Перейти до змісту

Здайте "точку" смачних кавунів в Луцьку"

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Діліться враженнями і досвідом по придбанню гарних цукрових кавунів в Луцьку. Де, в кого, ринки, магазини?

І навпаки, куди не варто звертатись за купівлею цієї ягоди.

Опубліковано

А у мене вдома ростуть кавуни. Вони, правда, не такі стиглі і солодкі, але свої, власні ;) Ну це я так, трішки відійшла від теми - просто похвалитись захотілось... :0151:

Опубліковано

вдома це круто :) але кавунів на жаль у нас нема солодких, всі вони якісь "мутні" в плані звідки привезені, раджу їсти їх не вигризаючи до самої шкірки бо чим ближче до неї тим більше накопичення хімікатів.

А так купляв в там-тамі, то пощастило нормальний попався, а купував в НАШ то взагалі два попались не дуже, один взагалі викинули.

Опубліковано

Завозы разные. Беру в основном в Салюте на Грушевского, т.к. ближе к дому. Раз попался немного недоспелый, через неделю взял там же, уже был сладкий и сочный, кожура в полсантиметра. Сегодня зашёл, то лежат в основном мелкие и со светлой кожицей. Лотерея :)

А если брать на рынках, то смотреть на срезаные части арбуза, что лежат поверх остальных. По ним более менее видно, какой завоз пришёл. Сладость, правда, не определить.

Опубліковано

Я купую на північному ринку. Кавуни вибирати не вмію. Просто кажу продавцю, який я хочу і щоб вирізали "пірамідку" зверху ягоди. Попереджую, що куплю тільки за умови, якщо сподобається. Все чесно та смачно! :)

Опубліковано

А понту з теми - кавуни ж постійно завозяться нові?..

Брав і на Кравчука з машини біля Слона, і на точці на повороті на Боратин, і на "Північному" справа від входу від Глобуса - всюди попадались кльові. А мій батько навпаки - що не купить, то якесь недостигше.

Опубліковано

Купляв в "Сільпо" жовтий кавун , дуже сподобався , надзвичайно солодкий .

І в яку ціну таке задоволення?

Приблизно 4.00 грн\кг. , точно не пам'ятаю . Кавун мені заважив десь 21 грн.

Опубліковано

по темі кавунів 2 картинки попалися недавно на очі, сподіваюсь не оффтоп )

п.с. брав з машини біля Слона тиждень тому - зовсім не солодкий попався. якщо купуєте половинку - пробуйте не з середини мякоть, а ближче до краю

703633555.jpg

719000082.jpg

Опубліковано

Купляв в "Сільпо" жовтий кавун , дуже сподобався , надзвичайно солодкий .

Півгодини назад заїхав спеціально в Сільпо. Жовтий кавун - 3,99 грн./кг. За смак по п'ятибальній шкалі поставив би "5-". За свіжість - "4". Без кісточок.

P.S. Додатково захопив акційних "киш-мишу" (14,44 грн./кг) та улюбленого сиру Maasdam (Голландія, 59,94 грн./кг).

Опубліковано

а ти кажеш непотрібна тема, бач скільки цікавого:)

Опубліковано

Я беру на автомобілі біля дитячого майданчика близ Сільпо (Кравчука) по 3 грн\кіло, завжди траплялись солодкі і не биті

Опубліковано
А у мене вдома ростуть кавуни. Вони, правда, не такі стиглі і солодкі, але свої, власні ;) Ну це я так, трішки відійшла від теми - просто похвалитись захотілось... :0151:

у мене теж свої кавуни є )

Опубліковано

а ти кажеш непотрібна тема, бач скільки цікавого :)

тоді її тре перейменувати на, наприклад, "Кавуни. Як з ними боротися?" і лишити тільки 10-те повідомлення :) Для мене з нього було новинкою, що звук має бути глухий, а не дзвінкий - тепер я знаю точку де точно є 3 8-кілограмові кавуни, які підпадають під вище описані ознаки. )

Опубліковано
якщо купуєте половинку - пробуйте не з середини мякоть, а ближче до краю

Ніколи не купую половинок і не надрізую, враховуючи умови продажу і ножі якими їх розрізають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...