Перейти до змісту

О бидлє

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Если бы мальцы эти сидели и плевали вокруг урны,тогда другое дело(тупорылое).А так какие вопросы к населению?Комунгосп и администрация должны предусмотреть воспитание граждан с помощью предоставленной системой санитарных норм!

жить не можешь без семок - купи 2 пакетика, пересыть 2 в 1 - вот тебе и емкость для мусора

А если денег только на один пакетик? :)

То можна і не купувати велика проблема прожити без насіння !

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Если бы мальцы эти сидели и плевали вокруг урны,тогда другое дело(тупорылое).А так какие вопросы к населению?Комунгосп и администрация должны предусмотреть воспитание граждан с помощью предоставленной системой санитарных норм!

жить не можешь без семок - купи 2 пакетика, пересыть 2 в 1 - вот тебе и емкость для мусора

А если денег только на один пакетик? :)

Покупая семечки в магазине, можно подумать на перед - куда девать лушпайки. Практически во всем магазинах есть целофановые пакетики "маечки" которые в большинстве - бесплатны, а если и нет то от силы стоят 5 -10коп.

Опубліковано
Покупая семечки в магазине, можно подумать на перед - куда девать лушпайки.

Перед написанием подобного, следует подумать о целевой аудитории, которой это адресовано.

Опубліковано

Покупая семечки в магазине, можно подумать на перед - куда девать лушпайки. Практически во всем магазинах есть целофановые пакетики "маечки" которые в большинстве - бесплатны, а если и нет то от силы стоят 5 -10коп.

тре підкинути ідею виробникам сємок - в кожен пакет сємок вкидати пакетик для лушпиння

Опубліковано
неееееее, в синем, сцуко, гламурная няшечка - красные тапки рулят!!!!

красные мокасины... тренд интернета :D

Опубліковано

ТС, нічого проти не маю, тідбки "ЗА". Таких треба "знищувати" поки не розвелось багато. Але от вони можуть поскаржитись на вас, що ви їх сфотографували без їх дозволу. А фото-відео зйомка приватних осіб без їх дозволу, якщо не помиляюсь, може бути оскаржена в суді проти вас.

Опубліковано

чого ви від дітей хочете, я придурків під 30 ганяю по фірмі щоб не лузали насіння. Ну так, складають на купку сміттячко, но мля - на робочому столі. Та і взагалі, щодня йду через центр і часто наблюдаю як мамочки з колясками точно так само "серуть" де стоять, а стоять на центральному майдані міста.

Так що... на мою думку, якщо немає виховання культури в навчальних закладах (про вдома я упускаю бо умови у всіх різні) і на законодавчому рівні то не підтримується - то відкіля та культура візьметься на вулиці.

Опубліковано

У меня друг есть. Особо опасный рецидивист. Конкретный мужик. Спрашивает одного "блатного": "Ты за что так отлупил пацана?" Ответ: "Я был зол и он мне под руку попался". "Хм, - говорит ООР, - а почему я тебе никогда под руку не попадаюсь? Отлупи меня!".

История к тому, что повы(цензура)ься перед беззащитными малолетками, которые сами вас боятся - это все гаразды. А ты, один с другим, поставь на место владельца Лексуса, Инфинити, "кубика", который засрал ВСЁ вокруг тебя. Хоть бы сфотографируй его и помести сюда. Вот тогда будешь героем.

Опубліковано

ТС, нічого проти не маю, тідбки "ЗА". Таких треба "знищувати" поки не розвелось багато. Але от вони можуть поскаржитись на вас, що ви їх сфотографували без їх дозволу. А фото-відео зйомка приватних осіб без їх дозволу, якщо не помиляюсь, може бути оскаржена в суді проти вас.

Вітаю, ти тільки що надав юридичну консультацію, дипломованому юристу ;)

Опубліковано

чого ви від дітей хочете, @я придурків під 30 ганяю по фірмі щоб не лузали насіння@. Ну так, складають на купку сміттячко, но мля - на робочому столі.

вбив наповал....ги...ги

Опубліковано

не про малолєток но тема та ж.

були колись часи.. давно то було.. коли молодь слухала не пОТАПА а українську музику, а і музика українська тоді була.

Так от. Стоїть біля "бімбома" хамер. І от моя тьотя, проходячи повз нього, ледь не зловила собою обгортку від морозива. Підійшла до віконця і хотіла пояснити хто вони. А там Скрябін... Тьотя просто глянула і пішла далі... шибко розстроїлася і осадок лишився. Як і в мене після розказаного.

Опубліковано

бити тут не варіант. хіба полякати.

знаю історію як в знайомих сина побили два отаких пісюна. він їх обох виловив, відкопав. і шо в результаті? дві заяви. ще їм і заплатив "за лікування".

Опубліковано

Як би Ярчик не згадав за свої принципи, то половині дописувачів навіть не було б що написати.

Опубліковано

Да ладно, можна подумати ми ніколи не плювали отако як "червоні мокасини". І ми ще не знаємо якими поглядами будуть проводжати свого Ярчика наші діти після такого зауваження. Це ще добре що самостверджується лише поглядом, інший би послав н*х і набрав би бидло-тата в разі фізичної нестриманості візаві.

Не зрозуміло чи він продовжив плювати під ноги червоні мокасини.

Опубліковано

Да ладно, можна подумати ми ніколи не плювали отако як "червоні мокасини". І ми ще не знаємо якими поглядами будуть проводжати свого Ярчика наші діти після такого зауваження.

Про своїх поки ніц сказати не можу - рано їм ще)))

Вже не пам"ятаю де це було і при який обставинах, та те, що це мені тоді вразило - факт.

Хлопчина жував жуйку і чавкав дуже голосно. Коли я зробила зауваження - вибачився і перестав.

В маршрутці підвипивші хлопці голосно щось обговорювали з емоціями, які виражались матами.

Після мого зауваження вибачились, матюкатись, правда не перестали.

Але це все було значно рідше і значно тихіше.

Опубліковано

порядный хлопец бы уже давно спрыгнул с той лавочки,не ожидая пока Ярчик завершит свои словесные угрозы.

Ярчик не погрожує, а має дурну звичку спершу робити, а потім, якщо треба, то пояснювати, навіщо він це зробив :)

В принципе,автор прав-чистота родного города!

С другой же стороны-где урна?

За 1 метр від лавочки на фото зліва, просто не попала в кадр.

Опубліковано

Цивільний кодекс.

Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок

1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

Незгоди зі зйомкою не було. Пацани позували. Лише після того, коли я сказав, що зробив це заради публікації в інтернеті - прозвучало прохання витерти фото.

Опубліковано
Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці,

Тобто, якщо хтось мене сфотографує як я під кущиком робитиму те-є, то це рахуватиметься на природі і я не зможу поскаржитись?

П.С. те-є - нічого протизаконного

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...