Zheny@ Опубліковано 22 Червня, 2017 в 05:16 #2351 Опубліковано 22 Червня, 2017 в 05:16 11 годин тому, Ukrainec сказано: Тоді поясни, в реаліях ЛПЕ нах тоді тримати в штаті купу невмотивованого допоміжного персоналу на ставці послуги яких можна отримати як аутсорсинг? Можна. Але не завжди і у всіх випадках. Я сам в свій час обслуговував ЛПЕ якраз в аутсорсі. У них було 10-20 компів. І за ними не дивився НІХТО. Це була повна срака. Ні тобі впорядкованої бази, нічого. Про бекапи тої ж 1С я взагалі мовчу. Почав щось робити впорядковувати. А потім я з аутсорсингової фірми пішов. Тепер парк машин явно поярчє, принтерів майже в кожному кабінеті. 1с 7 /8 , медки там всякі іт. Крім того, обслуговування по аутсорсу виходило майже стільки ж, скільки тримати адміна в штаті. та й у кол.договорі прописано чітко і ясно, що має бути інженер, який буде усю комп техніку і мережу обслуговувати. 10 годин тому, Ukrainec сказано: бо в таких КП як ЛПЕ там є кого дозавантажувати суміжними спеціальностями і штат можна сміливо ділити на 3 Я хочу на це глянути, як люди будуть працювати по 16-18 годин на добу. Ти просто специфікі ніфіга не в курсі. О ті все. В тебе кругом проста математика, 45 тролейбусів, 450 чол = розділив і все. герой на! А те, що підстанціїї цілодобово працюють і бригада вночі готова по 1-му дзвінку виїхати на ремонт контактної мережі ти ж не чув. І те, що вночі проводять планові і позапланові ремонти тролейбусів. І те, що ввечері мийка працює, до 1-ї ночі, бо останній тролейбус заїжджає о 24,00 Але що я тобі розповідаю, ти ж готовий звільнити всіх і набрати нових, і вони будуть працювати по 12-16 год / добу за ЗП вдвічі більшу. 2
Zheny@ Опубліковано 22 Червня, 2017 в 05:24 #2352 Опубліковано 22 Червня, 2017 в 05:24 8 годин тому, Ukrainec сказано: ці функції довантажують комусь як сумісництво в пп. середнього рівня. не проканає. у нас є 6 типів тролейбусів, (по електроустаткуванню) і не кожен водій має право сісти на інший тип. стосовно адміна, то хєровий той адмін, який 8 годин в день зайнятий роботою, Це свідчить по те, що у нього ніхєра в його роботі не робить. В хорошого адміна зроблено і автоматизовано все по максимум. То є спеціфіка роботи. Це касир 8 годин сидить за касою. Чи оператор 8 годин за стрічкою конвеєра. А і ще, по законам нашим, Українським. Тобто по нормам санстанції. при роботі за ПК ОБОВ'ЗКОВО 10-15 хв перерви - щогодини.
Zheny@ Опубліковано 22 Червня, 2017 в 06:41 #2353 Опубліковано 22 Червня, 2017 в 06:41 Щойно, Dim@ сказано: Ну явно не для того, щоб на борді посидіти. А це я для себе сам вже вирішую. Гуляти по території чи сидіти на Борді / ОВерах / 4PDA чи інших однокласниках. Суть зводиться не до того. @Savage правильно сказав. Є чіткі обов'язки які повинні бути виконані. Є поставлені задачі, які повинні бути виконані. При умові виконання задач і обов'язків - я ідеальний працівник. Якщо ж я не справляюся з обов'язками то одне. Із задачами інше. Якщо із тим і тим не справляюся - мене не повинно бути на підприємстві. (під я / мене мається на увазі будь-який працівник підприємства) Я працював в одній приватній структурі, де шефу, було абсолютно монопенісуально, де знаходяться його працівники, головне - щоб поставлені задачі були виконані. І виконані вчасно. А потім на іншій фірмі (де я обслуговував аутсорсно ЛПЕ) - було все з точністю до навпаки! Бо оплата праці була погодинна. За фактично зроблену роботу. Приклад ЛПЕ -витрачено 4 год. З яких 45хв дорога туди і назад. Було зроблено : 1 - ,,,, 30 хв 2 - ,,,, 20 хв ,,,, 8 - ,,,,, 1 год. Підприємство "роги та копита" м.К-Каширський. Дорога туди і назад 6 год. Зрпоблено: 1 - ,,,,,, 1 год 2- ,,,,, 1 год. В таких умовах можна говорити про 8 годин. Hide Звісно, якщо грамотний керівник, розуміє, що адмін у нього 25-30% часу не настільки зайнятий, то може навантажити й іншими задачами. Вписати в посадову, або просто доплачувати за роботу, що не входить в посадову. Хоча і це проходили. Коли приходиш до директора і просиш більше ЗП в обмін на більше роботи. Отримуєш "Я подумаю". І думає досі. Уже 7 років. (ги-ги) 1
Zevs_Isver Опубліковано 22 Червня, 2017 в 13:27 #2354 Опубліковано 22 Червня, 2017 в 13:27 18 годин тому, Ukrainec сказано: результативність їхньої роботи становить 500% від тих, що займалися цим по штату. Зараз веду переговори (формую технічне завдання) ще для однієї компанії, тому досвід знаєш таки в цьому є. якщо ще і переговорний процес про залучення аутсорсерів віддати в аутсорсінг - результати будуть ще кращі 2
TFA Опубліковано 23 Червня, 2017 в 07:23 #2355 Опубліковано 23 Червня, 2017 в 07:23 Про найближчі зміни на ЛПЕ.
ursa Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:12 #2356 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:12 А что, проект "Валидаторы" больше не активен?
Zheny@ Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:17 #2357 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:17 4 хвилин тому, ursa сказано: А что, проект "Валидаторы" больше не активен? поки що ні.
ursa Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:35 #2358 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 06:35 Не вижу в салонах вообще...
Zheny@ Опубліковано 3 Липня, 2017 в 08:40 #2359 Опубліковано 3 Липня, 2017 в 08:40 2 годин тому, ursa сказано: Не вижу в салонах вообще... Я ж написав. Поки не активний. призупинили процес. Міська рада/влада хоче щось іншакше.
продавець111 Опубліковано 5 Липня, 2017 в 08:16 #2360 Опубліковано 5 Липня, 2017 в 08:16 В 03.07.2017 at 11:40, Zheny@ сказал: Я ж написав. Поки не активний. призупинили процес. Міська рада/влада хоче щось іншакше. Новий отмив грошей з держ бюджету придумали
продавець111 Опубліковано 5 Липня, 2017 в 08:18 #2361 Опубліковано 5 Липня, 2017 в 08:18 В 03.07.2017 at 09:35, ursa сказал: Не вижу в салонах вообще... На склах разом з компостерами відпочивають
TFA Опубліковано 7 Липня, 2017 в 17:57 #2362 Опубліковано 7 Липня, 2017 в 17:57 @Zheny@ За Ліщину правда? http://www.volynpost.com/news/92707-dyrektor-lpe-zaiavliaie-pro-rejderske-zahoplennia-pidpryiemstva
Zheny@ Опубліковано 7 Липня, 2017 в 18:31 #2363 Опубліковано 7 Липня, 2017 в 18:31 Пуц каже що він єдиний. Ліщину навіть не бачив і не знаю. Як і Грицанчука. Там реальна жесть намічається А чо, 150 000 000 має зайти на тролі. раптом обломиться десь щось комусь:)
Zheny@ Опубліковано 11 Липня, 2017 в 09:40 #2365 Опубліковано 11 Липня, 2017 в 09:40 Він не директор. Він лише в.о. директора. Замість головно інженера. з правом підпису. Спеціально під нього посаду ввели різко. Зміни в штатний розпис внесли! Наразі проходить конкурс. В конкурсі вже беруть участь 2 чоловіка. Але якщо вже Аверс сказав, що Пуц директор - тому й доля конкурсу уже вирішена. Що помінялося в суспільстві? Демократія різко настала? Як було так і лишилося. ВСЕ для замилювання очей.
Ivanna Опубліковано 12 Липня, 2017 в 05:32 #2366 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 05:32 Підстав для звільнення Ігоря Грицюка дві - заява первинної профспілкової організації вільної профспілки залізничників України КП "Луцьке підприємство електротранспорту" від 06.06.2017 та лист Міністерства інфраструктури України від 21.06.2017 № 5912/10/10-17. Однак, як виявилося, у первинній організації цієї профспілки аж три працівники ЛПЕ - Ігор Гриненко, Оксана Владичко і Андрій Черчик. Також на підприємстві діє інша профспілка, яка налічує приблизно 100 учасників. Загалом ж працівників на ЛПЕ - понад 400 осіб.Також варто відзначити, що Андрій Черчик - відома серед луцьких транспортників людина. Він завів у Facebook "неофіційну" сторінку ЛПЕ, через яку критикував директора підприємства. Крім того він тривалий час судиться з депо через несправедливе, на думку Черчика, звільнення. Станом на 1 червня він виграв апеляцію і директор виконав рішення суду, поновивши Черчика. Водночас 2 червня ЛПЕ подало касаційну скаргу на це рішення.Важливо зауважити, що більшість дій Черчика висвітлюють ЗМІ, які входять до медіа-пулу волинського "УКРОПу". Схоже, й не дивно, що саме на звернення профспілки Черчика опирається Ігор Поліщук у рішенні про звільнення Грицюка. У кулуарах міської ради давно говорять про те, що "УКРОП" бажає бачити на цій посаді свою людину, а не Грицюка, який працював з командою Миколи Романюка.Щодо другого документу, лист Міністерства інфраструктури, то й в цьому випадку є непорозуміння. А саме - того ж дня, коли про лист-погодження звільнення повідомив Ігор Поліщук, депутат Алла Надточій з "Самопомочі" поінформувала громадськість, що в Мінінфраструктури скасували лист і надіслали новий, де не погоджують звільнення Грицюка.http://www.volynpost.com/news/92342-polischuk-zvilnyv-dyrektora-lpe-keruyuchys-lystom-profspilky-z-3-h-lyudej
Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2017 в 05:59 #2367 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 05:59 26 хвилин тому, Ivanna сказано: депутат Алла Надточій з "Самопомочі" поінформувала громадськість, що в Мінінфраструктури скасували лист і надіслали новий, де не погоджують звільнення Грицюка. цей лист? Показати прихований контент Hide Це не лист. Це, вибачте, собаче лайно. Хочете сказати, що це офіційний документ? без вихідного номера? без жодної печатки? Чи може секретарі міністерства інфраструктури діловодство не вчили? Я вас благаю. Щодо Черчика і його профспілки, то все не так однозначно. (і там не 3 людини а більше, з рештою, все було законно) Черчик був неугодний, бо організував страйккомітет, ще при Домбіку. І якби не той страйк, то і далі б була заборгованість по ЗП у кілька місяців. І видавали б ту ЗП частинками по 500-1000 грн, після письмової заяви. ще й питання задавалися "А для чого ?" Ну і з рештою, кому потрібен бунтар на підприємстві?
Ukrainec Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:04 #2368 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:04 23 годин тому, Zheny@ сказано: ... Наразі проходить конкурс. ... Женя, куди нести заяву?
Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:08 #2369 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:08 7 хвилин тому, Ukrainec сказано: Женя, куди нести заяву? Міськрада. Це вони оголосили. Про це йшлося у минулому випуску "Луцького Замку"/ невеличка замітка.
TFA Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:19 #2370 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:19 Як би там працівники не підтримували Пуца, але я щось не дуже бачу, що він може зробити для розвитку підприємства, як директор. Він може нормалізувати атмосферу всередині колективу, але щодо впровадження інновацій, то навряд чи це підходяща кандидатура. І як би я не любив Домбіка, але він все-таки багато чого зробив у цьому напрямку. Все-таки у нього був сучасний підхід до вирішення проблем, а в Пуца, боюсь, совкові методи. Зрештою, якщо Пуц має підтримку міськради, то це вже ліпше. Але знову ж таки, коли відбудуться вибори і переможе хтось із опозиціонерів, знову почнуться чвари... 2
Zheny@ Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:26 #2371 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 09:26 2 хвилин тому, TFA сказано: Він може нормалізувати атмосферу всередині колективу, але щодо впровадження інновацій, то навряд чи це підходяща кандидатура. І як би я не любив Домбіка, але він все-таки багато чого зробив у цьому напрямку. Все-таки у нього був сучасний підхід до вирішення проблем, а в Пуца, боюсь, совкові методи. Погоджуся. Домбік сучасний дядько. і Підхід до керування сучасніший. ну і він був економіст, бухгалтер. В цифрах плавав - як риба у воді. Грицюк, якби не поліз у політику, був би також хорошим директором. З рештою, його інноваційним підходом він і подобався. Звісно, далеко не всі методи були інноваційними, були типово совкові. Було і самодурство. Не без того. Після спілкування із нинішнім "очільником", залишився не дуже приємний осад. Склалося враження, що інновацій і новинок на підприємстві - не буде. Від слова НІКОЛИ. Хіба, Як казали - скажуть у міськраді робити - буде. 1
Ivanna Опубліковано 12 Липня, 2017 в 16:41 #2372 Опубліковано 12 Липня, 2017 в 16:41 10 часов назад, Zheny@ сказал: цей лист? Показати прихований контент Hide Це не лист. Це, вибачте, собаче лайно. Хочете сказати, що це офіційний документ? без вихідного номера? без жодної печатки? Чи може секретарі міністерства інфраструктури діловодство не вчили? Я вас благаю. Нам, простим пасажирам, вміст листа журналізди ВолиньПост не показували. Можу тільки подякувати за оприлюднення та за допомогу в тому, щоб орієнтуватися в подіях на ЛПЕ.
TFA Опубліковано 14 Липня, 2017 в 11:02 #2373 Опубліковано 14 Липня, 2017 в 11:02 На ЛПЕ є 24 старих тролейбуси, які можна відремонтувати Новопризначений керівник Луцького підприємства електротранспорту переконаний, що два десятки тролейбусів можна відремонтувати й випустити на маршрути. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач обов’язків директора ЛПЕ Володимир Пуц розповів, що в ДЕПО стоїть 24 тролейбуси, які можна привести до ладу. «Вартість капремонту однієї машини приблизно 200-250 тисяч гривень, але це буде вже готовий транспорт з нормальним салоном», - зазначив Пуц. Та додав, що сьогодні на лінії виїжджають 42 тролейбуси. Окрім цього, в Луцькій міській раді вирішують питання закупівлі нових тролейбусів. «Ми працюємо у цьому напрямку. Цьогоріч почне діяти проект пільгового кредитування, відповідно до якого Луцьк отримає 30 нових низькопідлогових тролейбусів і відбудеться добудова контактної мережі в районі вулиць Окружної та Станіславського. Це дозволить на 70% звільнити центральні вулиці від автобусів із двигунами внутрішнього згорання. Частка перевезень в електротранспорті має збільшитися, адже це екологічний вид перевезень, та й більш комфортний», - пояснив радник Луцького міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук. https://www.volynnews.com/news/auto/na-lpe-ye-24-starykh-troleybusy-iaki-mozhna-vidremontuvaty/
Zheny@ Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:19 #2374 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:19 On 14.07.2017 at 14:02, TFA сказано: «Вартість капремонту однієї машини приблизно 200-250 тисяч гривень, але це буде вже готовий транспорт з нормальним салоном», натомість в Гдині чекають 10 низькополих Єльча (чи то навіть Мерса) (типу 234 / 235) Які із розмитненням виходять дешевше. І вони явно зручніші, тихіші і т.д. Але нє - потрібно займатися некрпомантією. Викопувати рештки динозаврів і намагатися їх оживити. маразм. 5
TFA Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:32 #2375 Опубліковано 17 Липня, 2017 в 08:32 Я все-таки за капремонт ЗіУ з модернізацією салона і оснащенням безшумним статиком. Зробили кузов, машина тиха і не гірша за б/ушного Єльча. 235-й Мерс вже реве за кілометр. 234 їздить завдяки водію (хоча теж свого часу кілька раз стояв), дали б наїздникам, або студентам - вже стояв би точно. А щодо електронних машин, не зайве буде нагадати, що вже рік стоїть 220 під парканом, 227 пару місяців і вже 228 приїхав (не знаю з чим, але раз його не чіпають, значить щось з електронікою). Тому якщо не вміють обслуговувати, краще хай ЗіУ роблять, вони неприхотливі і надійніші, не такі делікатні до морозу + запчастини легко можна дістати. 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти