Перейти до змісту

З 27.09.2012 вводять новий потяг Луцьк-Львів

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

[Оверквотинг киллд]

я перепитав "до чого це?", бо не писав нічого пов"язаного з тим, що маршрутки заповільно їдуть, я констатував факт, без будь яких претензій. Я знаю яка там дорога. Цей потяг тому і буде дуже популярним, бо не потрібно буде труситися по тих ямах.

Звичайні потяги в нас не їздять з середньою швидкістю 80 км/год, тому припустив що може буде хюндай з відповідною ціною на квитки. Той самий Ковель-Чернівці до Львова їде близько 5 годин.

• Відповідей 180
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

чому це звичайні поїзди не їздять 80 км/год?

Їздив у Дніпропетровськ, в поїзді бавився GPS

Швидкість була 90-100 км на годину

Поїзд був аж ніяк не хюндай :)

Опубліковано

Ще деяка інформація, поїзд мае номери 801\802 (шукайте по цих номерах),всьго місць 90 ,поділені будуть на три класи ,з відповідною ціною ,зупинятися буде тільки на станціях (дачники в прольоті:)) ,Гнідава ,Несвіч ,Сенкевчівка, Горохів ,Стоянів ,Радехів ,К-Бузька ,Дубляни ,Львів..

На хороших участках типу Луцьк-Гнідава швидкість за 100 км, на інших хочуть добитись 70.

народна назва ,,рейковий автобус,,

в звязку з пуском цьго поїзда зміняться графіки поїздів які курсують з станцій Луцьк і Рівне до Львова.

Опубліковано
чому це звичайні поїзди не їздять 80 км/год? Їздив у Дніпропетровськ, в поїзді бавився GPS Швидкість була 90-100 км на годину

припустим, поїзд їде 200 км зі швидкістю 90 км/год. В той же час він зупиняється 5 разів по 3 хвилини, середню швидкість вирахуєш? :) А якщо врахувати, що ці 90 км/год він набирає і втрачає не миттєво?

Опубліковано

цікава ціна квитка? та який вид потягу?

Ну все ж таки цікавить ціна квитка ...

ну думаю не 50-60 грн як маршрутка?

Вгадав :smile3: :

post-10140-0-67696200-1347722855_thumb.j

Думаю, якщо і пустять, то буде потяг їхати через Рівне.

Пряме сполучення Луцьк-Львів.

Де це знайшли їх вартість, я щось перерив і сайт УЗ (немає ще в продажі там цього потягу), і сайти е-квитків.

Хотілося б побачити і вартості на інші класи.

Опубліковано

Я тільки за обома руками! Поїздом до Львова це набагато зручніше, надійніше і веселіше ніж в добитій маршрутці, в якій холодно, трясе і підкидає (особливо коли перетнув межу Львівської області і починається дорожка... ). Якщо їхати до Львова на вихідні сімєю, однозначну розглядаю цей варіант, а тим більше якщо є маленька дитина.

Опубліковано

[оверквотинг киллд]

так воно і є ,з ровером не пустять.

Забув написати в першому пості ,курсувати буде всі дні окрім середи і четверга.

Опубліковано

так воно і є ,з ровером не пустять.

в собранном виде - да. а в виде ручной клади (то есть с отсоединенном колесом и в чехле) не пускать не имеют права.

проблема мест, imho, решается предварительной покупкой билета

Опубліковано
Потяг буде курсувати щоденно крім вівторка та середи.

кто прав? :)

Опубліковано

чому це звичайні поїзди не їздять 80 км/год?

Їздив у Дніпропетровськ, в поїзді бавився GPS

Швидкість була 90-100 км на годину

Поїзд був аж ніяк не хюндай :)

difoto правильно написав, ми говоримо про середню швидкість, а не максимальну на якомусь відрізку.

Якщо це буде рейковий автобус, то квитки, як на море треба буде купляти за місяць, чи вони бувають більші?

Опубліковано
Потяг буде курсувати щоденно крім вівторка та середи.

кто прав? :)

http://wap.uz.gov.ua/index.php?m=info.info_posagiriv.rozklad_ruhu&f=ScheduleOra.Train&T1=41446&lng=uk

Опубліковано

свершилось чудо !!! теперь можно во Львов добраться без всяких там бабок с тюками ..... и не ехать по этому бездорожью аж 3,5 часа а когда и 3 часа...

Опубліковано

припустим, поїзд їде 200 км зі швидкістю 90 км/год. В той же час він зупиняється 5 разів по 3 хвилини, середню швидкість вирахуєш? :) А якщо врахувати, що ці 90 км/год він набирає і втрачає не миттєво?

ок. Середня швидкість - це відношення довжини шляху до часу.

Шлях в нас є (200 км) шукаєм час.

15 хвилин - стоянки

припустимо що гальмує поїзд 3 хвилини, розганяється теж 3.

Розганяється він до 90, то середня швидкість на ділянці розгону-гальмування буде 45

тобто 30 хвилин по всій ділянці поїзд рухається зі середньою швидкістю 45 км на годину, і під час розгонів-гальмування він проходить дистанцію 22.5 км.

Лишається 177.5 км, які поїзд проходить на швидкості 90.

Майже 2 години. на пару хвилин меньше, але округлимо.

Маєм 2 години (максимальна швидкість) + пів години (розгін-гальмування) + 15 хв (простой)

2.45 хвилин витратить поїзд на дорогу, що значить середня швидкість в нього буде 72 кілометра на годину.

Тобто поїзд, маючи 5 невеличких зупинок вкладається в 2.45 по часу, рухаючись з максимальною швидкістю 90 на відстань 200 кілометрів (що чуть більше як до Львова)

Якщо я взяв замало часу на розгін-гальмування - все одно лишається невеликий запас, бо кілометраж прикладу більший за відстань від Луцька до Львова :)

з.і. приклад невдалий, треба було більше чи довші зупинки придумати ;)

Опубліковано

Последнее китайское за оверквотинг. Ещё раз повторится - РО минимум на неделю будет.

Чесно, мені це було влом розписувати, хоча хотів...

Тобі +))

Опубліковано

ок, але в загальому я до того вів, що за 2.45 (як написано в розкладі) і звичайний потяг має проїхати цю ділянку без проблем, якщо в нього не буде двох півгодинних зупинок.

28-го побачим чи то хюндай чи що за інше чудо буде

а на тему "забий" чомусь згадуються різні загадки в неті з підписом типу "90% людей відповідають неправильно на це питання". І вроді порахував, і вроді перевірив, і ніби правильно, а відповіді правильної то нема, і лишається відчуття, що десь таки міг протупити :)

Опубліковано

Чего-чего, хьюндай?? с Луцка во Львов по кривым рельсам?

Хьюндаи по новым рельсам которые спецом для них прокладывали не очень хорошо ездят, а тут Луцк-Львов... не верю)

Опубліковано

Шось мені теж якось дивно що так швидко буде їхати, хіба що полотно поміняли. Та і не забуваємо шо то буде дизель, контактної мережі то там нема.

Думаю після пуску потяга час троха підкорегують в більшу сторону.

Опубліковано

Сама класно було їздити електричкою Ківерці-Львів. о 1:20 з Луцька і в 7:30 у Львові. Назад зі Львова 18:30 і в 0:20 в Луцьку. Цілий день можна гуляти по Львову і пити Львівське в Криївці. І всього за 12 грн в одну сторону. А цей за 60 грн. Дорогувато їздити до Львова на пивко...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...