Перейти до змісту

Осиное гнездо

IREN_ 86

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Подскажите как уничтожить осиное гнездо ? Гнездо расположено высоко над окном . Кто может оказать такую услугу ?

Опубліковано

Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.

Опубліковано
... Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.
:0016::_25::_36:
Опубліковано

І у мене така ж проблема. Можливо хтось знає номер телефону якоїсь служби, яка займається виведенням осиного гнізда? Звернулась до ЖЕКу та МЧС, але відповіли, що це не їхні турботи(((

Опубліковано

Дождаться ночи и взять паяльную лампу :)

або ж

Вже писав про такий варіант: дождатись похолодання, мішок на голову (тобто кубло) і кінці в воду чи в вогонь :0084:, або :lopata: в яму. Як кому подобається

Опубліковано

Не знаю чи допоможе мій досвід, в мене оси завелися в квартирі, під підвіконням в кухні, точніше під самим вікном, вигризли в пінці собі нормальний такий вулик - соти були в два ряди, коли я нарешті до них добрався. Ми трохи "очканули", коли вони почали розширятися в сторону квартири і зявилася малесенька дірочка зі сторони квартири, тобто в любий момент вони могли розширити отвір і влетіти в квартиру. Отвір нашвидко зашпаклював. На форумі бджолярів вичитав як хтось заливав кубло кип'ятком, але там це було можливо, а в мене вода десь збігала стороною, бо втрати серед ос були незначні. Про втрати легко взнати - оси виносять трупи з гнізда як і бетон який вони нормально так трощать. Допоміг дихлофос з "присобаченою" трубкою від монтажної пінки, трубку засунув в гніздо через льоток аж до хрусту сот і випустив весь балон, правда він був початий і його не вистачило, гул піднявся конкретний і не згасав, жінка терміново сходила на базарчик докупила дихлофосу і я їх таки добив. З вулиці вийняв дві цеглини і повитріхав соти з вже дохлими осами.

Сам не робив. Але чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім включити пилосос на видув (не знаю, чи в сучасних таке є - в радянських було), і всіх ос видути у вогонь. Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в якийсь орган державної влади.

Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів.

Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі :)

Опубліковано

На форумі була тема і в ній давали контакти служби по боротьбі з шкідниками.

"Профдезінфекція та дератизація" вул.Теремнівська,68 тел.5-10-04. Номер телефону, напевне, змінився і тепер 25-10-04. Спробуйте зв"язатися

Народні методи не гумані, але дієві - вогнем, або зимою.

Я уже ранее звонила на етот номер - осами они не занимаются . Если кто знает еще другой номер пожалуста напишите.

Опубліковано

Це не більше чим байка, хоча прикольна. У пилососів ніколи не було реверсу, а зміна напрямку руху повітря відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув). В імпортних пилососів видув зустрічав тільки в Самсунгів.

Уявляю як після прибирання хтось випадково увімкнув би реверс і все що зібране з усієї квартири тепер на одному килимі :)

Нікель, в пилососах був реверс. В принципі, і зараз є, оскільки повітря з нього видувається. Тільки не до кожного пилососа можна підключити шланг на видув. У радянських пилососів точно була така фіча. Принаймні, в "Ракеті". Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа. Можна було використовувати як пульверизатор, в комплекті йшла насадка.

http://magak.ru/hanmade/remont-planirovka/331-2012-07-24-23-41-50?start=4

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=48:6204-2 , цитата:

у меня есть старинный пылесос, называется "Ракета", (60-х) годов производства

корпус в виде циллиндра, сзади засасывающее отверстие, спереди выпускное...

так в нем шланг можно открутить сзади и поставить на нос

получается насос для нагнетания воздуха, к нему даже была насадка-пульверизатор, можно было стены красить-белить

дует так, что детали с плат чуть не срывает

Бачив й інші пилососи з можливістю видуву.

От тільки не знаю, чи дозволяла їхня структура видувати вміст мішка. Можливо, й були такі, що дозволяли так збочитися.

Опубліковано

зміна напрямку руху повітря [в шлангу] відбувалася перекиданням шлангу перед двигуном (вдув) чи після (видув)

У радянських пилососів точно була така фіча. Для цього шланг прикручувався до решітки, через яку видувається повітря з пилососа.

Чим відрізняється?

Ос винищуйте дихлофосом.

Опубліковано

Це не реверс

Ну, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:

...потім включити пилосос на видув...

То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.

Опубліковано

Це не реверс

Ну, прости мене, тєхнічєскі неграмотного. Але про "реверс" ти перший почав писати. Я ж писав так:

...потім включити пилосос на видув...

То де я лох, а ти перець? Бо ж судячи з твоїх постів, саме так.

Це лише твоя думка, яка з моєю не має нічого спільного. Я не думав, що це тебе так зачепить, знав би взагалі не коментував.

Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг.

Опубліковано
Щоб оси вилетіли з шлангу, треба не шланг переставляти - це абсолютно нічого не дасть, а увімкнути двигун (турбіну) в протилежному (реверсному) напрямку, тоді весь вміст мішка вилетить через шланг.

Цілком підтримую. Маю Самсунга з перекиданням шлангу на видув, при цьому пил з мішка не видувається. Кого цікавить дане питання - можу викласти фото з поясненням що до чого.

Опубліковано

Ну, але куди більш гуманно було б просто вийняти мішок з пилососа, і відправити його посилкою в...

...в межигір'я з написом "Мед для Віктора Януковича з повагою від Віктора Ющенко"

Опубліковано

оффтопну за пылесосы на пальцах:

у ракеты, как и у остальных пылесосов, воздух заходит через дыру-вход (в неё вставлен шланг с трубой), далее проходит фильтр и выходит через дыру-выход. То есть если поднести руку ко входу - её будет засасывать, если к выходу - наоборот отталкивать. Переставив шланг на выход получим просто поток воздуха прошедшего через фильтр, по-этому никакие осы вылететь не смогли бы, без "хирургического" вмешательства в строение техники. Хоть идея интересная, но лишь в теории.

Опубліковано
... чув такий садистський спосіб, як затягнути ос в пилосос, а потім ...
!

До речі, в мому Самсунгу теж є отвір для шланга на видув, але ос, звичайно, тудою не видуєш :) Ним можна їх тільки подразнити ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...