Перейти до змісту

Шлюб чи життя "на віру"?

Samhayne

Ваш вибір: "Шлюб чи....."  

89 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Эмоциональные выражения - это не всегда мат. Лично я мат не употребляю ПОЧТИ (то есть одно матерное слово в неделю примерно), при девушке - тем более. Не знаю, воспитали меня так. И эмоциональная составляющая отношений - это ведь не всегда слова. Это и поступки, и взгляды, и касание, и еще много чего...

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я все понимаю. Но насчёт эмоций. Мы эмрции считаем то что показыветься то есть то что мы замечаем! А ведь еь люди интроверты или немного аутисты просто те котрые не любят показывать свои эмоции. Но это ведь не значит что они эмрциональные мерзляки. Я например такая. Редко показываю своё оношение будь то парень который нравиться подружка или просто человек который неравнодушен мне. Мне кажеться это лишнее...

• 6 місяців потому...
Опубліковано
кумарят меня эти голосовалке.... :huh:

а чьо зайшов? ^_^

кожен сам вибирає- пожити на віру чи лише після одруження зажити разом. статистика статистикою, громадська думка громадською думкою, але досвід цей надто індивідуальний.

А насправді зараз особливого тиску суспільства немає. я розумію, що міг би жити з трьома і нікого би це не запарило. у нас в будинку жіночка мать двоїх дітей тепер прожива з партньоршою. і у дворі ні демонстрацій, ні мітингів, ні навіть шушукань. більше гризе стан вивозу сміття.

жити , звичайно, краще окремо. ми жили 6 років з батьками, потім переїхали до свого помешкання. з батьками було нармально(з моїми ми жили). вони не втикалися у наші внутрєнніє дєла. але окремо виявилось ще кайфовіше:D але. найсильніші кризи у нас відбулися уже коли ми стали жити окремо. і прожили ми уже були 7-9 років.а до того знайомі були 5 років. здається, вивчити уже могли один одного до дрібничок. а фіг там. людина міняється, росте, розвивається, і не завжди ці зміни узгоджуються зі змінами в партнері.

Опубліковано
Толег, не блондинь. :huh:

мало того, что головалка древняя как Троя, так ты еще через пол-года ответить решил ^_^

ой, ладно оце, Шурєг, брунетом жгучім прикидатись:D в древності я не посіщав цей форум. а тут воно мені на очі попалось-перечитав, зацікавило. захотів-відповів. якщо вона така неактуальна- то хулє ви її не грохнете?;)

Опубліковано

пожити на віру - дивне поняття якесь як на мене... Чим шлюб - не життя на віру??? Шлюб, що дає якісь гарантії??? Майже ніяких.

Опубліковано

ну чого не дає. В разі народження дитини - офіційно визнаний батько мусить сплачувати аліменти, хоча це й без шлюбу, канєшно... можна, але тяжче довести і в основному лінь.

• 6 місяців потому...
Опубліковано
ІМХО, штамп в паспорті не міняє нічого. якщо хочуть жити разом і приносити один одному задоволення, спільно вирішувати проблеми - будуть. не захочуть - прикуйте ланцюгами один до одного і все-одно розбіжаться.

аби не переростало в "битовуху"...

є така категорія людей, які разом не можуть і окремо тяжко, і здається не мучаються, але....

Короче доходячи до загсу щоб подати заяву на розлучення, вони зазвичай не доходять туди, а посто розвертаючись йдуть назад! А якщо подумати скільки ще тре нервів щоб пережити...

Так що штам в паспорті якраз і міняє все. Відповідальності більшає!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Дорогі форумчани, вам ще мало відомі властивості кохання. Наприклад те, що людей можна перелюблювати, шлюб протиприродний. Ви б почитали книгу Ошо "О женщине" там якраз є тема кохання. А паспорт, вінчання - можна й без цього жити

Опубліковано

AswenDer, ты о чем говоришь?

что нам "" мало відомо"?

я с женой в браке - 2.5 года. вместе - лет 6-7

что мне еще надо постичь?

Опубліковано
Дорогі форумчани, вам ще мало відомі властивості кохання. Наприклад те, що людей можна перелюблювати, шлюб протиприродний. Ви б почитали книгу Ошо "О женщине" там якраз є тема кохання. А паспорт, вінчання - можна й без цього жити

мона і нуна. :P

Опубліковано
Та закройте тему уже!

Di ти чого такий нервовий тут люди підняли актуальну тему.

Повір з власного досвіду з моєю половинкою прожив 5 років у громадському шлюбі і вже одружені 1 рік від цього стосунки не змінились.

Все залежить від почуттів та ставлення один до одного і не тільки. Кожна сімя це окремі стосунки і не можна міряти під 1 рамку всіх....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...