.ru я знаю. мене цікавлять відгуки форумчан, які користувались чи користуються такими планшетами і досвід придбання даних девайсів в нас і закордоном

Ще маю наразі Kindle Fire HD 7.0 то можу сказати що голий Андроїд мені подобається більше ніж заточка Амазона під себе.

Опубліковано

Тримав в руках Cube U30GT. Враження непогані. Але особисто я навіть враховуючи, що характеристики Аsus Nexus 7 трохи поступаються (особливо тим, що нема карти розширення) взяв би собі Асус. І ціна Куба 2200 грн. десь а 8 гіг Асус 2000, 16 гіг 2500 десь.

по причині?

Опубліковано
китайські планшети....придбати для дружини як читалку книжок...

Взаємовиключені поняття. Для читання літератури (не PDF) - з власного досвіду раджу брати рідер виключно на E-ink дисплеї, котрий має купу переваг та плюсів над кольоровими девайсами, а найголовніший - збереже зір.

Опубліковано

На наступньому тижні буде в руках Асус то напишу більше. Але в Кубі мені відгук тачскріна не сильно сподобався і розширення екрану мені здалось занадто зернистим, ну і оновлення Nexus будуть найоперативнішими, як-не-як Android дітище Google.

Опубліковано
китайські планшети....придбати для дружини як читалку книжок...

Взаємовиключені поняття. Для читання літератури (не PDF) - з власного досвіду раджу брати рідер виключно на E-ink дисплеї, котрий має купу переваг та плюсів над кольоровими девайсами, а найголовніший - збереже зір.

в тому то й справа, що все в PDF. за рідери згідний, але вони не підійдуть в даному випадку

Опубліковано

Вроді як з того всього найцікавішим виглядає 10.1 Inch PIPO M3 Android 4.1,сам дивився собі на бюджетний варіант.От все вроді в тих китайцях добре,але порівняно з брендовими планшетами малий термін роботи і стрьомна підтримка.

От думаю вже взяти чи зачекати поки трохи з'явится про нього більше відгуків або впадуть ціни після того,як наїдяться Асусами,Кіндлами,Нексусами і т.п.?

Опубліковано

У мене Freelander PD10

Використовуємо як читалку книг, GPS-навігатор, перегляд фільмів у дорозі, інтернет у відрядженні.

При перегляді фільмів не гальмую, супутники GPS ловить швидше чим мій смарт HTC та Nokia, інтернет через wi-fi підключається і тримає без проблем, angry birds теж не гальмує.

Меню українське, інтуативно просте і зрозуміле (для мене )))

Зауважень немає. Хіба при активному користуванні заслабка батарея та звук при перегляді фільмів затихий (у наушниках нормально).

Вставив карту на 16гіг + власної пам*яті 8гіг - місця вистачає на все.

Поки не глючить, не вимикається.

Купляв у травні 2012року.

Брав на аукро. Покупкою задоволений.

Опубліковано

Користуюсь біля півроку Ainol Novo 7 Tornados. Переважно використовую , як читалку, дивлюсь фільми, час-від часу користуюсь wi-fi. Абсолютно все влаштовує, хіба пару разів підглючив. Але любий комп час від часу глючить.

От лише проблема - в нього тільки міні-usb, і не вдається підключити 3g- модем. Пробував різні перехідники - зовнішні присторої , флешки, блютуз-мишку , модеми - нічого не бачить. Хоча до компа для передачі даних підключається без проблем.

А я його купляв в першу чергу для 3g -модема....

На ньому вже був поставлена прога Goggle Earth. Я підкачував через wi-fi детально карти в кеш - і використовув планшет в туристичних походах-сплавах. Лише купив водонепроникний чехол прозорий для 7 дюймових-планшетів. І він став "внедорожником" :)

Опубліковано

Користуюсь біля півроку Ainol Novo 7 Tornados. Переважно використовую , як читалку, дивлюсь фільми, час-від часу користуюсь wi-fi. Абсолютно все влаштовує, хіба пару разів підглючив. Але любий комп час від часу глючить.

От лише проблема - в нього тільки міні-usb, і не вдається підключити 3g- модем. Пробував різні перехідники - зовнішні присторої , флешки, блютуз-мишку , модеми - нічого не бачить. Хоча до компа для передачі даних підключається без проблем.

А я його купляв в першу чергу для 3g -модема....

На ньому вже був поставлена прога Goggle Earth. Я підкачував через wi-fi детально карти в кеш - і використовув планшет в туристичних походах-сплавах. Лише купив водонепроникний чехол прозорий для 7 дюймових-планшетів. І він став "внедорожником" :)

81 доллар зараз він коштує

Опубліковано

Вроді як з того всього найцікавішим виглядає 10.1 Inch PIPO M3 Android 4.1,сам дивився собі на бюджетний варіант.От все вроді в тих китайцях добре,але порівняно з брендовими планшетами малий термін роботи і стрьомна підтримка.

От думаю вже взяти чи зачекати поки трохи з'явится про нього більше відгуків або впадуть ціни після того,як наїдяться Асусами,Кіндлами,Нексусами і т.п.?

аналогічно найбільше мене зацікавив

доречі за панду, хтось купував у них?

Опубліковано

,<

Cube U19GT Sunflower Dual Core 9.7 Inch Tablet PC RK3066 Android 4.0 16GB 1G RAM White за $206.99 -хороша модель за свої гроші

Брав такого-бомба. Мав біля себе asus і цей нічим не гірший. Працює швидко wifi супер, ігри йдуть. За таку ціну найбільш оптимальний вибір. Зараз замовив такого ж тільки 7 дюймів. Буду дивитись різницю.

Останній раз замовляв на Панді, трохи довго йшло.

Опубліковано

,<

Cube U19GT Sunflower Dual Core 9.7 Inch Tablet PC RK3066 Android 4.0 16GB 1G RAM White за $206.99 -хороша модель за свої гроші

Брав такого-бомба. Мав біля себе asus і цей нічим не гірший. Працює швидко wifi супер, ігри йдуть. За таку ціну найбільш оптимальний вибір. Зараз замовив такого ж тільки 7 дюймів. Буду дивитись різницю.

Останній раз замовляв на Панді, трохи довго йшло.

довго це скільки?

у мене за два тижні приходить

Опубліковано

знайшов ще один цікавий

CHUWI V99 2048*1536 9.7" Retina Display Android 4.1 $289.99

Operation System Android 4.1.1

RAM 1GB (DDR 3)

ROM(Memory) 16GB Nand Flash

Shell Material Aluminum Shell

Screen Size 9.7 Inch

Type Retina Screen, IPS

Display LCD

Resolution 2048 x 1536px

Visible Angle 180°

Extend Card Support TF card up to 32GB extended

Camera Dual camera, front and back are both 2.0 megapixels

Gravity Sensor Yes

Multi-Touch Yes, 10 points touch

Play Store Yes, built in

Bluetooth Yes, bluetooth V2.0

Video 1080P, AVI/MOV/MP4/RMVB/FLV/MKV…

Music MP3/WMA/WAV/APE/AAC/FLAC/OGG

Ebook UMD, TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…

Skype Yes

Email and Browser Yes, built in

WIFI Yes, 802.11 b/g/n

3G Not built in, support external 3G dongle: E1916, ZTE AC2736, HUAWEI E1750, HUAWEI EC122, HUAWEI EM770W

Earphone Interface 3.5mm

Work Time Up to 10 hours

Battery 10000 MAh, 3.7V

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...