Перейти до змісту

Дурнэв +1 у Луцьку ВІДЕО

staras

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Раніше дітям читали казки і вони дивились мультики (осмислені, а не про тіліпузіків і спанчбобів) і діти знали хто такий Пітер Пен чи Том Сойєр. Так само в школі всі в обов"язковому порядку вчили літературу і МУСИЛИ б мати поняття про то, хто такий Шевченко, Леся Українка і т.п. Звісно, склад розуму в кожного свій - комусь легше даються гуманітарні науки, комусь - точні, але мають же бути якісь межі...

Это далеко не болезнь, ее лечить не надо.

Травиться и бухать без меры, будет духом слабый.

Украл, выпил, в тюрьму - романтика ублюдков,

На уровне картов, сандалей, четок и окурков.

(с) Миша Маваши

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я так думаю, що ця програма - симетрична відповідь телеканалу ТЕТ на шоу Тіни Канделакі.

Принцип програми простий - показати якмога більше "дибілів", щоб інші подумали "вот дибіли, я не такий" або "о, таких як я - багато".

Опубліковано

Мене посміхнув хлопчина, який ляпнув Даші: походу я опозорився.походу таки да, подумали всі.

Були там і адекватні відповіді, просто це таке шоу де правильні відповіді нікому не цікаві, а дивляться його для того шоб поржати з таких вот обдовбишів.

Опубліковано
Були там і адекватні відповіді, просто це таке шоу де правильні відповіді нікому не цікаві, а дивляться його для того шоб поржати з таких вот обдовбишів.

кеп, ти?))))

Опубліковано

кеп, ти?))))

майоре, ви?))

Опубліковано

Рівняйсь! Струнко! На перший-другий розрахуйсь! )

Здоров'я бажаю,товаришу майор, Скажіть, будь-ласка, що задано на четвер по "Захисту Вітчизни".

Опубліковано

Б-га

Класно скоротив.

от всі такі грамотні ,шо аш пісец.

гето хітрий, він окрім книжок в бібліотеці, ще й лурок читае,а ви ні. :)

Б-г (еще: Г-сподь, G-d, G-spot, евр. рас.: אֱלֹוהים)

Розпитувати на дискотеці про Анну Кареніну - це практично теж саме що в бібліотеці "навісати" з питаннями про Арміна Ван Бюрена. :/

а хто такий Арміна Ван Бюрена?о так просто в двух словах.

Опубліковано
а хто такий Арміна Ван Бюрена?

Лєгєнда в стилі трансу самий кльовий альбом IMAGINE 2008

В общєм талант.

та ти шо? все буду міняти нік,там транс не занятий? :)

Опубліковано

Передача изначально задумана как трольно-стебная,во всяком случае я ее так воспринимаю и все окей.

Мне бы такие вопросы такие ведущие задавали,то я бы тоже стебался бы.

Ну например:

- Що таке клоака?

- Це те де ми живемо.

ЗЫ:по эту сторону экрана все умные и умеют играть в футбол.

ЗЗЫ:а молодежь реально деградирует

:)

Опубліковано
майоре, ви?))

snippy___poem_of_doom_by_alexiuss-d4qbxb6.jpg

звиняйте за офтоп ^_^

от всі такі грамотні ,шо аш пісец.

гето хітрий, він лурок читае,а ви такі всі грамотні ні.

зробити бордовий варіант дурнева не вийде - у всіх під пальцями є гугл)

Опубліковано
Скажіть, будь-ласка, що задано на четвер по "Захисту Вітчизни".
§24. Навики стрільби з гранатомету по вертольоту.
у всіх під пальцями є гугл)

З резюме: При наличии гугла - богоподобен.

:)

звиняйте за офтоп ^_^

нема за шо - все одно не видно. )

Опубліковано
Скажіть, будь-ласка, що задано на четвер по "Захисту Вітчизни".
§24. Навики стрільби з гранатомету по вертольоту.

Практична буде?

Опубліковано

:0159: Побачила свою колишню одногрупницю!

Ще під час навчання було помічено, що особливими розумовими здібностями вона не відрізняється, але це .... я в шоці

Опубліковано

Ще під час навчання було помічено, що особливими розумовими здібностями вона не відрізняється, але це .... я в шоці

ведуча ? :)

Опубліковано

ведуча ? :)

респондент ;)

Опубліковано

Я оце воше нечехлю про шо тут терти? Якийсь чувак з тьолкою які в цьому житті не досягли нічого (тупо нулі) корчать з себе охіренних грамотеїв, а для тогошоб здаватись розумними шукають "відповідних" чуваків і чувіх яким і так на все по... і показують це((((. За Луцьк не образливо, образливо за такого дурнева і його тьолку . Якби зайшов в клуб Бурда Б. і провів опитування тоді б було соромно , а так якесь чмо ніачем ходить і народ сере .... хай спочатку сам покаже на шо він здатен, нібось мама за бабки атестат купила.

Опубліковано

и Б-га с Дьяволом,

а я от Гетто всетаки докулупаюсь. Це ти так невзначай своi життевi прiорiтети обозначив, скоротивши слово Бог i написавши повнiстю слово *Дьявол* ? Мол кого поважаю того повнiстю пишу, а кого нi то можна й скоротити, не зважаючи на те, що в словi всього три букви ?

Опубліковано

Ну те що вибирають самі тупі і хахашні відповіді, це ясно всім.

Бо якби просто пускали в ефір 60% людей які правильно відповіли на питання (а я думаю 60% там набралось би зі всієї публіки), рейтинги були б нижчі за "аншлаг-аншлаг". Особисто вам було б цікаво таке дивитись ? :)

Індустрія розваг, хуле.

Опубліковано

Раніше якось дивився, а тут навіть перші 3 хв не витримав, до Луцька і не дочекався. Рідкісний придурок цей дурнєв..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...