Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Хотів би дізнатися у власників даного смартфону (і користувачів Windows Phone також), які загальні враження, а саме як модель лежить в руці, чи не тріскається матеріал. Чи є якісь дефекти зі звуком, SMSками чи розмовами?

Які враження стосовно Windows Phone 7.5? Робили ви full unlock і чи варто брати дану модель? Також хотів би дізнатися більше і про Lumia 610, можливо є якісь причини брати саме її.

Бюджет: 2000+грн

Якому смартфону ви б надали перевагу у даній ціновій категорії? Ігри мені не головне, екран як мінімум 3.5 для зручного серфінгу через Wi-fi. Щоб не тріскалось і не ламалось. Я любитель музики, тому можна подумати і про якість звуку та гучність (я про навушники звісно). Ну і звісно, батарея теж грає свою роль. Поверхнево я зупинився на Nokia Lumia 710, Windows Phone 7 особисто мені симпатизує, особливо з оригінальним інтерфейсом Metro. Symbian не пропонувати :)

Дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жирнющий мінус - нема мультизадачності, користувався три дні віддав назад в магазин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я би дивився на андроїд би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жирнющий мінус - нема мультизадачності, користувався три дні віддав назад в магазин.

Мультизадачність є.

Ну і деякі ціни по яких купують телефони.

6700 с 4800 грн

8800 карбон 15 000 грн.

Взагалі без ОС.

Не всім же по 16 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона мені не дуже потрібна. Що ще можете розказати?

6700 с 4800 грн

8800 карбон 15 000 грн.

А за 15к я собі машину б краще придбав. І то ще дешевше б обійшлося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене основний мінус 710 це відсутність слота розширення памяті.Своєї лише 8 гіг.

В іншому все на висоті і по збалансованій ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене основний мінус 710 це відсутність слота розширення памяті.Своєї лише 8 гіг.

памятаю як у мене був сіменс сх75 колись із флешкою на 512 - хватало з головою... ех... з такими темпами скоро будуть телефони з терабайтом власної памяті а власне самі телефони не будуть поступатись стаціонарним сучасним ПК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

памятаю як у мене був сіменс сх75 колись із флешкою на 512 - хватало з головою... ех... з такими темпами скоро будуть телефони з терабайтом власної памяті а власне самі телефони не будуть поступатись стаціонарним сучасним ПК.

Власна память це вже старе, в моду увійшли Cloud-сервіси. До речі на Lumia 710 дається безкоштовно 25 гб в Cloud-сервісі від майкрософту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(я про навушники звісно)

Сейчас же, вроде, большинство смартов идут с стандартным разъёмом 3.5", то можно любые уши туда воткнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мультизадачність є.

Спробуйте запустить одночасно - скайп, навігатор і реєстратор, дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуйте запустить одночасно - скайп, навігатор і реєстратор, дякую за увагу.

А андроїд зможе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і деякі ціни по яких купують телефони.

6700 с 4800 грн

8800 карбон 15 000 грн.

Взагалі без ОС.

Не всім же по 16 років.

Їм хоч і не по 16, але розвиток десь тоді і зупинився..

Не раз казав і скажу ще раз - ціна на ті зламкі від Nokia від сили 400 грн.

Смішно дивитись як 'королі життя' тим непотребом пантуються.

А андроїд зможе?

Зможе.

post-791-0-54447300-1348329151_thumb.png

Skype, iGo, DrWeb.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зможе. Skype, iGo, DrWeb.

Хвала адндроїду :sm142:

а ще шо за апарат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще шо за апарат?

Samsung i9100 Galaxy S2

Android 4.0.4

CyanogenMod 9-20120903-NIGHTLY-galaxys2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вискажу свою думку, адже свого часу розцінював данний телефон як кандидата для придбання.

Дизайн як на мене на 5-, мінусом для мене являються не сенсорні клавіші знизу екрану, із сенсорними було б повністю монолітна передня панель як у 610ї, і у щілини попадає бруд.

На рахунок власне операційної, мультизадачність тут відносна, фонові порграми ставляться на паузу на зразок того як у iOS ,із цього виникають деякі нюанси, якщо навігацію запустити та згорнути, а потім відкрити через 50 км, то місцезнаходження буде шукатись заново. Але у цьому й заключаеться швидкість та плавність роботи інтерфейсу, бо озу не завантажуеться фоновими програмами.

якщо не потрібно акцент на ігри дивіться всторону 610ї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Lumia 800, обирав по зовнішньому вигляду (дуже подобався N9), цільний міцний корпус (жодного люфта до сьогодні), скло (маю "ширшаві пальці, плівки стираю нараз), великі піктограми (щоб лекегко тикати було), швидкість і зручність користування, проги є всі, що мені потрібно, зв'язок з SkyDrive в 25 гб без проблем (дуже зручно). Э декілька мінусів, але вони для мого специфічного користування (наприклад, не можу знайти автотримач, щоб камера на дорогу дивилася), деякі програмні недоробки, які будуть усунені в наступній вінді

Взагалі я Віндофоном задоволений на 95%

А мультизадачність є, реалізована вона так собі (в авто грає МР3 і навігатор одночасно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в авто грає МР3 і навігатор одночасно

MP3 одночасно з іншими функціями працює навіть на 300-гривневому Nokia X1-01 на програмній платформі самого нижчого рівня (Series30), так що це абсолютно не те ж саме, що багатозадачність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би дізнатися у власників даного смартфону (і користувачів Windows Phone також), які загальні враження, а саме як модель лежить в руці, чи не тріскається матеріал. Чи є якісь дефекти зі звуком, SMSками чи розмовами?

Які враження стосовно Windows Phone 7.5? Робили ви full unlock і чи варто брати дану модель? Також хотів би дізнатися більше і про Lumia 610, можливо є якісь причини брати саме її.

Бюджет: 2000+грн

Якому смартфону ви б надали перевагу у даній ціновій категорії? Ігри мені не головне, екран як мінімум 3.5 для зручного серфінгу через Wi-fi. Щоб не тріскалось і не ламалось. Я любитель музики, тому можна подумати і про якість звуку та гучність (я про навушники звісно). Ну і звісно, батарея теж грає свою роль. Поверхнево я зупинився на Nokia Lumia 710, Windows Phone 7 особисто мені симпатизує, особливо з оригінальним інтерфейсом Metro. Symbian не пропонувати :)

Дякую за увагу.

Знаєш маю 603-тю (1 Ghz проц, 512 ram), перед купівлею дивився на Люмію, - ну "Фон" (той шо віндовс) ваще не сподобався, по якості звуку в вухах-я роблю троха менше, бо глушить (в мене 701-ша гарнітура) 1,5 Гб своєї і карти до 32... Ну і х-ки в 710-ї гірші, ніж в 603-ї... можу довести по багатьох параметрах шо Люмія хуже... ну так в НИХ вийшло. (До речі білий 603-й в Алло на 25% дешевше, (бо чорні розібрали) я купував за 1500 з доставкою в магазин це до кінця місяця вересня - акція) Гарних покупок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя особиста думка, як людини яка змінила біля 50 моделей телефонів за свій "мобільний стаж", на сьогодні найбільш універсальна платформа для смартфонів -- Андроїд. В вищих цінових категоріях з ним може позмагатись iPhone (проте, не в моєму випадку), в нижчих -- Symbian (якщо вас влаштовує "мертва" ОС з застарілим інтерфейсом і незручним керуванням). WinPhone, прийнаймні поки апарати на базі WP8 не з'явились в продажу і широкому вжитку, абсолютно ні разу не конкурент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя особиста думка, як людини яка змінила біля 50 моделей телефонів за свій "мобільний стаж", на сьогодні найбільш універсальна платформа для смартфонів -- Андроїд. В вищих цінових категоріях з ним може позмагатись iPhone (проте, не в моєму випадку), в нижчих -- Symbian (якщо вас влаштовує "мертва" ОС з застарілим інтерфейсом і незручним керуванням). WinPhone, прийнаймні поки апарати на базі WP8 не з'явились в продажу і широкому вжитку, абсолютно ні разу не конкурент.

Не знаю, чи з таким досвідом Ви юзали WP7.5, але перед заміною свого я дочці купив Samsung Galaxy Gio, і робота Андроїда не дуже сподобалася.

Так, Для продвинутих користувачів найкраще Андроїд, з його відкритістю, безліччю прог і модів, а як для звичайного юзера Вінда найкраща, імхо. Я ніразу не шкодую про купівлю Віндофона і чекаю WP8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я дочці купив Samsung Galaxy Gio, і робота Андроїда не дуже сподобалася.

Скоріше не сподобалась робота Galaxy Gio, а не андроіда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи з таким досвідом Ви юзали WP7.5

Особисто я не мав такого апарата у власності, але доводилось покрутити і порозбиратись, бо знайомий купив і попросив допомогти. Отже, своєї думки не зміню :)

В мене в сім'ї Андроїдом користуюсь я, дружина і старший син (10 років). Також телефонами дружини і сина (в обох HTC Desire S) регулярно користуються другий і третій сини (7 і 5 років), чудово справляючись зі всіма потрібними функціями.

Не знаю, можливо Galaxy Gio і не найкращий вибір, але зі всіх моїх апаратів на андроїді (Google Nexus One, HTC Desire HD, HTC Desire S, HTC Evo 3D, Samsung Galaxy S3) не дуже сподобались лише Desire HD і Evo 3D, і то тільки низьким часом автономної роботи. Від всього іншого я просто в захваті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які тоді android-моделі актуальні у даному ціновому діапазоні (2000+)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у даному ціновому діапазоні (2000+)

Дивлячись, який "+". Десь від 2400 починається ціна на HTC Desire S. Хоч і не нова модель, але досі один з кращих і збалансованих апаратів в своєму ціновому діапазоні. Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в авто грає МР3 і навігатор одночасно

MP3 одночасно з іншими функціями працює навіть на 300-гривневому Nokia X1-01 на програмній платформі самого нижчого рівня (Series30), так що це абсолютно не те ж саме, що багатозадачність.

Це виходить щось на зразок порівнання резидентних програм в MS-DOS і багатозадачності в Windows.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...