Перейти до змісту

«World of Warplanes»

lerov

Рекомендовані повідомлення

я думав мені вже сьогодня дадуть літачки - а в ангарі пусто :(

Обнова 16 метрів - старі баги мабудь лишилися на потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 457
  • Створено
  • Остання відповідь

я думав мені вже сьогодня дадуть літачки - а в ангарі пусто :(

Обнова 16 метрів - старі баги мабудь лишилися на потім.

Вчора дивився стрім - літачки дадуть протягом декількох днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я от думав купити собі знову МЕ 210 - але рівень боїв в які його зара закидає, не дуже комфортний для гри на ньому. Думаю Аерокобру викуплю - токенів вистачає :), на ній комфортно грати, але заробляє він менше за Ме.210

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки зараз Пегас коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, 91 нова монетка "токен"

Вирішив зароблю на перенавчання екіпажів до 75% і куплю обидва літачка. Бо куди ж дівати ті токени?

за першы перемоги знов дають 50 токенів - можно купляти премтехнуку на ура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще сьогодні не грав, та і в 4.3.3 не грав, але якщо фпс гри буде на рівні 4.3 то вони зробили велику дурницю запустивши обт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене вдома фпс 50-60 на роботі 30-40. Останній мікропатч 4,3,3 змінив ситуацію на краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Політав, дійсно фпс гарненько так виріс!

Перший бій, 2 збитих літачка, але грати не пре. Цікаво буде літати не далі 4лвл, а ще якщо згадати що все то пропаде... Бажання зникає взагалі )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене майже всі аси на маленьких рівнях і на Ме.210 були в ЗБТ :).

В цій версії вже теж три штуки є за 40 боїв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я не в темі, але в мене в "самальотіках" постійно рветься коннект із сервером. Може хтось знає, як вирішити проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я не в темі, але в мене в "самальотіках" постійно рветься коннект із сервером. Може хтось знає, як вирішити проблему?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну что, начнём письками мерятся?

fjBnN.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

110 вєщь, а як він мурчить, ммммм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший бій на літаку - сток :)

"Ас" четвертий.

post-1796-0-72464300-1373397778_thumb.jp post-1796-0-82885500-1373397792_thumb.jp

Перший "Бич Небес" після вайпу

post-1796-0-66507200-1373398486_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодня фармлю на шото новеньке на премах :) заробив ще одного "АС" і непагано досвіду набив.

post-1796-0-84593900-1373828858_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим комфортніше фармити?

Р-40 чи Р-39?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Преимущества WoWP перед WT по мнению Serb'а:

- У нас самолеты боком не летают и не вертятся на месте как тарелки Анненербе. Помимо реализма, это возможность предугадывать поведение соперника, а не палить наудачу, кстати "ленты без трасс" для компенсации данного минуса нам не нужны

- У нас лучше организация боев - мы делаем игру не для задротов, а для занятых мужиков, которые могут просто отдохнуть после работы

- У нас нет ногиба за бабло в основном режиме. Да и вообще монетизационная политика у нас традиционно мягкая

- У нас короткая прокачка до топов, как и в танках, реальная даже без према. Задроты не пройдут.

- У нас качественнее модельки самолетов.

- У нас более внятная и понятная игроку модель повреждений, обладающая при этом достаточной сложностью (можно отстрелить крыло или хвост, вынести пилота, вынести двигатель - однако бесконечно глотать дамаг самолет не может)

- В перспективе - большее количество самолетов

- Ну и недостатки исправим (в частности, ФПС) - будет вообще отличненько

- Да в общем все, что связано с производительностью. Тут у нас (пока) проблемы. Это связано с принципиально разным подходом - мы используем полностью серверные вычисления игровой механики, так что требования к движку более суровые. Собственно, по качеству графики мы желаемого в самолетах достигли, теперь дело за оптимизацией

- А концептуальные расхождения (короткие сингловые бои вместо длительных гаражных, например, или наличие/отсутсвие кокпитов - наш сознательный выбор. Мы делаем так, как считаем правильным.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lerov, Р-40 мабудь краще, за рахунок дамажних кулеметів. Частенько в лобову виносить однакові рівні + пару ракет можно гахнути по наземці інколи.

Я то накупляв тих премів від нема куди діти ту голду :), і фарм зараз дуууже швидко іде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серб дно, в вар тандер він просто не грав ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожна квакша своє болотце хвалить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...