Перейти до змісту

Вибираю телефон. Що порадите?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене був 6120с... якби не необхідність вай-фай та жпс, не продав би, а так змушений був продати за 350 грн... більше за нбого ніхто не давав...

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а що за сенсор?

керування здійснюється не кнопками(клавіатура взагалі відсутня), а дотиком до дисплея в потрібні точки

Опубліковано

а що за сенсор?

керування здійснюється не кнопками(клавіатура взагалі відсутня), а дотиком до дисплея в потрібні точки

я вже зрозумів... я чомусь спочатку подумав, що мова по С5-03, а потім додивився, що це С5-00, точніше С5-00 5МР..

Опубліковано

Бери HTC Desire, за 1600 грн можна знайти у хорошому стані. Якісна аппаратна начинка і якісне програмне забезпечення на любий смак.

На жаль не влазить у бюджет... почекаю, мо хто бв буде продавати або глобального падіння цін, або сам раптово розбагатію...

якщо бюджет затискає, а хочеться вже - пошукай в хорошому стані нокію 5530 (остання моя нокіа перед симбіаном). Досить швидка, хороший екран, сенсор правда резистивний. Є вай-фай, для жпс-а використовував окремий блутуз приймач (до речі, він ще лишився, якщо цікавить - напиши в ЛС). Для потреб жпс, опера, пошта + дрібні послуги смартфона - непогано справлявся. Але якщо хочеться більше - однозначно андроїд.

Опубліковано

Операционная система Symbian OS 9.3

Хто під неї зараз пише?

не смішіть мої носки, на симбу все написано уже давно і абсолютно все що можна уявити.

на рахунок GPS то нормальний та без інету я бачив лише на нокіа

батарея теж на нокіа найкраща

можу запропонувати такий варіант

Опубліковано

якщо бюджет затискає, а хочеться вже - пошукай в хорошому стані нокію 5530 (остання моя нокіа перед симбіаном). Досить швидка, хороший екран, сенсор правда резистивний. Є вай-фай, для жпс-а використовував окремий блутуз приймач (до речі, він ще лишився, якщо цікавить - напиши в ЛС). Для потреб жпс, опера, пошта + дрібні послуги смартфона - непогано справлявся. Але якщо хочеться більше - однозначно андроїд.

краще вже 5230 імхо і екран побільше і джипс ;)

Опубліковано

Ось хочу придбати собі мобільного друга. Але запутався у пошуках... Тому прошу допомоги клюбу форуму...

Що треба (в порядку зменшення вимогливості):

1. Моноблок. Смартфон

2. Wi-Fi (тра по роботі, щоб ноут не совати)

3. GPS (для відпочинку, з велонахилом і щоб міг працювати без інету)

4. Великий гарний екран

5 Хороша батарея (хоча з пару діб щоб тримала)

6. 3G UMTS 2100 (WCDMA) телефон і модем HSDPA (збирається ТриМоб (Утел) в нас БС запускати)

7. Прийнятна камера 2-5 Мегапікселів (бажано спалах, деколи потрібно оперативно щось пофотографувати)

8. Фронтальна камера для відеодзвінків (бажано, щоб був режим ВЕБ-камери)

9. Дві сім-карти є бажані, але не обов"язково.

ОС особливої ролі не грає. Головне, щоб не висла і програм було б вдосталь під неї...

Бюджет невеликий, в районі 800 грн., тому розглядаються б/в варіанти у приват.

Придивляюсь сюди http://board.lutsk.u...oid-novii-100/.

Що скажете? Хто реально ним коористувався? Як враження? Скільки тримає батарея? Як GPS?

з вашими вимогами та можливостями кращого варіанту ніж 5800 годі шукати тому що не знайдете

Опубліковано

А як ви дивитесь на китайські клони телефони?

Просто пред’явлені вимоги просто не вписуються у заявлений бюджет для брендових телефонів.

А докласти 200-300 грн. і вже можна взяти нового непоганого китайця.

Наприклад Star A2000 (клон HTC) буде коштувати біля 1000 грн.

Характеристики:

Тип: смартфон

Форм-фактор: моноблок

Стандарт связи: GSM 850/900/1800/1900

Количество sim-карт: 2

Операционная система: Android 2.2

Процессор: Media Tek MTK6516 460MHz+280 МГц

Память: 512 Мб ROM + 256 Мб RAM

Поддержка карт памяти: microSD, до 32 Гб

Дисплей: 4.3

Разрешение дисплея: 480х800

Тип ввода: сенсорный резистивный дисплей, управление пальцем

Органайзер: калькулятор, планировщик, диктофон, конвертер, секундомер, мировое время

Телефонная книга: 10 000 абонентов + номера на sim картах

Фотосъемка: 2.0 Мп со вспышкой, мах разрешение фото 1600х1200, видеозапись со звуком 640х480

Коммуникации: 3 отдельных выхода: под зарядку - тонкая зарядка Nokia; USB кабель; под наушники - 3.5 mm jack.

Беспроводные интерфейсы: Wi-Fi, Bluetooth

Работа с интернетом: EDGE, WAP, GPRS

Звуковой сигнал: 64-тональная полифония, mp3 на звонок

GPS: A-GPS

Дополнительно: Office Mobile: Excel, Word, PowerPoint, Adobe Reader, CorelPlayer, Skype.

Аккумулятор: 1500 мАч

Размеры: 130x65x13 мм

Вес: 130 г

P.S. Не пишіть про якість, бо маю знайомих які давно користуються китайцями і тьху-тьху. Це правда не самсунг гелексі, але які гроші.

Опубліковано

не смішіть мої носки, на симбу все написано уже давно і абсолютно все що можна уявити.

Це смішно.

Далеко ходити не будем.

Skype для Symbian

Следующие функциональные возможности в настоящее время не поддерживаются:

- видеосвязь;

- организация телеконференций.

Це ви називаєте 'написано'?

Може й написано шось, але підтримувати та дописувать ніхто не буде.

Мало ви бачили.

Вмиється ваша Nokia перед IGO, Garmin та Navitel.

Припустимо, якщо взяти акумулятор і підключити до нього потужний процесор, великий екран, багатий набір комунікацій то його вистачить на 2 дні.

А якщо підключити калькулятор, то він протримається від одного заряду тиждень, правда нічого окрім арифметичних дій не зробить.

Хочеться вам сидіти у 2005тому коли Nokia рулила - успіхів :)

P.S. Не пишіть про якість, бо маю знайомих які давно користуються китайцями і тьху-тьху. Це правда не самсунг гелексі, але які гроші.

Занадто багато брендів, характеристик і постачальників.

Основне, що зупиняє перед покупкую такого класу апаратів це відсутність подальшої

підтримки.

В першу чергу програмної.

Хоча ціни, за які китай пропонує такі характеристики дуже привабливі.

• Адміністратори
Опубліковано

Я, як ярий прихильник телефонів нокія і довольний власник HTC Desire S на операційній системі Android.

Можу тільки підтвердити слова Тумана. Вилазьте з 2005 року.

Нокія припиняє фінансування проектів на сімбіан, і концентрується на смартах з операційною системою Windows. (про що свідчать їхні заяви в новинах, і конференціях)

Звірятко ще те вийшло :)

Опубліковано
Основне, що зупиняє перед покупкую такого класу апаратів це відсутність подальшої підтримки. В першу чергу програмної.

Я напевно не зрозумів, але як це відсутність програмної підтримки?)

Тож китайці зараз на андроїдах, спокійно перепрошиваються і завантажують програми з офіційного андроїдмаркету.

Опубліковано

як на мене по ціні\функціоналу найкраще HTC Desirе тим більше його можна знайти з непоганим комплектом за 1500грн

до поки немає стіко грошей.... почекаєм поки впадуть ціни, чи знайду паральоса зі стома баксами...

Опубліковано

Це смішно.

Далеко ходити не будем.

Skype для Symbian

Следующие функциональные возможности в настоящее время не поддерживаются:

- видеосвязь;

- организация телеконференций.

Це ви називаєте 'написано'?

Може й написано шось, але підтримувати та дописувать ніхто не буде.

Мало ви бачили.

Вмиється ваша Nokia перед IGO, Garmin та Navitel.

Припустимо, якщо взяти акумулятор і підключити до нього потужний процесор, великий екран, багатий набір комунікацій то його вистачить на 2 дні.

А якщо підключити калькулятор, то він протримається від одного заряду тиждень, правда нічого окрім арифметичних дій не зробить.

Хочеться вам сидіти у 2005тому коли Nokia рулила - успіхів :)

На рахунок старих Симбіанів, то дійсно, нового нічого не пишуть, але трохи старіше є майже все.

Програми навігаторів на Симбу є різні, в т.ч. і Гармін та Навітел.

По батареях - не сказав би, що вони відповідають заявленим можливостям. Самсунги - так, Нокіа - перебільшують свої можливості (користують і тими і іншими телефонами).

І взагалі, якщо телефон треба для того, щоб з нього видавлювати всі можливості, ставити 100500 непотрібних програм, тоді да, треба щось вибирати "покручє" і помодніше. Особисто мені необхідно було мати ЖПС, муз.плеєр і фотокамеру і при чому без сенсорного екрану - вибрав саме свою нокію, бо вистачає по самі вуха. Один раз налаштував і час від часу оновлюю встановлене ПО.

Знайомі, хто має "китайців" жаліються на непотрібні батареї і "диряву" ОС, але в якості телефона - задоволені.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...