Перейти до змісту

Знаете ли Вы свой город?

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
одна з найзатишніших вуличок нашого міста, атмосфера така, наче там все завмерло в гармонії простору та часу.

Старіння проживаючих далося взнаки. Бачили б якою гамірною вона була у 80-х.

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

і ця твоя улюблена вуличка зі старими будиночками? скільки їх таких у нашому місті?!

IMHO: людям як правило припадає до душі не унікальне, а чимось особливе ...

нічого не маю проти цієї вулиці...у мене там Хресна живе)))

Опубліковано

і ця твоя улюблена вуличка зі старими будиночками? скільки їх таких у нашому місті?!

Так, це вона! На вулиці панує якась дивна таємнича атмосфера. Там затишно та спокійно. Для мене це своєрідна машина часу в минуле мого міста

Опубліковано

Так добре знаєте всі куточки нашого міста, то може підкаже хто-небудь, де в Луцьку є якийсь акуратний сад, чи місце біля річки...чи щось такого типу, де можна було б в затишку зробити невеличкий банкет альфреско. Не просто посидіти на природі на покривальці, а саме прикрасити все, стіл, сидіння, щоб все урочисто.

Опубліковано

Так добре знаєте всі куточки нашого міста, то може підкаже хто-небудь, де в Луцьку є якийсь акуратний сад, чи місце біля річки...чи щось такого типу, де можна було б в затишку зробити невеличкий банкет альфреско. Не просто посидіти на природі на покривальці, а саме прикрасити все, стіл, сидіння, щоб все урочисто.

Такое место найти с каждым годом трудней, потому, что после каждого "альфеско" потом "год трава не растет и три года га*ном воняет" (с).

Я такие места знаю, но стараюсь никому о них не рассказывать. ;)

Опубліковано

Маємо ідею зробити весілля для найближчих. Чоловік 10 максимум(вже з нами). Уявляється так все вишукано і спокійно. Тож за траву не переживайте) Ми люди інтелегентні)

Опубліковано
я ще не вирішила. але вже думала про той нюанс...

Да-да, в таку пору року тільки босим, тільки хардкор)))

Опубліковано

Кав'ярня "Золотий дукат" на Крилова.

Чи це була не загадка?

Саме загадка. до реклами не маю ніякого відношення.

• 6 місяців потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...