Перейти до змісту

Шукаю дівчину

vanchen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Буквально сьогодні, стояв, чекав маршрутку на зупинці, що біля ЦУМа.

Поруч стояла гарна дівчина, з чорним волоссям, гарною посмішкою. Дівчина була одягнена у плаття, та була невелика сумочка.

Хотілось познайомитися, але я засоромився :_08: , вона сіла у маршрутку, обернулася до мене обличчям, і ми обмінялися посмішками.

Дівчина сіла у маршрутку №19 29.04.2012(сьогодні) о 21:40.

Я стояв у білій футболці, блакитних джинсах та не плечах був рюкзак.

Якщо ця гарна дівчина читає цю тему, я з радістю хотів би познайомитися..)

Також дякую усім добродіям, які можуть допомогти.

• Відповідей 67
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тормоз! ))) Сфоткав би її хоч на мобілку, то хтось може б і підказав, "что это за девочка и где она живет "... Весна... Сьогодні в місті було стільки гарних дівчат, що шанси знайти саме її мінімальні. Але щиро бажаю успіху. )

Опубліковано

Тормоз! ))) Сфоткав би її хоч на мобілку, то б хтось може б і підказав, "что это за девочка и где она живет "... Весна... Сьогодні в місті було стільки гарних дівчат, що шанси знайти саме її мінімальні. Але щиро бажаю успіху. )

якби я на неї направляв телефон або фотоапарат, вона можливо щось інше подумала би..)

А так, надія помирає останньою.., буду чекати, якщо не тут, то можливо на зупинці кожної неділі.

Дякую за підтримку..)

Опубліковано

Ти що Хатіко?

Дій скоріше, поки тепла по гарячих слідах.

Як варіант:

спам друзів і знайомих по соціалках, опиши бвльш детальніше, а ті нехай своїх, Луцьк село мале, авось знайдеться

Опубліковано · Приховав yura2281, 30 Квітня, 2012 в 08:02 - Без причини
Приховав yura2281, 30 Квітня, 2012 в 08:02 - Без причини

Проскануй

маршрутку №19
Опубліковано

А також маршрутки 8,22,24,25,47, це у випадку якщо вона їхала в сторону 40-го. А якщо в сторону г.полонки то ті маршрутки котрі їдуть в ту сторону

Опубліковано

а ти дій по досвіду кажу, краще вже б спробував познайомитись, краще вже на крайняк обламатись чим потім от так думати "а вдруг"...

Можу дати пораду, при знайомистві з дівчиною потрібно дати їй варінт відповіді для того, щоб вона чуть що менше думала як тебе відшити культурно.

"Привіт, можна з тобою (вами) познайомитись,чи не можна".

Тут перша фраза в дівчини в голові, "можна", вона зразу тебе оцінить і подумає, а чому б і ні. Друга фраза "не можна", вона її почує першою тоді, коли вона не розположена сьогодні знайомитись взагалі. І їй не треба напрягати мозг як тебе відшити.

А то деякі хамлять, що дійсно може задіити "самолюьбіє".

Кажу зі свого досвіду знайомства на вулиці з дівчатами, про це можу говорити довго, тому що колись цікавився на практиці жіночою психологією. ))

І не треба там зумних фраз, не всі дівчата читали шекспіра. )))

Опубліковано

виправив текст, купив бу нетбука, клавіатура підглючує... )))

якось перескакує на інші речення )) тому й вийшов такий казус...

Опубліковано

який ще нафік вера.дром? =)

єдиний спосіб стояти там ще паро вечорів в той самий час, або проклацати вк.сом 4-5 годин на пошук дівчат приблизно того самого віку

Опубліковано

4-5 годин на пошук дівчат приблизно того самого віку

В наші дні просто по вигляду оприділити скільки років дівчині (до +\- 5років) - з розділу фантастики.
Опубліковано

4-5 годин на пошук дівчат приблизно того самого віку

В наші дні просто по вигляду оприділити скільки років дівчині (до +\- 5років) - з розділу фантастики.

ну наприклад скільки років мае ця девушка?

45rvr.jpgне впізнали Кармен Електра

красавица ,активистка ,комсомолка всего то якихось 45 років

Опубліковано

якщо і прочитає пост ,впевнена,вона не вийде на зв"язок з Вами

дівчатам подобаються рішучі чоловіки (і навіть більше :P ) ,а якщо Ви зтормозили - то тепер думайте все життя : "може була та,єдина..."

Опубліковано

Якщо немає бойфренда/чоловіка, то чому ні?

Такий пошук хіба може не зацікавити дівчину, не полестити їй?

Опубліковано

дівчатам подобаються рішучі чоловіки (і навіть більше :P ) ,а якщо Ви зтормозили - то тепер думайте все життя : "може була та,єдина..."

paksivatova, жорстко Ви...

Тут топстартеру намагаються вселити надію на зустрічдопомогти...а ви так... :_38:Топстарт був у стані аффекту :_02: , я впевнений, дівчина дуже гарна, якщо він аж от так вирішив її знайти! :_04:

І не можете Ви знати думку всіх дівчат, судячи по собі! :_04::_05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...