Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
19 хвилин тому, Gendruk сказано:

Разум в комєнтах такий а що я директор облгазу.

Та там на всю критику така реакція.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Лстм, будинки на набережній вже біля 5ти років в експлуатації, що зараз по них можна сказати? Якщо б мало бути просідання по фундаменті, воно б вже було, та і так мінуси вже видно, хто там має квартири чи знайомих, розкажіть про ситуацію, будь ласка?

Опубліковано
В 14.02.2022 в 11:42, NeoN сказал:

Лстм, будинки на набережній вже біля 5ти років в експлуатації, що зараз по них можна сказати? Якщо б мало бути просідання по фундаменті, воно б вже було, та і так мінуси вже видно, хто там має квартири чи знайомих, розкажіть про ситуацію, будь ласка?

В мене є знайомі. Ніби, ні на що не жаліються.

Опубліковано
6 хвилин тому, Black Overlord сказано:

В мене є знайомі. Ніби, ні на що не жаліються.

Хотілося б більш розгорнуту відповідь, але і за те дякую

Опубліковано
2 минуты назад, NeoN сказал:

Хотілося б більш розгорнуту відповідь, але і за те дякую

Я не можу більш нічого сказати. Живуть нормально, задоволені квартирою, був в них пару раз в гостях - кажуть, все добре.

Опубліковано
On 14.02.2022 at 11:42, NeoN сказано:

Все добре. Будинки і квартири  в порядку, двір теж. Сусіди адекватні. Гаражі на місці) Локація мені дуже подобається. З недоліків: хрущі і прямоточники з відстрілами реально набридають. Вікна жахливі, але міняти не буду. Що Вам ще про Набережну розповісти?

Опубліковано
16 minutes ago, arrival22 said:

Все добре. Будинки і квартири  в порядку, двір теж. Сусіди адекватні. Гаражі на місці) Локація мені дуже подобається. З недоліків: хрущі і прямоточники з відстрілами реально набридають. Вікна жахливі, але міняти не буду. Що Вам ще про Набережну розповісти?

І що, навіть штукатурка не потріскала?)

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

І що, навіть штукатурка не потріскала?)

Стеля на стиках панелей, але тільки через моє небажання робити гіпсокартонні конструкції. 

Опубліковано
36 хвилин тому, arrival22 сказано:

прямоточники з відстрілами

Це не зрозумів, про що ви?

39 хвилин тому, arrival22 сказано:

Вікна жахливі,

Холодні,сифонять? Чи фурнітура?

13 хвилин тому, arrival22 сказано:

Стеля на стиках панелей

Це проблема абсолютно всіх будинків, без винятку.

А як показує себе утеплення, багато кубів використовуєте на опалення? Є питання до котлів, труб опалення? Помітив, що вони металопластикові, а не поліпропілен. Каналізація як покладена, все нормально?

Опубліковано
27 хвилин тому, NeoN сказано:

Це не зрозумів, про що ви?

Холодні,сифонять? Чи фурнітура?

Це проблема абсолютно всіх будинків, без винятку.

А як показує себе утеплення, багато кубів використовуєте на опалення? Є питання до котлів, труб опалення? Помітив, що вони металопластикові, а не поліпропілен. Каналізація як покладена, все нормально?

Шум від дороги, люблять на Набережній наступити на педаль.

Вікна потребують регулювання, ніби подвійний склопакет, але на армуванні рами зекономили, через великий розмір є нюанси. Панорамні вікна мають більші тепловтрати взимку, але в міжсезоння сонце добряче допомагає зекономити на опаленні.

Утеплення стін 10 см пінопласт, претензій не маю. З приводу витрат на обігрів, був в будинку ЛСТМ по вул. Липинського, кажуть що витрачають на ту ж площу в 2 рази менше газу. Вікна там звичайні верхній поверх. Все індивідуально. Коли сусіди за стіною не проживають в квартирі, споживання виростає дуже суттєво. Цієї зими почав експериментуватии з інверторним кондиціонером в ролі теплонасосу, в грошах приблизно майже в 4 рази дешевше від газу, якщо нічний тариф використовувати.

Каналізація та труби опалення без претензій. Все якісно зроблено.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Просто залишу це тут. "Волинь моноліт". Ветеранів 20. Відео моє.

Ще такого не бачив. Чи в сучасних умовах це норма? Органи місцевої влади "таким не займаються" з їх слів.

Опубліковано
43 хвилин тому, Scabiosa сказано:

Просто залишу це тут. "Волинь моноліт". Ветеранів 20. Відео моє.

Ще такого не бачив. Чи в сучасних умовах це норма? Органи місцевої влади "таким не займаються" з їх слів.

а що не так?

Опубліковано
59 хвилин тому, alexvvv сказано:

а що не так?

мабуть повинна витримуватися певна дистанція між вильотом стріли крана та сусідніми будівлями

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...