Перейти до змісту

спека, ходім купатись після роботи

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чем Стырь не устраивает?

а сам там пробував купатись? особливо нижче Луцька по течії.

засрав Луцьк вже той Стирь гірше нема куди.

Опубліковано

Як не прикро, але в Луцьку нема де купатись.

Не раз приїзджають гості, а повести скупнутись нема куди. Навіть соромно перед іншими містами. Всі дивуються, як це так може бути, що ЦІЛА РІЧКА в місті є, а от покупатись нема де...

Робили-робили то "залів", так і вср...сь... А територія то величезна! Що хочеш там можна було б зварганити. Хоч якийсь пляж...

Також розлив Сапалаївки в "другому парку", що між Відродження та Ветеранів... Така площа води посеред Луцька - і болото...

Але ж на то в міста грошей нема! От на "оптовий ринок" (що по Боженка) , який нафіг нікому не був потрібний, гроші знайшлися, а от привезти декілька десятків машин піску, щоб хоч діти мали де в воду зайти, на те не вистачає...

....

Ну то так, "крік души"...

А по суті - казали знайомі, що непогано можна скупнутись в Струмівці на "Єрємєєвському" ставку, з тієї сторони, де в нього забора нема (сторона на Рівне)

Опубліковано

А включить мозг и пройти вверх по течению? Или от жары всё поплавилось? ;)

та хоч тричі включай і ходи взад-вперед цілий день це тебе не спасе, ну хіба на хрінницьке водосховище поїхати.

Опубліковано

Чем Стырь не устраивает?

я наприклад не вважаю р. Стир придатною для купання велика калюжа,

Діма ти сам купався би там ?

Опубліковано

недавно купався в Стиру ось тут http://goo.gl/maps/84ojG

+++ вода чиста, берег крейдяний, острів! на Стиру, досить гарний краєвид,

- - - трошки далекувато, дорога після Крупи - бруківка і залишки асфальту часів СССР

Опубліковано
А по суті - казали знайомі, що непогано можна скупнутись в Струмівці на "Єрємєєвському" ставку, з тієї сторони, де в нього забора нема (сторона на Рівне)

А знакомые не рассказывали, что в это озеро стекают трупные воды с Гараздженского кладбища? Не? ;)

та хоч тричі включай і ходи взад-вперед цілий день це тебе не спасе, ну хіба на хрінницьке водосховище поїхати.
я наприклад не вважаю р. Стир придатною для купання велика калюжа,

Діма ти сам купався би там ?

Ляяя, повторюсь. Вам воздухом в городе дышать не страшно? Мобильник к черепу подносить не страшно? Паникёры.

Выйдите в парк или пройдитесь выше по течению в сторону моста на Рованцы. Вода намного лучше, чем в большинстве близлежащих озёр.

Да, я там купался. И в Теремно тоже. И сотни людей регулярно (и зимой тоже) залазят в эту "грязную" воду. И представьте, все живы, никому ничего не делается :D

Но вас же всё равно не переубедить - поэтому можете продолжать жаловаться :D

Опубліковано

в хрінниках у водосховищі справді вода набагато чистіша. це я кажу як людина, що купалась і там, і в Луцьку.

Опубліковано
... Вам воздухом в городе дышать не страшно? Мобильник к черепу подносить не страшно? Паникёры....
...А знакомые не рассказывали, что в это озеро стекают трупные воды с Гараздженского кладбища? Не? ...
;) сам не "панікьор", нєєє ;)

і куди тільки ті води не стікааааюююють.... :)

Річку Ганг знаєш? далі розсусолювати? ;)

писи...

...Выйдите в парк или пройдитесь выше по течению в сторону моста на Рованцы. Вода намного лучше, чем в большинстве близлежащих озёр...

Справа ж не тільки в воді, а й в пляжі. Якщо глина/болото, то й задоволення від води сумнівне...

Опубліковано
Справа ж не тільки в воді, а й в пляжі. Якщо глина/болото, то й задоволення від води сумнівне...

Тема про купаться после жаркого рабочего дня, а не про валяние на идеальном пляже. Для того, чтобы освежиться, глина - не препятствие, есть такая вещь, как шлёпанцы ;)

;) сам не "панікьор", нєєє ;)

Нисколько. Пока его не закрыли, постоянно там был, иногда и по 2 раза за день :)

Опубліковано

44 чебені) як для мене прекрасне місце для купання)

Був цього року і в Чебенях, і в Хрінниках. Чебені "відпочивають". В радіусі 50 км від Луцька краще Хрінників не знайти для сімейного відпочинку на воді.

P.S. По дорозі з Хрінників (зразу за Лавровом справої сторони) ще й кукурудзи можна трохи захопити. :_08:

Опубліковано

Їздимо з дітьми на Чорногузку, що праворуч за мостом в Гіркій Полонці в напрямку З Луцька у Напрямку Львова. (Біля газової труби)

Вода проточна, чиста. Стоячи на дні бачу ноги свої (пальці) глибина - мені по груди. (~1,5м)

Також їздить маршрутка з міста (19).

Опубліковано

Їздимо з дітьми на Чорногузку, що праворуч за мостом в Гіркій Полонці в напрямку З Луцька у Напрямку Львова. (Біля газової труби)

Вода проточна, чиста. Стоячи на дні бачу ноги свої (пальці) глибина - мені по груди. (~1,5м)

Також їздить маршрутка з міста (19).

да, там теж народ завжди відпочиває. Дітвори море в таку пору :)
Опубліковано

Та і на Озерце можна поїхати, тут пару км. буквально...

збиретесь на Озерце, свисніть, мо і я з Ківерець прикручу на педалях...

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Та і на Озерце можна поїхати, тут пару км. буквально...

збиретесь на Озерце, свисніть, мо і я з Ківерець прикручу на педалях...

Знаю чим закінчується оте ваше "прикручу на педалях", ібо не раз ... :)

Був там пару разів літом. Порівнюючи з Стиром мені там більш до вподоби, хоча й народу тьма.

відоме для велосипедистів класне озеро Солдатське

озеро класне

• post-1923-0-19584100-1344325097_thumb.jpg

чисте не калюжа

туди автомобілем можна заїхати? Чи тільки на вєліку???

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...