Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в кого є нове лого в векторі? Лінь перемальовувати, а десь може згодитись.

для этого обычно делают сайты с описанием бренда, паспортом стандартов и с файлами в разных форматах. Но у нас об этом тоже ничего не знают, наверное.

Опубліковано

Я с этим лого игрался неделю по своей парафии и скажу честно - с каждым новым изделием нравилось все больше. Видимо потому, что я не дизайнер :D

для этого обычно делают сайты с описанием бренда, паспортом стандартов и с файлами в разных форматах. Но у нас об этом тоже ничего не знают, наверное.

А как оно в вопросах с авторским правом? В смысле а вдруг без разрешения миськрады использовать лого низзя?

Опубліковано

difoto, я також не дизайнер, але щиро не можу зрозуміти, що вам подобається в цій крючковато-червонуватій банальщіні у стилі постсовок. Але фломастери, вони різні. Час покаже наскільки такий логотип є ефективним...

Опубліковано
я також не дизайнер, але щиро не можу зрозуміти, що вам подобається в цій крючковато-червонуватій банальщіні у стилі постсовок.

:sq_ye: вибачте, а яке лого вам подобається? Не обов'язково міста.

Опубліковано

А как оно в вопросах с авторским правом? В смысле а вдруг без разрешения миськрады использовать лого низзя?

Авторские права ни при чём. Автором остаётся дизайнер, который нарисовал логотип. И только он имеет право говорить, что он его нарисовал.

А в ситуации с логотипом города местные власти делают из Луцка бренд. И это глупо запрещать использовать логотип. Наоборот — его должны пихать везде где только можно. И чем больше людей будут иметь доступ к этому логотипу тем больше он будет на виду. И очень хорошо когда есть открытый доступ именно к векторному варианту, потому что тогда людям не придётся перерисовывать его или, ещё хуже, искать маленький растровый вариант в шапке какого-то сайта и вставлять его на большой плакат.

Ещё открытый доступ к лого резко сокращает всякие бюрократические проволочки во время разработки какого-то дизайна. А то обычно в таких больших и бюрократических "фирмах" как городская администрация нужно неделю ждать пока они найдут кто у них там "ответственный" за логотип и ещё неделю напоминать этому "ответственному" о том, что он должен скинуть лого туда-то и туда-то.

В идеале так должен быть подан любой логотип — в разных форматах и обязательно с паспортом стандартов. Потому что вот как раз за неправильное размещение логотипа можно и наказать по закону.

Опубліковано
В идеале так должен быть подан любой логотип — в разных форматах и обязательно с паспортом стандартов. Потому что вот как раз за неправильное размещение логотипа можно и наказать по закону.

За її словами, в майбутньому розроблять спеціальні технічні рекомендації, як саме і де варто використовувати логотип.

Отож, чекаємо, поки настане "майтбутнє".

Опубліковано

Так вот где собака зарыта!

Автор логотип - студент Львівської національної академії мистецтв

Каким бы крутым не был ВУЗ, студент — он и в Африке студент. Им банально опыта не хватает.

Не понял только за что наградили волонтёра Корпуса мира США.

а пока....

о, благодарствую.

Опубліковано

Мені лого подобається.Ось тільки що приємного можна відкрити в нашому місті.

Нам ще стільки треба попрацювати, щоб ці слова не були просто звуком.

Опубліковано

Мені лого подобається.Ось тільки що приємного можна відкрити в нашому місті.

Нам ще стільки треба попрацювати, щоб ці слова не були просто звуком.

А це влучно зказано!!! Дійсно показати нічого крім того самого що зображено на логотипі)

Опубліковано

Лого гарне. А те, що ТС створив цю тему, на мою думку, або має знайомих, чиє лого не виграло, або сам брав участь у конкурсі. Натура в нас така, аля "падасрать".

Опубліковано

А те, що ТС створив цю тему, на мою думку, або має знайомих, чиє лого не виграло, або сам брав участь у конкурсі. Натура в нас така, аля "падасрать".

Ни то, ни другое. Я написал почему я создал эту тему и написал почему никогда не приму участие в таких конкурсах :)

Опубліковано

В четвер в Ювант заходили покупці, напевно вболівальники Шахтаря, що приїхали на матч.

І мені подумалось, а що вони побачать і запамятають про наше місто?

Запилені та роздовбані тротуари,похмурі ,сірі будівлі.Соромно.

Опубліковано

А, ну тоді ясно, якщо дизайнер, то скоріше всього, що це тільки самопіар і все.

MOTOROLLLA

Знайомі з ТС, що його захищаєте? Своє щось написати не можете, то малюночкі тільки постити вмієте?

Опубліковано

А, ну тоді ясно, якщо дизайнер, то скоріше всього, що це тільки самопіар і все.

MOTOROLLLA

Знайомі з ТС, що його захищаєте? Своє щось написати не можете, то малюночкі тільки постити вмієте?

а ти думаєш, якщо вона знайома топікстартера, то в неї не може бути своєї думки і смаку?

а ви може знайомий того переможця, що зробив лого? так його обороняєте

Опубліковано
І мені подумалось, а що вони побачать і запамятають про наше місто? Запилені та роздовбані тротуари,похмурі ,сірі будівлі.Соромно.

Якби вболівальникі "Волині" поїхали до Донецька і зайшли десь подалі від центру, вони б по поверненні сказали: "Чуваки, ми дійсно живемо у Європі!!!"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...