Перейти до змісту

Вело-баня

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Юнг набежало. А кто готовить будет?

Я после квеста и последующего рабочего дня себя не то, шо поваром не представляю, я себя, вообще, - не представляю:D

• Відповідей 278
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Юнг набежало. А кто готовить будет?

Я после квеста и последующего рабочего дня себя не то, шо поваром не представляю, я себя, вообще, - не представляю :D

Вот с тебя и начнемЪ. В четыре руки....

Думаю ты быстро жить захочешь. Ну и как следствие: не токо плов, а и кулиш, да и банош изьявишь желание приготовить.

:_08:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На суботу обіцяють невеликий дощ. Що робимо з кулінаркою? Баня, думаю, буде полюбе, якщо буде досить бажаючих.

Опубліковано

Кто хочет есть, собирается, как обычно, на 18.00 к Фуршету, чтоб купить продуктов. Чтоб не было так, что один и покупает, и везет, а все едят:)

Опубліковано

Вода в басейн набігає, заминка поки за віниками -- бригадир закрив склад, в якому вони зберігаються, і забрав ключі з собою. Вирішую це питання :)

Опубліковано

Як завжди, відпочили просто чудово.

Дуже дякую всім, хто приїхав, хто допомагав, ну і звісно ж -- окреме дякую Тані за смачну юшку :)

А ще -- дякую Snight'у і Vanus'у за допомогу з дровами і Krava за те що мене так класно попарив віничками.

А починалось все ось так:

imag0452.jpg

Опубліковано

Юшка смакота просто.

А парілочка....мммм...просто шик..

Краві респект віничком попарив на славу.

Відпочив на славу. усім хто був дякую за гарну компанію.

Опубліковано

Заздрю вам, капець...) На жаль, не маю можливості з Вами поїхати, увесь в навчанні, ЗНО на носі... Лише учора вирвався на годинку. Чекайте з 6 червня, буду увесь ваш! :D

Опубліковано

Да банька палучілась - зачот!

Предлагаю в наступний раз попарити крім мальчіков і девочек:

1327772010_27.jpg

Хто стеснітельний - вдягає купальнечеГ типу топлес.

БанщеГ Крава.

1327773826_44.jpg

:_08:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Заготовив трошки дров, так що завтра (13.05.2012) після гонки тим хто втримається від "бойових по 100 грам" -- велкам ту баня! :)

На 18 чи 19 годину баня буде готова - басейн, парілочка, вінички, заварені ароматні трави для поливання на каміння і дрова/місце для кулінарки.

Вело-гостям з Рівного, які захочуть попаритись/покулінарити, раджу звернути увагу на електричку підвищеного комфорту, яка по неділях пізно ввечері їздить з Луцька в Київ через Рівне ;)

Опубліковано

Так так так... это уже становиться интересно :)

Тогда такой вопрос, что нужно брать с собой для бани?

На кулинарочку по сколько скидываться?

Это он? http://www.uz.gov.ua/passengers/timetables/?ntrain=38365&by_id=1

Чехлы на байк в этом поезде нужны?

Опубліковано

Це він. Нарахунок чехлів не знаю, думаю що не завадить їх взяти. Або поцікавитись в касі. Ну і квитки заодно можна купити завчасно, там квитки як на міжміські поїзди, а не як на електрички.

В баньку -- як завжди: рушник, тапки, можна шапку... свіжі труси і шампунь/мило за бажанням :smile3:

Нарахунок кулінарки -- я не в курсі, її зазвичай організовує Таня odna, з мене лише місце і дрова. І казан в мене. Так що домовляйтесь там.

Від лісу, де проходитиме гонка, банька неподалік, через поле переїхати.

Опубліковано

Діма, в цих електропоїздах чохли з нас не вимагали, але вимагали купівлю багажної квитанції (там пару гривень буде). І квитки брати в перший чи останній вагон.

Опубліковано

Ок, спасибо ;)

Ир а сразу у контролеров можно билет купить или нужно обязательно покупать заранее?

Опубліковано

Ну, у нас взагалі була купа проблем саме в цьому поїзді, так що краще зарання...

І там без зарання купленого квитка у вагон не пустять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...